Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağ üstte belierttiğim açıklıktan bahsediyorum. Malum stadımızın dışı tamamen kaplanmadığı için kış soğuğunda bu açıklık büyük problem olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Varsayimla yola çıkmayalım. Membran kaplama altlarida kapattığı için, diğer stadyumlara göre daha az soğuk hava girecektir. Ayriyeten o bölüme bir duvar yapilmasi görüntüyü çirkinleştiren bir unsur olacaktır. Isıtma sistemi yeterli olacaktır!
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ üstte belierttiğim açıklıktan bahsediyorum. Malum stadımızın dışı tamamen kaplanmadığı için kış soğuğunda bu açıklık büyük problem olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      dış kaplamanın tamamı alttaki şekilde olmayacak mı orası nasıl açık kalacak anlamadım ben?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iş başa düştü sanırım.
        başkanın twetter adresine yolladım görseli.
        (çizim erencan özkan)
        Ben Twitter üzeri Başkana ulaşmayı çok denedim ama başarılı olamadim. İnşallah sen olursun.
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dış kaplamanın tamamı alttaki şekilde olmayacak mı orası nasıl açık kalacak anlamadım ben?
          Bu resimde olduğu gibi olacak.
          Ayrıca bende Ağasarlının maddelerine bir kaç madde eklemek istiyorum.
          1- Işıklandırma ( Dış görsel yani Membran altı ışıklandırması.)
          2- Tribünlerde blokları ayıran yani tribün aralarında seyirci geçişini engellemek için konulan kısımların Örnek olarak; Bursa,Antalya stadyumlarında kullanılan demir kafes yerine cam bölme kullanılması. Bu seyir açısından gerçekten çok önemli.
          3- Kale arkalarında yine Bursa stadyumunda kullanılan seyircinin sahaya atlamasını engellemek için konulan yüksek kafes yerine, yine buralarda da cam bölme olması.
          4- Saha içi 4 adet çıkış tünellerini en azından TS logolu koltuklara uyumlu bir kaplamayla örtülmesi.
          5- Elektronik reklam panoları kısmına gelirsek, hep Bursanın kötü kısımlarından örnek vermiştim bu seferde iyi kısmından örnek vereyim
          Bursa stadyumunda elektronik reklam panoları köşe kısımlarında oval şekilde dönüyor yani bütünlük sağlanmış oluyor. Bir çok stadyumda bu yan yada derme çatma şekilde yapıldığından çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bizim stadyumda da aynı şekilde köşe kısımları bir bütün halinde dönülmesi çok daha güzel olacaktır.
          6- Koltuk rengi konusu. Bilindiği üzere İHO döneminde Erol Ağaoğlu 3 farklı renk kullanılacağından bahsetmişti. Bordo, Mavi ve Beyaz renkleri diye hatırlıyorum. Bu mümkün olduğunca engellenmesi gerek. Ya tek renk Bordo yada Tek renk Mavi olması çok daha uygundur. Benim Tercihim Mavi
          7- Bu tamamıyla benim şahsi düşüncem. Bir kale arkasını bizim için anlamı çok yüksek olan 61 numaralı diye adlandırılması yada Koltuk diziliminde 61 yazılması. Bu şekilde o kale arkası bir çok maçta bütünlük sağlayacaktır. Bjk Çarşı grubu gibi bizimde 61 Tribünümüz olacak. Yani seyircilerimiz bilet alırken özellikle o kısımdan bilet alacaklarından eminim. Özel bir köşe olacak bizler için. Şahsi fikrim benim.
          8- Futbolcuların sahaya çıkış tüneli bize özgü bir şekilde olması lazım. Rakip futbolcular o tünele girdiklerinde özel bir yere geldiklerinin farkına varmaları gerek.
          Şimdilik benimde aklıma gelen bunlar.
          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 15:35.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2- Tribünlerde blokları ayıran yani tribün aralarında seyirci geçişini engellemek için konulan kısımların Örnek olarak; Bursa,Antalya stadyumlarında kullanılan demir kafes yerine cam bölme kullanılması. Bu seyir açısından gerçekten çok önemli.
            3- Kale arkalarında yine Bursa stadyumunda kullanılan seyircinin sahaya atlamasını engellemek için konulan yüksek kafes yerine, yine buralarda da cam bölme olması.
            4- Saha içi 4 adet çıkış tünellerini en azından TS logolu koltuklara uyumlu bir kaplamayla örtülmesi.
            5- Elektronik reklam panoları kısmına gelirsek, hep Bursanın kötü kısımlarından örnek vermiştim bu seferde iyi kısmından örnek vereyim
            Bursa stadyumunda elektronik reklam panoları köşe kısımlarında oval şekilde dönüyor yani bütünlük sağlanmış oluyor. Bir çok stadyumda bu yan yada derme çatma şekilde yapıldığından çirkin bir görüntü oluşturuyor. Bizim stadyumda da aynı şekilde köşe kısımları bir bütün halinde dönülmesi çok daha güzel olacaktır.
            6- Koltuk rengi konusu. Bilindiği üzere İHO döneminde Erol Ağaoğlu 3 farklı renk kullanılacağından bahsetmişti. Bordo, Mavi ve Beyaz renkleri diye hatırlıyorum. Bu mümkün olduğunca engellenmesi gerek. Ya tek renk Bordo yada Tek renk Mavi olması çok daha uygundur. Benim Tercihim Mavi
            7- Bu tamamıyla benim şahsi düşüncem. Bir kale arkasını bizim için anlamı çok yüksek olan 61 numaralı diye adlandırılması yada Koltuk diziliminde 61 yazılması. Bu şekilde o kale arkası bir çok maçta bütünlük sağlayacaktır. Bjk Çarşı grubu gibi bizimde 61 Tribünümüz olacak. Yani seyircilerimiz bilet alırken özellikle o kısımdan bilet alacaklarından eminim. Özel bir köşe olacak bizler için. Şahsi fikrim benim.
            8- Futbolcuların sahaya çıkış tüneli bize özgü bir şekilde olması lazım. Rakip futbolcular o tünele girdiklerinde özel bir yere geldiklerinin farkına varmaları gerek.
            61 numaralı kale arkası ve futbolçu çıkış tüneli fikrine bayıldım birde güzel bir marş ayarlasak da futbolcular çıkarken tum stad onu soylesek kısa ve öz olmalı basit akılda kalıcı tum stad futbolcular sahaya yürürken bağırsa süper olurdu

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              61 numaralı kale arkası ve futbolçu çıkış tüneli fikrine bayıldım birde güzel bir marş ayarlasak da futbolcular çıkarken tum stad onu soylesek kısa ve öz olmalı basit akılda kalıcı tum stad futbolcular sahaya yürürken bağırsa süper olurdu
              Bizim taraftara kısa ve öz olarak 1 liralık çekirdek ver bak sana sessizliğin kitabını yazmıyorlarmı
              Marş konusu da güzel ama iyi bir şey olması lazım.

Yorum

Yorum

Bizim taraftara kısa ve öz olarak 1 liralık çekirdek ver bak sana sessizliğin kitabını yazmıyorlarmı
                  Marş konusu da güzel ama iyi bir şey olması lazım.
                  Marş işi zor kulüp yapsa yaptırsa bile her taraftar grubunun farklı telden çaldığı bi ortamda zor ki ne zor

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marş işi zor kulüp yapsa yaptırsa bile her taraftar grubunun farklı telden çaldığı bi ortamda zor ki ne zor
                    Bence marş şeklinde şahane çekirdek yerler bunu başarabilirler

Yorum

Bence marş şeklinde şahane çekirdek yerler bunu başarabilirler
                      oda doğru bizim önce taraftar grublarımız bir isim altında toplanmalı tek bir kale arkasında oranında adı 61 olması herkesi mutlu eder zaten akustiği iyi olan stadlarda tek bir tribün bile çoşkulu olsa baskı yapabiliyor.

Yorum

• Bence stadin disi icinden daha önemli suan. Stadin ne olcagi ortada. Etrafina neler yapilcagi belli mi?

Yorum

• Bursaspor'un stad acilisi baya basarisizdi...

Acilis gunu, saati filan cok alakasizdi...

Ve anlasildigi kadariyla tam bitmeden acilan bir stad...

Bizim stadin herseyiyle bitirilerek acilmasi en dogrusu olacaktir...

Etrafinda yapilacak binalar, alanlar dahil olmak uzere tabi...

Insallah aceleye getirmezler...

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 25.12.2015, 16:34.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence stadin disi icinden daha önemli suan. Stadin ne olcagi ortada. Etrafina neler yapilcagi belli mi?
                            Ne gibi ?

Yorum

• Başkan Usta çatı ışıklandırma sistemi ve ısıtma sistemiyle ilgili çalışma yapıyor bilginize...

Yorum

• Stadı yeni açılan takımlardan en güzeli bizim olacak diye düşünüyorum...Mesela Ğs'nin ilk sezon kadrosu-taraftarın stada gelmemesi yeni stadı açılan bir klüp için hoş değildi son günlerde Bursa...Kadrosuyla-Yönetimiyle Taraftarıyla güzel bir açılış güzel bir sezon bizi bekliyor olsun.
                                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Çalışıyor...
                                X