İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar bitirmek için baya çabalıyor gerçekten bi dönem akyazı önce bitecek die haberler vardı geldi geçtiler bizi oda açılsın gündemde birtek akyazı kalır buda sponsor ve öne çıkma açısından şans olabilirŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerin mantıklı şeyler evet katılabileceğim noktalarda var.
Bunları söylerkende hani bunuda yanında belirtmek zorunda kalıyorum Tayyip Erdoğan'cı değilim.( Bunu neden söylemek zorundayım bunuda anti Tayyipçiler biraz kendinde sorgulamalı. Olumlu şeyleri bile görmezden gelme poşetin içinde 1 çürük elma var o poşeti çöpe atalım psikolojisiyle olmaz bu işler )
Bence Cumhuriyet tarihinin en önemli spor atılımı yapılıyor son 10 yılda.
Kendimi Başbakan ya da C.başkanı olarak hayal ediyorum. Gidermiyim açılışa diye.
Eee giderim kardeşim. Galatasaraya stad yapmışım isim hakkından locadan bir sürü para kazanmışlar. Keza diğer takımlara.
Ama gidip onu siyasi ŞOVA 'da dönüştürmem. Bir hata vardı TT arenada.
Bursa stadında 2 dakika konuştu C.başkanı. Bursanın yeri burası değil bu sıraya layık değil dedi. Bursaspora böyle bir stad yakışırdı dedi ayrıldı. Ne siyaset vardı ne başka birşey.
Basketbola dönüyorum hemen 2010 da dünya 2. si olduk. Başbakan madalya vermek için sahneye çıktı. Basketbolda Federasyon olarak avrupa zirvesinde Alt yapılar tesisler olarak son 10 yılın en büyük yatırımını yapmış ülkenin başbakanı dünyada 400-500 milyon belkide daha fazla kişinin ekran başından izlediği bu büyük başarıda madalya takacak takımına. Sahaya iniyor ıslıklar yuhlamalar. Kendi ülkesinde.Ne için basketbola verdiği destek için mi ? Siyaseti basketbola alet eden o anda o tribünlerdekilerdi. Ordakini bir ülkenin başbakanı değil sevmediği bir partinin lideri olarak gördükleri için. Peki orası yerimi. Peki Telekom arena yerimiydi. Aynısı belki Bursa stadında yaşanacaktı. Belki bizim stad açılışında yaşanacak.
Biz ilk önce kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
Kızdığım şeyleri kovalarken iyi şeylerin üstüne basmamak lazım.
İyi ile kötüyü aynı yerde değerlendirmemek , İyi olan yerde iyi kötü olan yerde kötü demek lazım.
%60 ı yanlış politikalar içinde olan birini kalan doğru hamlelerinde , yanlışları üzerinden eleştirmemek lazım.
C.başkanı açılışa gelecektir bittabi en doğal hakkı. İsim hakkıyla localarıyla tesisleriyle çok güzel bir mekanı Trabzonsporumuza kazandırmıştır devlet. Ben kendi adıma teşekkür ederim. Geldiğinde de olayı siyasi rant elde etmek için kullanmamalı Bursada'ki gibi az ve öz konuşup oturmalıdır. Bize düşende emeğe karşı saygı göstermek , siyasi olayları bir kenara bırakıp bize yakışanı yapmaktır.
Stad açılışında bana göre efsaneler forma giymeli. Bu formaya hakkıyla terinin son damlasına kadar emek vermiş para için değil arma için oynayan değerlerimiz o stada ilk ayak basmalılar. Para alamayınca oynamayan Hocaya kızınca oynamayan ilk önce kendini düşünenler değil.
Nacizane demokratik özgür bir ülkede özgürce düşüncelerim bunlar
Saygılar
RTE' den siyasi yönden en çok nefret etmesi gereken biri olarak söylüyorum bunu. Çok merak edenlere söyleyeyim; Milli Görüşçüyüm.En son kyodou tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 13:44.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin. Söylediklerine aynen katılıyorum. RTE dillendirildiği gibi kupamızın gelmeme sebebi mi değil mi bilmiyorum. Nefret etmelimiyim etmemelimiyim bilmiyorum. Kimse de emin değil aslında ama burada siyasi nefreti üzerinden Trabzonsporu sömüren taraftarcıklar da az değil. RTE şike sürecinde zerre hakkımızı yediyse Allah bin belasını versin ama olumlu şeyler de yapınca hakkını veririm. Bugün Bjk bile kendi stadını kendisi yapıyor. Devlet bize kulüp kasasından 5 kuruş çıkmadan koskoca kompleks yapıyor. Eşi benzeri yok ülkede. Dediğim gibi sırf Trabzonspor sevgisi üzerinden kupanın RTE' de olduğuna inanan ve bu yüzden RTE' den nefret edenlere lafım yok. Emin olamayız ama belkide gerçekten kupa karşılığı bu stad. Ama siyasi fikirleri yüzünden Trabzonspor' u kullanmaya çalışıp RTE ye bok atanlar da var forumda. APO' ya verilmeyen tepki RTE' ye veriliyor. Zamanında OFG kompleksin adını RTE verelim dediğinde en çok tepki verenlerin arasındaydım. Yarın bigün bu yapının herangibir yerine siyasi bir isim verilmesi teklif edilirse yine ateş çıkarırım. O ayrı...
RTE' den siyasi yönden en çok nefret etmesi gereken biri olarak söylüyorum bunu. Çok merak edenlere söyleyeyim; Milli Görüşçüyüm.
gelelim stad meselesine, 13 yıldır eğri doğru bir şeyler yapan hükümet mevcut ve bence doğru yaptığı işlerden biri de spor alanlarının modernize edilmesi çalışmasıdır. bu amaçla da ülkenin önemli spor kenti olan trabzon da hariçde tutulamazdı. bu stad her hal ve koşulda zaten yapılacaktı. bursa'ya konya'ya nasıl yapıldıysa öyle. bizim stadımzın deniz üzerine kurulması bize verilmiş bir lütüf değil yeni bir rant alanı yaratma düşüncesinin sonucudur. yani trabzonsporun kara kaşı için değil. ha derseniz ki klübe hiç mi destek verilmemiştir, kesinlikle verilmiştir. ama bu bir anlamda siyasi rüşvete dönüşmüştür ve fb'ye gs'ye bjk'ye verilenden fazla eğildir emin olun. çalınmış 100 milyon tlmizi (ve daha güzel bir muhtemel geleceği) de saymıyorum.
şimdi böyle bir ortamda bursa stadını tamamlamışken, konya 1 senedir oynuyorken, antalyanın mersinin vs stadları bitmişken bak benim trabzonluma ne de minnettarmış meğer. bütün ülke elele hakkını gaspetmişken ve bunun başrolunü maalesef ülkeyi yöneten oynamışken, 2011 ve sonrasında kente vurulan psikolojik darbe yıkım seviyesindeyken burada teşekkür mahiyetli bir yazı oldukça anlamlı olmuş doğrusu...
son olarak; stadyumlarda yuhalanmak ne de büyük bir mağduriyet değil mi? keşke yuhalanmasa, haklısınız, ama eleştiri kanallarının bir bir kapandığı demokratik bir ülkede son derece demokratik bir eylemdir, ne şiddet vardır ne de taşkınlık. sadece yuh!En son kalavara tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 14:22.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8082[/ATTACH]
kale arkası yol tarafına geçmişler hızla devam ediyoruz maşallah
Devam durmak yok bu stad yeni sezonda çok güzel günler görecek
Yorum
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar bitirmek için baya çabalıyor gerçekten bi dönem akyazı önce bitecek die haberler vardı geldi geçtiler bizi oda açılsın gündemde birtek akyazı kalır buda sponsor ve öne çıkma açısından şans olabilir
Yorum
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyasi tercihi üzerinden rte eleştirisinin yeri normal şartlarda bir taraftar forumu olmamalıdır, çok haklısınız lakin 2011 e kadar. 2011 yılında yaşanan sürecin ve uğradığımız haksızlığın 1 nolu müsebbibi şartlar ne olursa olsun saygı göstermek zorunda olduğumuz c.başkanıdır. süreç lehimize ilerlerken zamanının başbakanının klüplerle kişiler ayrılmalı, 8 takım düşerse lig olmaz minvalindeki sözleri ve sonrasındaki sürece dair yaptığı işler mağduriyetimizin asıl sebebi olmuştur. bu gerçek üzerinden şimdi rte güzellemesi yapmak milli görüşün kabul edeceği bir şey midir? siz söyleyin.
gelelim stad meselesine, 13 yıldır eğri doğru bir şeyler yapan hükümet mevcut ve bence doğru yaptığı işlerden biri de spor alanlarının modernize edilmesi çalışmasıdır. bu amaçla da ülkenin önemli spor kenti olan trabzon da hariçde tutulamazdı. bu stad her hal ve koşulda zaten yapılacaktı. bursa'ya konya'ya nasıl yapıldıysa öyle. bizim stadımzın deniz üzerine kurulması bize verilmiş bir lütüf değil yeni bir rant alanı yaratma düşüncesinin sonucudur. yani trabzonsporun kara kaşı için değil. ha derseniz ki klübe hiç mi destek verilmemiştir, kesinlikle verilmiştir. ama bu bir anlamda siyasi rüşvete dönüşmüştür ve fb'ye gs'ye bjk'ye verilenden fazla eğildir emin olun. çalınmış 100 milyon tlmizi (ve daha güzel bir muhtemel geleceği) de saymıyorum.
şimdi böyle bir ortamda bursa stadını tamamlamışken, konya 1 senedir oynuyorken, antalyanın mersinin vs stadları bitmişken bak benim trabzonluma ne de minnettarmış meğer. bütün ülke elele hakkını gaspetmişken ve bunun başrolunü maalesef ülkeyi yöneten oynamışken, 2011 ve sonrasında kente vurulan psikolojik darbe yıkım seviyesindeyken burada teşekkür mahiyetli bir yazı oldukça anlamlı olmuş doğrusu...
son olarak; stadyumlarda yuhalanmak ne de büyük bir mağduriyet değil mi? keşke yuhalanmasa, haklısınız, ama eleştiri kanallarının bir bir kapandığı demokratik bir ülkede son derece demokratik bir eylemdir, ne şiddet vardır ne de taşkınlık. sadece yuh!
Ayrıca iki ve üçüncü paragrafta dediğiniz gibi spor alanlarının modernize edilmesi için büyük ve futbolu yaşayan şehirlere stad yapılacaktı ve Trabzon ayrı tutulamazdı evet. Güzel bir bakış açısı ama baktığınız yer yanlış. Ortada bir ayrım yoksa sorun da yok. Ülke adına güzel bir çalışma olmuş. Stadın diğer stadlara göre gecikmesine gelince... Burada bir ayrım var iması sezdim ki bende yıllardır şüpheleniyorum. Ama bir yandan da düşünüyorum. Bu stad kupa karşılığı ise tam tersi diğerlerine göre çok daha hızlı bitirilmesi gerekirdi. Oy için ise keza aynı şekilde...Her seçimde yapılan "seçim yaklaştı, stad inşası durdu" imaları mantıken saçmalık. Tam tersi seçim yaklaşınca hızlanması gerekir. Bu cümleler düşünerek sarfedilen değil, kötü niyetli bir fikre zoraki monte edilmeye çalışan noktalama işaretleridir. Cümlenin anlamını tam tersine döndürebiliyor bazen.
İlk paragrafa da vurgu yapmak isterim. 3 Temmuz 2011' e gelelim. Bugün o gün diyelim. Şike cezasını verecek tek yetkili kurum kağıt üzerinde ve etik olarak TFF' dir. Yani ben RTE olsam OY için hiç karışmazdım. Zaten herkes şb li olduğumu biliyor. Şb taraftarı beni suçlamazdı. Ama karışırsam Ts taraftarının oyunu kaybederim. Hatta kısmen gs taraftarının. Yani mantık olarak RTE' nin OY yüzünden el atmadığı açık. Geriye taraftarlık duygusu kalıyor. Eğer gerçekten kupa RTE' deyse şb taraftarı olduğu içindir. Söylediğiniz gibi kişiler ve kurumlar ayrılsın (Aziz cezasını çeksin, şb düşmesin) sözü de bunun göstergesidir. Hak haktır. Her ne sebeple olursa olsun Trabzonspor' un hakkını kim yediyse, yediği kadar kan kusar inşallah.
Lakin, tüm bunlar henüz açığa çıkmamışken, ülke adına verdiği iyi niyetli MUHTEMEL hizmetler varken saygı duyanın fikirlerine de saygı duymak gerekir. Kendi siyasi fikri yüzünden karşı fikirleri hakaret dolu içerikli mesajlarla sindirmeye çalışmak sağlıklı bir beyin örneği değildir.
Şu forumun en az %30' u Akp' lidir ve RTE' yi alakasız bir konuda savunmak bile öyle "Trabzonspora ihanet" haline getirildiki ortaya çıkıp fikirlerini dile getiremiyorlar. Pkk sempatizanları bile şu ortamda Tayyipçilerden daha rahat fikir beyan edebilir. Benim derdim bu.
Ayrıca Tüpçü denen mahlukatın ne amaçla o koltuğa oturduğu açık ve net iken, senin başkanın hem ona hemde RTE' ye açıkca destek veriyorken, birşeyleri düzeltmeye nereden başlanılması gerektiği açıktı. İlk adım atıldı, gerisi de gelir inşallah.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
"Kupa verilmedi ama belki de gerçekten bize hiç hesap ödetmeden beleş stad yapıldı"
Tam aynısı olmasa da bu manaya gelen, ancak kafanın net olmadığı bir yorum.
Benim de kafam karışık bu stad işi, artı banka kredileri...vs. işinde.
Evet. Yani koskoca bir sezon boyunca dökülen alın terinin, herşeyden önce onurun, şerefin, koskoca bir mazinin karşılığı bu olsa gerek.
Dur bakim ne kadarmış..;
x-89997, 89998, 8999...
y- Himmet abi ?!
x-Neeee ?!!!
y- Ben var ya ....ıhıh ıhıh ıhı hı hı hı hı....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stad bjk den önce açılacak..yazın kenara
Yorum
-
Mühim olan stadın x stadından önce açılması değil. mühim olan bu spor kompleksinin ihalesinde kazanan firmanın projede olan yerlerin eksiksiz ve tam olarak teslim edilmesi. Sadece stad ile bitmiyor iş antreman sahaları, klüp binası yollar raylı sistemler her şeyi ile eksiksiz teslim edilerek tarafımıza teslim edilerek bitmesi gerekiyor. o yüzden dolayı bu stad bence herşeyi ile tam teşkilat olarak hazır bir halde bitmesi en önemlisi....
Yorum
-
İlk olarak skndkrr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMühim olan stadın x stadından önce açılması değil. mühim olan bu spor kompleksinin ihalesinde kazanan firmanın projede olan yerlerin eksiksiz ve tam olarak teslim edilmesi. Sadece stad ile bitmiyor iş antreman sahaları, klüp binası yollar raylı sistemler her şeyi ile eksiksiz teslim edilerek tarafımıza teslim edilerek bitmesi gerekiyor. o yüzden dolayı bu stad bence herşeyi ile tam teşkilat olarak hazır bir halde bitmesi en önemlisi....
Yorum
-
konuyu uzatmis gibi yapmak istemem ancak, yanlis anlasildigim bir konu olmus yazimda onu hemen duzeltiyim.
Ben cumhurbaskaninin stada yada acilisa gelmesine karsi degilim, bende olsa giderim, her kayda deger acilisa giderim, benim derdim, bu acilisin saksakcilarin, yiyicilerin, avuc kasiyanlarin nemalanacagi, ve parti propagandasinin yapiacagi bir ortamin olmamasinaydi.
Gelsin, stattan bahsetsin, genclikten bahsetsin, cok calismaktan, azimli olmaktan bahsetsin, sonra yerine otursun. ( saygisizlik gibi anlasilmasin, bildigin normal otursun iste )
bu kadar, acik ve net ! cok mu sey istiyorum ben ?
dipnot; arkadasin biri, California baskani acilisa gitmiyormu demis. Gider belki evet, giderde, yan sehirlerden otobus kaldirip, o otobusun icindekilere $20 dolar verip ustune sicak California havalarinda su falan vermez. Beni alkislayin, her 1,5 dakkada bir beni alkislayacaksiniz demez.. Etrafinda akbabalar ususup ekmek koparmaya calismaz, lakin herkes ekmek sahibidir, cunku herkes calisiyor,En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 21:08.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak alper_tosun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı yerinde canlı görme şansımız var mı arkadaşlar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum