Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Agaoglu
    ‏@AgaogluErol
    10 Min.Vor 10 Minuten

@sguel61 resmi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına müracaat etmiştik.

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 6 Min.Vor 6 Minuten
    @sguel61 Spor Bakanımızla Ankara'da TBMM görüştüğümde Trabzon ılıman iklim olduğu için Tribün Isıtma projede yapılmamıştır diye görüş aldık
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 12:15.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Raylı sistem olursa minibüsçüler batar, Trabzon'da minibüs lobisinin ne kadar etkili olduğunu herkes biliyor, olmayacak duaya amin demeye gerek yok.
      Şehir efsanesi

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadın bulunduğu alanın diğer tarafına bir üniversite ya da üniversitenin belli başı fakülteleri getirilebilir ise o bölgenin devamlı canlı kalması için gerekli pozitif enerjiyi vermiş olur.
        üniversite yazın kapalı olduğu için yaklaşık 4 ay terk edilmiş kasaba gibi oluyor.
        hareket getirmez diyemem, ama tam anlamıyla bir çözüm olacak diye düşünmüyorum...
        akyazıda, tepede yıllardır rivayet edilen üniversite projesi var, dolgu alanına araçla 15-20 dk mesafede söz konusu yer,
        oranın akıbeti ile eş zamanlı bir şey düşünülebilir...
        ulaşım Trabzon için çok önemi bir konu;
        olursa akyazı,meydan,üniversite(hatta batıda eğitim fakültesi ve doğuda hava limanını) yi içine alabilecek bir raylı sistem şehire çağ atlatır, zenginlik katar...
        nüfusunun 3de1 i dolmuşçu olan bir şehirde ne kadar yapılabilir orası muamma tabi..

Yorum

• Rahmetli Kazım Koyuncu'nun bir heykeli ve bir komplekse adının verilmesi taraftarıyım. Umarım bunuda es geçmezler

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            üniversite yazın kapalı olduğu için yaklaşık 4 ay terk edilmiş kasaba gibi oluyor.
            hareket getirmez diyemem, ama tam anlamıyla bir çözüm olacak diye düşünmüyorum...
            akyazıda, tepede yıllardır rivayet edilen üniversite projesi var, dolgu alanına araçla 15-20 dk mesafede söz konusu yer,
            oranın akıbeti ile eş zamanlı bir şey düşünülebilir...
            ulaşım Trabzon için çok önemi bir konu;
            olursa akyazı,meydan,üniversite(hatta batıda eğitim fakültesi ve doğuda hava limanını) yi içine alabilecek bir raylı sistem şehire çağ atlatır, zenginlik katar...
            nüfusunun 3de1 i dolmuşçu olan bir şehirde ne kadar yapılabilir orası muamma tabi..
            Yaz okulu olan bir üniversite ya da fakülte bulalım o zaman
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yaz okulu olan bir üniversite ya da fakülte bulalım o zaman
              öğrencilere protesto yaptıracaksın abi anlaşıldı...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öncelikle ben o yazıyı RTE' yi savunmak için yazmadım. Siyasi görüşü sebebiyle kupa üzerinden her koşulda RTE' ye bok atanları eleştirdim, ki onların derdi kupa falan değil bu açık.

Ayrıca iki ve üçüncü paragrafta dediğiniz gibi spor alanlarının modernize edilmesi için büyük ve futbolu yaşayan şehirlere stad yapılacaktı ve Trabzon ayrı tutulamazdı evet. Güzel bir bakış açısı ama baktığınız yer yanlış. Ortada bir ayrım yoksa sorun da yok. Ülke adına güzel bir çalışma olmuş. Stadın diğer stadlara göre gecikmesine gelince... Burada bir ayrım var iması sezdim ki bende yıllardır şüpheleniyorum. Ama bir yandan da düşünüyorum. Bu stad kupa karşılığı ise tam tersi diğerlerine göre çok daha hızlı bitirilmesi gerekirdi. Oy için ise keza aynı şekilde...Her seçimde yapılan "seçim yaklaştı, stad inşası durdu" imaları mantıken saçmalık. Tam tersi seçim yaklaşınca hızlanması gerekir. Bu cümleler düşünerek sarfedilen değil, kötü niyetli bir fikre zoraki monte edilmeye çalışan noktalama işaretleridir. Cümlenin anlamını tam tersine döndürebiliyor bazen.

İlk paragrafa da vurgu yapmak isterim. 3 Temmuz 2011' e gelelim. Bugün o gün diyelim. Şike cezasını verecek tek yetkili kurum kağıt üzerinde ve etik olarak TFF' dir. Yani ben RTE olsam OY için hiç karışmazdım. Zaten herkes şb li olduğumu biliyor. Şb taraftarı beni suçlamazdı. Ama karışırsam Ts taraftarının oyunu kaybederim. Hatta kısmen gs taraftarının. Yani mantık olarak RTE' nin OY yüzünden el atmadığı açık. Geriye taraftarlık duygusu kalıyor. Eğer gerçekten kupa RTE' deyse şb taraftarı olduğu içindir. Söylediğiniz gibi kişiler ve kurumlar ayrılsın (Aziz cezasını çeksin, şb düşmesin) sözü de bunun göstergesidir. Hak haktır. Her ne sebeple olursa olsun Trabzonspor' un hakkını kim yediyse, yediği kadar kan kusar inşallah.

Lakin, tüm bunlar henüz açığa çıkmamışken, ülke adına verdiği iyi niyetli MUHTEMEL hizmetler varken saygı duyanın fikirlerine de saygı duymak gerekir. Kendi siyasi fikri yüzünden karşı fikirleri hakaret dolu içerikli mesajlarla sindirmeye çalışmak sağlıklı bir beyin örneği değildir.

Şu forumun en az %30' u Akp' lidir ve RTE' yi alakasız bir konuda savunmak bile öyle "Trabzonspora ihanet" haline getirildiki ortaya çıkıp fikirlerini dile getiremiyorlar. Pkk sempatizanları bile şu ortamda Tayyipçilerden daha rahat fikir beyan edebilir. Benim derdim bu.

Ayrıca Tüpçü denen mahlukatın ne amaçla o koltuğa oturduğu açık ve net iken, senin başkanın hem ona hemde RTE' ye açıkca destek veriyorken, birşeyleri düzeltmeye nereden başlanılması gerektiği açıktı. İlk adım atıldı, gerisi de gelir inşallah.
                1- kupa üzerinden bir eleştiri yapılıyorsa bu gayet normaldir ki hakkı yenmiş bir takımın taraftarları olarak siyasi iradeye tepki göstermemiz kadar normal bir şey yok (ki ben asla hakarete varacak söylemde bulunmadım, bulunmam, burası spor dışı meselelerin yeri değil keza eleştirilerin yoğunlaştığı nokta da sportif alanda hakkımızın çalınmış olması). benim anlmadığım şey de iktidar eleştirisini kupa üzerinden yapanlara her şeyi de eleştirmeyin diyen zihniyettir. arkadaşım biz 2011 de ciddi bir haksızlığa uğradık (uğramadık mı yoksa?), üstüne ülkedeki tüm kurumlar (iktidar,muhalefet,tsk,medya vs....) bizi inceden linç etti (etmedi mi yoksa?), lehimize gelişen süreç dönenim başbakanının müdahelesiyle ülke içinde tam tersine döndü ve mağduriyetlerimiz arttı (artmadı mı yoksa?) ve bugün şike konusunda camianın büyük bölümü teslim olmuş durumdayken aman rte eleştirisi yapmayın, her şeyi de eleştirmeyin vs demek ne demektir, hiç düşündün mü? yani nasıl bir kaygıdır ki bu aman yapılan güzel işler de var demenin yeri burasıdır? yani cenazeye gidip ölen için kurşunun önünden geçmeseydi demek gibi bir şey! iktidarı destekliyor olabilirsiniz ve daha bir sürü şey ama hakkı yenen bir camianın forumunda güzellemeye yapmaya kalkarsanız tepki görmeniz son derece normal.

2- stad konusunda derdimi anlatamadım galiba, bu stad şikedeki sus payımız falan demedim ben, değildir de zaten. ama büyük de bir lütüf değildir, yani hemen her kente nasıl yapılıyorsa bize de yapılyordur ve maliyet olarak hiçbirisinden çok daha yukarda değildir, üstüne ortaya çıkan kocaman bir rant vardır. yapandan allah olsun, buna bir itirazımız yok, ama stad üzerinden hakkımızı çalanlara tebrik yağdırmak tam sizin eleştirdiğiniz yöntemin bir benzeri aslında. haksız mıyım?

3- iktidarın ülke adına yaptığı güzel işlerin veya kötü işlerin yeri burası değildir kardeşim, evindir, mahallenin kahvesidir vs. 2011 de hakkı gaspedilen bir takımın taraftarlarının forumu güzelleme yeri değildir. nasıl ki iktidar o gün şike adi bir suçtur, suçu işleyen cezasını çeker diyip sürecin işlemesinin önünde engle olmasaydı burada "sadece bu konuda" tebrik edilip helal olsun denilecekse (ki ben gönül rahatlığı ile derdim) bugün de sürecin önünü tıkayan, her ne kadar siz ikna olmamışsanız da kırkbin türlü garabetle şikenin üstünün örtülmesine hizmet eden iktidar burada "sadece bu konuda" sonuna kadar eleştirilir arkadaşım!

Şu forumun en az %30' u Akp' lidir ve RTE' yi alakasız bir konuda savunmak bile öyle "Trabzonspora ihanet" haline getirildiki ortaya çıkıp fikirlerini dile getiremiyorlar. Pkk sempatizanları bile şu ortamda Tayyipçilerden daha rahat fikir beyan edebilir. Benim derdim bu.

geleyim bu cümlenize; aslında siz söylemişsiniz, alakasız bir konuda savunmak evet yaşadıklarımızdan sonra trabzonspora ihanettir. oy mu vereceksin, kim engel olabilir, üstelik forumda kimin fikirlerine engel olunmuş? karşı beyanda bulunulmuştur en çok ve cevap vermeye zihni yetmeyen de fikrimi engellemeyin diyebilmiştir en çok. üstelik de çok yakışıksız bir benzetme ile, pkk sempatizanı ne arkadaşım? neye göre,kime göre? bu forumda ne pkk sempatizanının ne de sizin deyimizle tayyipçilerin işi var. buradaki üst kimlik trabzonsporluluktur, gayrısı kimseyi ilgilendirmez. bu nasıl bakış açısıdır anlamadım valla. kusura bakmayın ama yazdıklarınız çok ironik, tüpçü eleştirisi falan yapıyorsunuz da bu adam nasıl tff başkanı oldu, seçim sürecini hiç anımsamayı düşünmediniz mi? yani gerçeken bir trabzonspor taraftarı olarak sürecin buraya evrilmesinden ve taraftarımızdaki düşünce yapısının sakatlğından dolayı üzgünüm, ama maalesef malzeme bu.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1- kupa üzerinden bir eleştiri yapılıyorsa bu gayet normaldir ki hakkı yenmiş bir takımın taraftarları olarak siyasi iradeye tepki göstermemiz kadar normal bir şey yok (ki ben asla hakarete varacak söylemde bulunmadım, bulunmam, burası spor dışı meselelerin yeri değil keza eleştirilerin yoğunlaştığı nokta da sportif alanda hakkımızın çalınmış olması). benim anlmadığım şey de iktidar eleştirisini kupa üzerinden yapanlara her şeyi de eleştirmeyin diyen zihniyettir. arkadaşım biz 2011 de ciddi bir haksızlığa uğradık (uğramadık mı yoksa?), üstüne ülkedeki tüm kurumlar (iktidar,muhalefet,tsk,medya vs....) bizi inceden linç etti (etmedi mi yoksa?), lehimize gelişen süreç dönenim başbakanının müdahelesiyle ülke içinde tam tersine döndü ve mağduriyetlerimiz arttı (artmadı mı yoksa?) ve bugün şike konusunda camianın büyük bölümü teslim olmuş durumdayken aman rte eleştirisi yapmayın, her şeyi de eleştirmeyin vs demek ne demektir, hiç düşündün mü? yani nasıl bir kaygıdır ki bu aman yapılan güzel işler de var demenin yeri burasıdır? yani cenazeye gidip ölen için kurşunun önünden geçmeseydi demek gibi bir şey! iktidarı destekliyor olabilirsiniz ve daha bir sürü şey ama hakkı yenen bir camianın forumunda güzellemeye yapmaya kalkarsanız tepki görmeniz son derece normal.

2- stad konusunda derdimi anlatamadım galiba, bu stad şikedeki sus payımız falan demedim ben, değildir de zaten. ama büyük de bir lütüf değildir, yani hemen her kente nasıl yapılıyorsa bize de yapılyordur ve maliyet olarak hiçbirisinden çok daha yukarda değildir, üstüne ortaya çıkan kocaman bir rant vardır. yapandan allah olsun, buna bir itirazımız yok, ama stad üzerinden hakkımızı çalanlara tebrik yağdırmak tam sizin eleştirdiğiniz yöntemin bir benzeri aslında. haksız mıyım?

3- iktidarın ülke adına yaptığı güzel işlerin veya kötü işlerin yeri burası değildir kardeşim, evindir, mahallenin kahvesidir vs. 2011 de hakkı gaspedilen bir takımın taraftarlarının forumu güzelleme yeri değildir. nasıl ki iktidar o gün şike adi bir suçtur, suçu işleyen cezasını çeker diyip sürecin işlemesinin önünde engle olmasaydı burada "sadece bu konuda" tebrik edilip helal olsun denilecekse (ki ben gönül rahatlığı ile derdim) bugün de sürecin önünü tıkayan, her ne kadar siz ikna olmamışsanız da kırkbin türlü garabetle şikenin üstünün örtülmesine hizmet eden iktidar burada "sadece bu konuda" sonuna kadar eleştirilir arkadaşım!

geleyim bu cümlenize; aslında siz söylemişsiniz, alakasız bir konuda savunmak evet yaşadıklarımızdan sonra trabzonspora ihanettir. oy mu vereceksin, kim engel olabilir, üstelik forumda kimin fikirlerine engel olunmuş? karşı beyanda bulunulmuştur en çok ve cevap vermeye zihni yetmeyen de fikrimi engellemeyin diyebilmiştir en çok. üstelik de çok yakışıksız bir benzetme ile, pkk sempatizanı ne arkadaşım? neye göre,kime göre? bu forumda ne pkk sempatizanının ne de sizin deyimizle tayyipçilerin işi var. buradaki üst kimlik trabzonsporluluktur, gayrısı kimseyi ilgilendirmez. bu nasıl bakış açısıdır anlamadım valla. kusura bakmayın ama yazdıklarınız çok ironik, tüpçü eleştirisi falan yapıyorsunuz da bu adam nasıl tff başkanı oldu, seçim sürecini hiç anımsamayı düşünmediniz mi? yani gerçeken bir trabzonspor taraftarı olarak sürecin buraya evrilmesinden ve taraftarımızdaki düşünce yapısının sakatlğından dolayı üzgünüm, ama maalesef malzeme bu.
                  "Karadeniz bölgesinin dağları denize paraleldir" desem "Paralel" kelimesine odaklanıp "Paralel yapıyı Trabzona kim getirdi?!" diye dediğimle alakasız şekilde laf çarpıtarak, bir yere ulaşamazsınız.

Zaten kısmen aynı dili konuşuyoruz. Benim mesajımın odak noktası da belli. Açıkca anlattım. Aralarında cımbızla kelimeler seçip farklı anlamlar yükleyip paragraflarca yazmanıza gerek yoktu. Teşekkür ederim.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un en önemli gündemi Stad. Sponsor,kombine satışları, stadın 24 saat yaşaması için faaliyetler.
                    taraftarın stat ile ilgili taleplerine yönetimden kim bakıyordu acaba?. hali hazırda statla ilgili talepler listesi yapılmıştı(çıkış basamaklar füme, çim saha dışındaki alan yeşil renk, ikinci kat tribün aralarında estetik reklam panoları çatı ısıtma sistemi v.s)

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Karadeniz bölgesinin dağları denize paraleldir" desem "Paralel" kelimesine odaklanıp "Paralel yapıyı Trabzona kim getirdi?!" diye dediğimle alakasız şekilde laf çarpıtarak, bir yere ulaşamazsınız.

Zaten kısmen aynı dili konuşuyoruz. Benim mesajımın odak noktası da belli. Açıkca anlattım. Aralarında cımbızla kelimeler seçip farklı anlamlar yükleyip paragraflarca yazmanıza gerek yoktu. Teşekkür ederim.
                      valla arkadaşım ben yazınızın odak noktasının "bakın ne güzel stadımız yapılyor, bu kadar ağır eleştirye gerek yok" gibi bir şey olduğunu düşündüğüm için böye bir cevap yazdım. ve üstelik hiç bir kelimenizi de cımbızlamadım, taşığı anlam ötesinde bir anlam da yüklemedim. bu eleştirinizi kabul etmiyorum. ben içimdekileri de dökme imkanı buldum, size de kendimce cevap verdim, mesele bunda ibaret, ötesi, ötesi trabzonspor!
                      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                      my name is onur....
                      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• renktaşlar artık suni konulardan sıyrılıp gerçek gündemimize dönelim;
                        statta hem fikir olduğumuz taleplerden;
                        1-çıkış basamakları füme rengi
                        2-saha kenarı koşu rengi değil yeşil renk
                        3- tribün kat araları boydan boya estetik reklam panoları(led pano yada normal)
                        4-çatı ısıtma sistemi
                        aklıma gelenler bunlar sizlerde fikirlerinizi yazın statın birebir görsel çizimi ile birlikte oluşturduğumuz talep listesini yeni yönetime bir an evvel iletelim.
                        statın açılışı 1saat sürer ama o statın kullanım ömrü 50 yıl sürer. biz o 1 saate takılarak 50 yıllık estetik kaygıları bir kenara bırakmayalım.

Yorum

• Stadın önümüzdeki sezonun açılışına yetişme ihtimali var mı ?
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• iş başa düştü sanırım.
                            başkanın twetter adresine yolladım görseli.
                            sizinde aklınıza gelen farklı hususlar varsa belirtiniz.

(çizim erencan özkan)
                            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 13:53.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iş başa düştü sanırım.
                              başkanın twetter adresine yolladım görseli.
                              sizinde aklınıza gelen farklı hususlar varsa belirtiniz.

(çizim erencan özkan)
                              Tribünlerin üst sınırıyla çatı arasındaki bölüm şu anki haliyle açık sanırım. Ordan ciddi bir rüzgar ve soğuk girer stada. Orası kapatılırsa eğer stad ısıtılması açısından çok güzel olur. Diye düşünüyorum. Bu konuda sizlerin fikri nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sağ üstte belierttiğim açıklıktan bahsediyorum. Malum stadımızın dışı tamamen kaplanmadığı için kış soğuğunda bu açıklık büyük problem olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X