birde usta nın mutlaka bu stada ulaşım rahatlığı açısından tranvay sistemini konuşmalı ankara da tabi trabzon daki arkadaşlar bu konuda söylicek daha fazla şeyleri vardır ben mevcut stada bizim minübüslerle falan ulaşımın kolay olmicanı düşünüyorum
kesinlikle doğur stada ulaşım için alternatifleri araştırılmalı...
Bursa açılış günü binlerce davetiye şakşakçılara dağıtıldı. Bu davetiyelerin gittiği illerden otobüsler geldi. Stadın önünde 16dan başka plakalı otobüsler vardı. Ordan burdan geldiklerini burdan anlıyoruz. Bizim stadın önünde 53 25 plakalı otobüsler ve açılıştan önce belli kesimlere dağıtılmış biletler davetiyeler görürsek toplanmış deriz aksi halde niye diyelim. Bırak da gelenlerin taraftar mı yoksa yandaş mı olduğunu anlayacak ayırt edecek zekamız olsun. Düşünerek bakıyoruz biz olaylara sizi bilmem.
Bursa olayı tamamen farklı. Taraftar gurupları protesto amaçlı stad açılışına gelmeyeceklerini bildirdiler. E ne olacak, boş stadda mı açılış yapılacak? Stadı yapan belediye başkanı da siyasetini kullarak doldurdu stadı. Bizimkinde taraftar rahatlıkla doldurur zaten, o tarz bir şey yaşanma ihtimali yok. Bursa kıyaslamasıyla yapılan bu tartışma çok ama çok yersiz.
konuyu uzatmis gibi yapmak istemem ancak, yanlis anlasildigim bir konu olmus yazimda onu hemen duzeltiyim.
Ben cumhurbaskaninin stada yada acilisa gelmesine karsi degilim, bende olsa giderim, her kayda deger acilisa giderim, benim derdim, bu acilisin saksakcilarin, yiyicilerin, avuc kasiyanlarin nemalanacagi, ve parti propagandasinin yapiacagi bir ortamin olmamasinaydi.
Gelsin, stattan bahsetsin, genclikten bahsetsin, cok calismaktan, azimli olmaktan bahsetsin, sonra yerine otursun. ( saygisizlik gibi anlasilmasin, bildigin normal otursun iste )
bu kadar, acik ve net ! cok mu sey istiyorum ben ?
dipnot; arkadasin biri, California baskani acilisa gitmiyormu demis. Gider belki evet, giderde, yan sehirlerden otobus kaldirip, o otobusun icindekilere $20 dolar verip ustune sicak California havalarinda su falan vermez. Beni alkislayin, her 1,5 dakkada bir beni alkislayacaksiniz demez.. Etrafinda akbabalar ususup ekmek koparmaya calismaz, lakin herkes ekmek sahibidir, cunku herkes calisiyor,
sen olması gerekeni söylüyorsun da, Türkiye'nin şartları malum, mitingsiz açılış mı olur
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 21:09.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
üsteki video yeni yapılmış mimari açıdan ve kapasite olarak akyazı ya çok benzeyen bir stad (4 tane tüneli bakın nasıl kapamışlar)
şimdi ayvayı yedik işte.eğer bu stada benzeyecekse hiçbir etkinliği baskınlığı olmayan bir stadımız hayırlı oldu uğurlu olsun.şu videoda ki stadın kale arkaları tıklım tıklım dolu olmasına rağmen son derece pasif ve etkisiz gözüküyor.aynı bizim gibi alt trübün süper eğimli.
aba ne halt vardıda süper eğimli ilk katı yaptılar.bu bize yapılan palnlı bir kurgu oyun bitirdiler tüm baskıyı.heeee ayrıca videodaki stadın alt ksımda locada yok biz artı loclar var düşünün ne rezalet olacağını hep bunları dedim zamanında yine ben haklı çıkıcam görüceksiniz.
bu arada bursa stadının açılışını izledim o kale arkaları aklımı aldı dehşet ve ibretle izledim o kale arkalarını sanki farklı bir boyuttaymışım gibi geldi.
para miktarı kafi olsun bizim icin firma onemı yok .senelık 7-8 milyon dolardan asagı olacagını sanmıyorum..gogus reklamıda ısın ıcıne gırerse 10 milyon dolar cıvarı bence makul fıyattır..
Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
şimdi ayvayı yedik işte.eğer bu stada benzeyecekse hiçbir etkinliği baskınlığı olmayan bir stadımız hayırlı oldu uğurlu olsun.şu videoda ki stadın kale arkaları tıklım tıklım dolu olmasına rağmen son derece pasif ve etkisiz gözüküyor.aynı bizim gibi alt trübün süper eğimli.
aba ne halt vardıda süper eğimli ilk katı yaptılar.bu bize yapılan palnlı bir kurgu oyun bitirdiler tüm baskıyı.heeee ayrıca videodaki stadın alt ksımda locada yok biz artı loclar var düşünün ne rezalet olacağını hep bunları dedim zamanında yine ben haklı çıkıcam görüceksiniz.
bu arada bursa stadının açılışını izledim o kale arkaları aklımı aldı dehşet ve ibretle izledim o kale arkalarını sanki farklı bir boyuttaymışım gibi geldi.
%70 oy aldığı bir şehirde neden böyle bi korkusu olsun ??? siyaset olmasın die yırtınıyorsunuz foruma siyaseti sokan sen ve senin gibiler istesen de istemesende o stadı kurdelesini cb kesecek he zorunuza gidiyorsa gelmezsin açılışa ya da izlemezsiniz olay basit
öncelikle tavrını düzelt benle konuşurken. kimin neye nasıl zoruna gittiği belli ... burada siyaset yapmıyorum ama yaparsak da gerektiği ölçüde yaparız . yazıyı okumadığın aslında okusan da aklınla okumadığın ortada ben gelmesin demiyorum gelecek tabi ( el mahkum ) gelsin ama mitinge çevirmesin o stadı .... gelip gelmeyeceğim sorgusu ve kararı da sana ait değil bu nedenle aslında korkularımın ve benim gibi düşünenlerin korkularının nedeni açık olarak belli oluyor yazdıklarından sonra ne diyem bu hayırlı cuma günün Allah hakkımız da hakkınızda hayırlı neyse onu versin.
En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 08:56.
Bursa'da taraftar kendi isteğiyle protesto amaçlı gitmedi stada takip ettiğim kadarıyla. Bizde nasıl olur emin değilim, 40.000 kişiyi de taşıyacak halleri yok. Ben sadece futbolun güzelliklerinin olduğu bir açılış hayal ediyorum, bu yüzden iki ayrı açılış fikrini savundum. Tartışılabilir ama temennim en güzel şekilde bu sürecin yürütülmesidir. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan hayalimizdeki gibi bir açılış yaşarız.
Bu konuda da Usta'ya güveniyorum yine, en güzelini düşünecektir inşallah.
inşallah benimde en büyük temennim bu . ama bende diyorum ki futbol olsun siyaset ve gövde gösterisinden uzak tamamen Trabzonsporumuzun gecesi olsun. son dönemlerin alışkanlığı ile 2-3 defa açılan bir yer olmasın .
Stadın bulunduğu alanın diğer tarafına bir üniversite ya da üniversitenin belli başı fakülteleri getirilebilir ise o bölgenin devamlı canlı kalması için gerekli pozitif enerjiyi vermiş olur.
inşallah benimde en büyük temennim bu . ama bende diyorum ki futbol olsun siyaset ve gövde gösterisinden uzak tamamen Trabzonsporumuzun gecesi olsun. son dönemlerin alışkanlığı ile 2-3 defa açılan bir yer olmasın .
İnşallah böyle olur.
Şu da var ki ben hiç konuşma dinlemek istemiyorum. Aynı gün olacaksa bile, bu konuşmalar vs. gündüz yapılsın, kim kiminle takım kurup maç yapıyorsa yapsın, sonra akşama gerçek açılışa geçelim. Ben akşama gelirim
Yorum