Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o üç yuvarlak ne olacak

bilet satış yeri mi ts club mı

???
    giseler
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o üç yuvarlak ne olacak

bilet satış yeri mi ts club mı

???
      Onlar öyle kalacak. Birine Ğsyi, birine Siketasi ve digerinede Sikebahçeyi oturtacagiz)

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merak ettim,Çatının etrafını boydan boya dolanacak şekilde kedi yolu yapılacağı söyleniyordu ancak çatının bağlantı parçaları hep içe dönük şekilde
        Kedi yolu nasıl olacak acaba?
        Sanırım bunlardan bahsediyorsun. Alt kısmlara dönük bağlantı noktaları da var ama bunlar kedi yolu içinmidir yada başka bir şey içinmidir bilmeden görmeden bir şey diyemem.

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=47762]Koray Böyük[/MENTION] eline sağlık

Tırlarla gelen malzeme merdivenlere döşenecek yer döşemesi olabilir.
          Dikkat ederseniz bloklar her iki merdiven başına indirilmiş.

Cumartesi F1bekir'in gönderdiği resimlerden farklı olarak

1-Platformun dışında yapılan 3 Adet bilet satış tsclup olarak kullanılacak yuvarlak yerlerin demir kalıpları takılmış.
          2-Deniz tarafı Kale arkasında 2 adet çatı kolonu montajı yapılmış

Çalışmalar bence yavaş değil alan çok büyük ve geniş olduğundan değişimi fazla gözlemleyemiyoruz.
          Bencede suan gayet iyi gidiyor bu şekilde devam ederse sıkıntı olmaz yollarin taşlarida döşeniyoe
          Trabzonspor

Yorum

• Hadi hayırlısı bence rüzgarı aldık arkamıza. İnşallah güzel günler göreceğiz

Yorum

• ya bizim stadın boyanan dış kısmı bordoyamı dönü benmi yanlış görüyorum.ilk renk kırmızıydı. ama yok yok bordo değil şu an anda vişne çürüğü rengine dönmüş gibi.yani ben öyle benzettim neyse kırmızıdan iyidir.

hey Allahım ya yapılan herşeye eyvallah diyoruz sanki bu stad trabzona değilde toki spora yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzaktan ve yukarıdan stat şahane ve ihtişamlı görünüyor ama iç zeminden çekilen fotoğraflarda loca arası 15 metre, tribünler ise 15 bin kişilik gibi görünüyor
                Bu arkadaşa katılıyorum. Çok doğru söylüyor. Sanırım da bu da tribünlerin yeterince dik olmamasından kaybaklanıyor. Yani öyle yordum artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Orta yere koyulan hükümet konagi haric (sibelden alintidir [emoji1]) kutu gibi güzel bir stadimiz oluyo[emoji106]
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Arkadaşlar bilen bilmeyen konuşuyor herkese hitap eden bir yapı yapmak imkansızdır. Bazı arkadaşların yukarılarda yazdığı gibi yeni stadı stad yapacak olan taraftarın ilgisi ve stadı doldurma oranıdır. İstanbul da yaşıyorum imreniyorum stadın yeri harika hafta sonu etkinliği için süper bir yer maç günlerinde güzel bir sahil yürüyüşü ile stada varılabilir. Muhteşem.

Yorum

• konya'nın stadı gibi birşey istemezdim. daha sıcak sahaya yakın kutu gibi bir stad maç atmosferi için daha uygun. maçları daha çok tv'den izleyeceğim için kamera açısı önemli benim için.avni aker'deki gibi uzak olmazsa sevinirim.

Yorum

• Stadın sol tarafına ne zaman birşeyler yapmayı planlıyorlar ? Şuan atıl bölge olarak duruyor stad ve sağ taraftaki antreman sahalarıyla tesisler bittiğinde'de bu şekilde duracaksa bir duvar ile ayırmak gerekecek galiba

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzaktan ve yukarıdan stat şahane ve ihtişamlı görünüyor ama iç zeminden çekilen fotoğraflarda loca arası 15 metre, tribünler ise 15 bin kişilik gibi görünüyor
                          Stadın 15.000 veya 20.000 kişilik görünme fikrine bende katılıyorum acaba çatı ve koltuk gelince bu durum değişir mi ?

Yorum

• üsteki video yeni yapılmış mimari açıdan ve kapasite olarak akyazı ya çok benzeyen bir stad (4 tane tüneli bakın nasıl kapamışlar)

Yorum

• bazi arkadaslar, icimize su serpecek seyler yazip, stat acilisimizin bursa gibi olmayacagini soyleselerde, buna inanmak cok zor.
                              Rte cikip once 2000 li yillari sonra bugunu karsilastiracak ornekler verip, Trabzonun sahil yollarindan konuya devam edip, en sonunda rize-erzurum ovit gecitiyle konuyu kapatir, sunucu hanfendi, beyfendi, yaklasik olarak sayin cumhurbaskanimiz lafini en az 150 defa soylemeye yemin ederek gune baslar, butun etraf millet akp ve adamlari ve yandaslari ve yiyiceleri ve cevre coluk cocuk la dolar...

Bizlerde biz yani ne oldugunu degilde stadin ne oldugunu anlamayaca calisirken, oralarda birileri akyazinin icinden ihaleleri gommekle azicikda olsa rte den faydalanabilmekle mesgul olacak...

Bizler yani masum insanlar olaylara hep bir objectif bakacak olsakta aslinda subjectif olmayi beceremeyecez..

Bizler bize verileni icimize sindirip evimizin yolunu tutarken, hayalini kurdugumuz stada kavusurken, birileri statla beraber baska hayallerede kavusacak..

Zoruma giden, IHO doneminde stadin agirdan alinmasi, Muharrem doneminde hizlanmasi degil, zira ikiside birilerinin birseyleri oldugu ortada. Zoruma giden IHO nun ne vaad etmedigi, Muharremin ne vaad ettigi...

arka kapilarda oynanan oyunlari hep merak etmisimdir, cunku hicbirsey bu dunyada bana seffaf gelmiyor... Pit10 ( rapci ) rap i birakti, cocuk aciklama yapmak zorunda kaldi, hala anlamadiysaniz neden rap i biraktigimi, son konserimiz 5 defa izleyin dedi, actim ve izledim tam 5 defa... ve anladimki birilerinin usagi olmakla kapilar acilirmis, adam olmaklada kapilar kapanirmis.. Ve o usaklar, dunyanin kultur dinamiklerini yok etmekle gorevli, Israil in gizli oyunlariymis..

Konu yu buraya nasil getirdigimi bende anlamadim, isin kisasi bu stat yapilir ( temmuz basinda biter ), bizler sevinir, baskalari ise yuzlerindeki gulumsemelerinin ardinda seytani dusuncelerini gerceklestirmenin ve gerceklestirecek olmalarinin mutlulugu icinde olur..

( 4 yildir Turkiye`de degilim, 3 ay once geldigimde, eskiden tanidigim, bazilari akrabamda olan, dindar diye bildigim insanlarin, toros marka arabadan 2015 mercedes marka arabalara terfi etmelerini hayranlikla izledim, mal onemli degildi, onemli olan cok paranin haramsiz olmayacagiydi )

( bu yaziyi dun yazdim, sonra silmeye karar verdim, ancak bugun tekrar gondermek istedim )

( yazimda uygunsuz icerik varsa, o kismin silinmesine razi olabilirim, lakin lutfen tamamini silmeyin, tesekkur ederim )

Gurbetten selamlar
                              UGUR
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bazi arkadaslar, icimize su serpecek seyler yazip, stat acilisimizin bursa gibi olmayacagini soyleselerde, buna inanmak cok zor.
                                Rte cikip once 2000 li yillari sonra bugunu karsilastiracak ornekler verip, Trabzonun sahil yollarindan konuya devam edip, en sonunda rize-erzurum ovit gecitiyle konuyu kapatir, sunucu hanfendi, beyfendi, yaklasik olarak sayin cumhurbaskanimiz lafini en az 150 defa soylemeye yemin ederek gune baslar, butun etraf millet akp ve adamlari ve yandaslari ve yiyiceleri ve cevre coluk cocuk la dolar...

Bizlerde biz yani ne oldugunu degilde stadin ne oldugunu anlamayaca calisirken, oralarda birileri akyazinin icinden ihaleleri gommekle azicikda olsa rte den faydalanabilmekle mesgul olacak...

Bizler yani masum insanlar olaylara hep bir objectif bakacak olsakta aslinda subjectif olmayi beceremeyecez..

Bizler bize verileni icimize sindirip evimizin yolunu tutarken, hayalini kurdugumuz stada kavusurken, birileri statla beraber baska hayallerede kavusacak..

Zoruma giden, IHO doneminde stadin agirdan alinmasi, Muharrem doneminde hizlanmasi degil, zira ikiside birilerinin birseyleri oldugu ortada. Zoruma giden IHO nun ne vaad etmedigi, Muharremin ne vaad ettigi...

arka kapilarda oynanan oyunlari hep merak etmisimdir, cunku hicbirsey bu dunyada bana seffaf gelmiyor... Pit10 ( rapci ) rap i birakti, cocuk aciklama yapmak zorunda kaldi, hala anlamadiysaniz neden rap i biraktigimi, son konserimiz 5 defa izleyin dedi, actim ve izledim tam 5 defa... ve anladimki birilerinin usagi olmakla kapilar acilirmis, adam olmaklada kapilar kapanirmis.. Ve o usaklar, dunyanin kultur dinamiklerini yok etmekle gorevli, Israil in gizli oyunlariymis..

Konu yu buraya nasil getirdigimi bende anlamadim, isin kisasi bu stat yapilir ( temmuz basinda biter ), bizler sevinir, baskalari ise yuzlerindeki gulumsemelerinin ardinda seytani dusuncelerini gerceklestirmenin ve gerceklestirecek olmalarinin mutlulugu icinde olur..

( 4 yildir Turkiye`de degilim, 3 ay once geldigimde, eskiden tanidigim, bazilari akrabamda olan, dindar diye bildigim insanlarin, toros marka arabadan 2015 mercedes marka arabalara terfi etmelerini hayranlikla izledim, mal onemli degildi, onemli olan cok paranin haramsiz olmayacagiydi )

( bu yaziyi dun yazdim, sonra silmeye karar verdim, ancak bugun tekrar gondermek istedim )

( yazimda uygunsuz icerik varsa, o kismin silinmesine razi olabilirim, lakin lutfen tamamini silmeyin, tesekkur ederim )

Gurbetten selamlar
                                UGUR
                                cb o acilisa gelecektir
                                bunu kimse engelliyemez
                                gelir, konusur, bi kurdeleyi keser

onlada biter

pesine takimimiz sahaya cikip acilis macini oynar

öyle ihtiyarlarin top pesine düstügü bisey olmaz

böyle özel bir proje amerikada olsa obamada kacirmaz acilisi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X