Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar şimdi söyle bir şey var.hafta içi d.dere ile Beşirli arası trafik çok sıkışık. d.dereden meydana dolmuş en az 20 dk da gidersiniz öyle diyeyim.özellikle d.dere de bulunan ışıklar trafiği felç ediyor..hafta sonu ise mac aksamlari hem sahil yolundan hemde ana yoldan gelecek olan araçlar tünele gelmeden kuyruğa neden olacak.demem oki.tünelden 200 metre ve 300 metre öncesi mac günleri ızdırap olacak.
    Ramazanda sırf trafikten dolayi molozdan d.dere5 delik yolu 45 dk geldiğimi bilirim...
    belki trabzonu bilmeyenler trafiği küçük sorun gibi görebilir fakat şuanda abartmiyorum.sahil yolu hariç sabah akşam trabzon trafiği istanbuldan beter.nereye giderseniz gidin.araba doldu trabzon
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim duyduğum 2.pisti nato yapacak ve tesislerin istimlak bedelinide nato ödeyecek.
      Yani trabzon havaalanı natonun karadenizdeki üssü olacak.
      Şimdi sabiha gökçene bir pist inşaatı var bağlantı yolunun karşısına dek uzanan ondan sonra trabzona gelecekler diye duydum.
      kimin nasıl yapacağını bilemiyorum ama kulübün tüm bilançolarında may tesislerinden gelecek parayı temlik olarak göstermişler.. ne idüğü belirsiz ve ne zaman yapılacağı belirsiz bir şey.. umarım patlamayız bu noktada..

kartaldaki arazi de geri dönüşü çok zor bir olay.. halbuki bizim en rahat alabileceğimiz yer komple akyazı arazisidir.. orada otel, avm gibi proje alanlarını kiralayıp kulübe kalıcı gelir kaynağı elde edilebilir.. belki pendik marina benzeri bir proje bile yapılabilir.. bence bürokratik açıdan en kolayı bu..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kamera burada olacak

videosunu da buldum
        https://youtu.be/CWP505xzfq8?t=61
        Fazla yukarıda kalıyor.
        Bence localardan birinin önünde olur.
        Zaten pilot kamera ile yayıncı kuruluş spikerleri aynı alanda yer alıyor.
        Bu alanlar kapalı alanlar oluyor. Ses yalıtımı olması açısından.
        Localardan birini yayıncı kuruluşa vereceklerdir.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok iyi kamera açısı.Ne fazla dik ne de fazla yatay ama Lig tv ne yapıp edip bozar bu güzel açıyı.
          Bu fotoğraftan kamera açısını nasıl anladınız şaşırdım doğrusu.

Yorum

• İlk olarak yk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Havalimanı 2.pist konusu açılmışken Trabzon'un ikinci bir piste değil pistin uzatılması ve uçak park alanının genişletilmesine ihtiyacı var konu uzayabilir teknik hangar gibi ama ikinci pist ölü yatırım olur. Pistin uzatılmasının dışında Trabzon Hava Limanından geçen raylı sisteme ihtiyacı var yeni yapılan stada ulaşımın sağlanması gerekiyor stadı dolduramayız ama 15000 seyircide bile akyazı kilitlenir şehir dışından gelenler akyazıya nasıl ulaşacak ondan geçtim arabası olmayan biri meydandan akyazıya nasıl gidecek düşünün birde ilçelerden gelecek olanları ne yazık ki Trabzon'u yönetenler günü kurtarıp göz boyuyor stad bitince yaşananları hep beraber göreceğiz
            Belediye başkanı raylı sistem için malesef son sözü söyledi hayalden öte birsey değil gibilerinden bilmem ne kadar yolcu olmasi lazımmış da o olmayınca yatirimmi olmuyormus öyle birsey di okudum da aklımda parça parça kalmıştı yani alayacagimiz çok zor
            Trabzonspor

Yorum

• Şehrin potansiyeli şuan için rayli sistem masrafini kaldiramiyormuş ondan şuan için zormuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Hayatımda duyduğum en büyük yalanlar listesinde ilk 5'e adaydır. Trabzon'da raylı sistem için yeterince popülasyon yok sözü.

Tamamen belediyenin dolmuşçular odasının güdümünde prangalarda olmasının yansımasıdır.

Trabzon şehrini belediye değil dolmuşçular yönetiyor.
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şehrin potansiyeli şuan için rayli sistem masrafini kaldiramiyormuş ondan şuan için zormuş

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Şehir Allah'ın dağına onmilyonlarca dolara yapılan Kaşüstü Hastanesini kaldırıyor ama 500 bin nufüsa hitap edecek raylı sistemi kaldıramıyor hemi.....

çok komik gerçekten....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• trabzon merkezden Of'a hiç bir zaman tren olamyacak ozaman nüfus her sene azalıyor

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fazla yukarıda kalıyor.
                      nokta tam kameranin orada
                      ayrica tribün üzerinde yeterince yayin odasi hazirlaniyor, kimseye belese loca verilmez
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nokta tam kameranin orada
                        ayrica tribün üzerinde yeterince yayin odasi hazirlaniyor, kimseye belese loca verilmez
                        Kadir has stadındaki pilot kamera alanından daha yukarda o nokta.
                        Kadir has stadındaki yakın çizgideki oyuncular fazlasıyla dik görünüyor.
                        O bölgede olursa daha fazla dik olur. Seyir zevki açısından kötü olur.

Türk telekom ,şükrü saraçoğlu, kasımpaşa stadında maç görüntüsü ideal sayılır. Bu stadlarda pilot kamera o kadar yüksekde değil.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fazla yukarıda kalıyor.
                          Yayıncı kuruluşlar yayınlarını çatının altında yapılan odalarda yapacaklar. Stüdyolar ve yayın odaları orada olacak. Localardan birinin yayıncı kuruluşa verilmesi söz konusu değil. Kamerada aynen fotoğrafta olduğu gibi orada olacak basın tribünün hemen önünde. Bu demektir ki TV'den yayınlar biraz Kayseri Kadir Has stadındaki açıya benzeyecek. Ancak alt tribünün eğimini dikkate alınca biraz daha yatay olacaktır bu açı.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yayıncı kuruluşlar yayınlarını çatının altında yapılan odalarda yapacaklar. Stüdyolar ve yayın odaları orada olacak. Localardan birinin yayıncı kuruluşa verilmesi söz konusu değil. Kamerada aynen fotoğrafta olduğu gibi orada olacak basın tribünün hemen önünde. Bu demektir ki TV'den yayınlar biraz Kayseri Kadir Has stadındaki açıya benzeyecek. Ancak alt tribünün eğimini dikkate alınca biraz daha yatay olacaktır bu açı.
                            daha güzel anlatilamazdi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [IMG][/IMG]

Yorum

• Çatıya takılan yeni bir malzeme yok anladığım kadarıyla.

Yorum

Yükleniyor...
                                X