Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gün gelir de inşallah buraya yeni stad daki fotograflarimi zı atmak nasip olur inşallah
    Formali resmini cek forums koy basligi vardi.
    Stadimiz acildiginda stada git formani giy resmini koy basligini tez zamanda goruruz insallah

Yorum

• acılışta ailecek orda olacağız.

Yorum

• İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
        Saha büyütüldüğünde taç çizgisine yakın olan bölümler bazı koltuklardan görünmüyor, projede bütün koltuklar sahayı çevreleyen çizgileri görecek şekilde ayarlanmış.

Bunun yerine Beşiktaş'ın eski İnönü'de yaptığı gibi tribünü öne ve aşağıya doğru büyütme işlemini yapmamız lazım, en güzel çözüm bu olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak F.fatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.uzun zamandir bu forumu takip ediyorum ama yazmak bu zamana nasipmiş. Stadyumla alakali soylemek istedigim biseyler var eger olmasi mümkünse acaba yonetime baski yapilip uygulatabilirmiyiz.mesela bizim stadyum olculeri 68/105 bu olculer uefa kriterleri dahil 10 metreye kadar arttirilabiliyo.bizim stadin genisligini 1 metre buyutseler ve 69 yapsalar ve ptotokol tribununden bir metrede uzaklastirilip maratona yakinlastirsalar maratona 2 metre daha yaklasmis olur. Saha uzunluk mesafelerinide her iki tarafdan birer metre uzatsalar yani 107 mt. Olsa kale arkalarida en azindan birer metre daha yakinlasmis olur bunu yapmak zor bisey degil fakat teknik olarak mumkunmu bilmiyorum sizlerin fikirlerini merak ediyorum.boyle bisey olsa atmosfere ve estetik acidan goruntuye cok etki eder bir, iki metre bile olsa.
          seni dediginle tüm simetri bozulur
          simetrisi bozuk nesneler zihine otomatik cirkin sinyali verir, begeni olmadimi taraftar sayilarina etki eder

her tarafin 1 metre büyütülmesi bu sorunu cözer
          ama ozamanda bekirin dedigi sorun oluyor
          yatay tribün oldugu icin ilk kat cok sorun olacaktir
          2. katin arka koltuklardaki tribünler yakin tac cizgilerini göremiyecektir

planda yesil gördügünüz her siranin görüs acisi
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 13:02.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Anlasılan mesafe konusunda yapılacak pek bisey yok saglık olsun napalım :-)

Yorum

• BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yılmaz, tesislerin yenilenmesi için uzun süredir çalıştıklarını dile getirerek, "Son 6 aydan bu yana yoğun bir çalışma temposu ile yenileme çalışmalarını tamamladık. Çalışmalarımıza bir süre ara vereceğiz. Yaz ayında da kalan bir iki küçük sürprizimiz var. Onları da tamamlayıp tesislerimizi tamamen yenilemiş olacağız" ifadesini kullandı.

Futbolcuların yeni yapılan hibrit çim sahadan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "Hocamızın da memnun olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki tüm stadyumlar ve antrenman sahaları da dahil en iyisinin burası olduğunu düşünüyorum. İki aydır antrenman yapılıyor olmasına rağmen şu anda zemin harika bir kalitede" değerlendirmesinde bulundu.

İlker Yılmaz, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesinde de birçok yenilik yaptıklarını sözlerine ekledi.

Futbol ve Spor Haberleri - Beşiktaş Kulübünün Ümraniye'de bulunan BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi.BJK TV'ye açıklamada bulunan tesis müdürü İlker Yı...

Yorum

• Birazdan size güncel fotoları atacam. Ben çektim bugün

Yorum

• bbb.jpg12/01/2016 - Samet Karadeniz

Yorum

• deniz tarafı.jpgfotoğraftada anlaşılcağı üzere deniz tarafındaki demir parçalar takılmaya başlandı. [MENTION=22582]f1bekir[/MENTION] abi daha önce sende çekmiştin belki daha önce takılmıştır . ben bugun çektim daha yeni gördüm

Yorum

• merdiven.jpgmerdivende hızlanma var. bordo kauçuk döşüyorlar . galiba aralara mavide döşeyecekler . fena gözükmüyor

Yorum

• Merdivenler güzel görünecek anlaşılan Eline sağlık [MENTION=50739]samet_karadeniz[/MENTION]
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Bitse de gitsek
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• qq.jpgçatı parçaları tırlarla gelmeye devam ediyor..

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH=CONFIG]8266[/ATTACH]12/01/2016 - Samet Karadeniz
                              anlayan biri şuna biraz hdr falan böyle bişeyler yapsa şahane bir resim eline sağlık kardeşim

Yorum

• vinç.jpgvinçi üste çıkardılar.. parçalar takılmaya devam edecek muhtemelen

Yorum

Çalışıyor...
                                X