Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu köşedeki girişin praya dikilen betonun ne olduğunu bilen var mı? Sadece buraya dikilmiş, diğer köşelerde yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Oranin üstünede destek kulesi gelecek. Alttan iceri araba girisi olmasi icin orasi degisik yapildi.
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• bu stad gelecek sezon başına yetişmez. Açık ve net....
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oranin üstünede destek kulesi gelecek. Alttan iceri araba girisi olmasi icin orasi degisik yapildi.
          He anladım. Tamamdır sağolasın

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu stad gelecek sezon başına yetişmez. Açık ve net....
            Yetişir kardeşim yetişir. en geç nisan sonu büyük oranda bitmiş olur diyorum bence. Geriye kalan ince işleri de sezon başına kadar bitirirler.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yetişir kardeşim yetişir. en geç nisan sonu büyük oranda bitmiş olur diyorum bence. Geriye kalan ince işleri de sezon başına kadar bitirirler.

İnşallah yetişir tabi. Temennimiz beklentimiz o yönde. ama gidişat o yönde değil bence.

Sadece Stad ile bitmiyor. çevre düzenlemesi ulaşım vs. Tamamıyla Bitmesi sezon başına yetişmez. yarım yamalak aksaklıklar ile yetişecek ise yetişmesin daha iyi.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşallah yetişir tabi. Temennimiz beklentimiz o yönde. ama gidişat o yönde değil bence.

Sadece Stad ile bitmiyor. çevre düzenlemesi ulaşım vs. Tamamıyla Bitmesi sezon başına yetişmez. yarım yamalak aksaklıklar ile yetişecek ise yetişmesin daha iyi.
                Tabi kompleks olarak düşündüğümüzde çok fazla şey var. Antrenman sahaları binalar v.s hepsi tam anlamıyla bitmeyebilir ama sezona kesin stadda başlarız diye düşünüyorum.

Yorum

• Eger kulup isin icine dahil olursa yetistirilir.
                  Yoksa devlet ve taseron eliyle olursa cok bekleriz...
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Muharrem Usta'nın seçim vaatlerinden biri de bu stadı 2016-17 sezonu başına yetiştirmek..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muharrem Usta'nın seçim vaatlerinden biri de bu stadı 2016-17 sezonu başına yetiştirmek..
                      Sen bir sorsana muharrem usta hiç stada gelmişmi? Hiç bir başkan adayı işkembeden sallamasın stadın bitmemesinin başkan yada yöneticiyle alakası yok 2 tane suçlusu var şuan birisi çatı firması Galpan ikincisi ona bu kadar göz yuman ve tolerans gösteren Toki dir. Başkan kim olursa olsun bu adam yapmadıktan sonra bu stad gecikmeye devam eder.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem Usta'nın seçim vaatlerinden biri de bu stadı 2016-17 sezonu başına yetiştirmek..

Usta'yı desteklerim ancak stadyum konusunda bence boş ve gereksiz vaatlerde bulunuyor, stadyumun ağustos ayına yetişme ihtimali bence hiç yok, şu dört ayda çok zaman kaybedildi.

Yorum

• Akepe aldın oyları hadi biraz icraat görelim

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
                          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Çatıda vs. olmasa da belli ki içeride ve dışarıda bi hareket var. önemsizmiş gibi geliyor ama ince işçilik ve peyzaj epey zaman alan bi konu. ince işçilik ve peyzajın aradan çıkartılması inşaatı oldukça rahatlatır.

Şu önümüzdeki 3-4 ayda çatı iskeleti ince işçilik ve peyzaj bitse, kalanı yeni sezona yetişir. çatı iskeletinden sonra bi membranların takılması kalıyor zaten.

bugünden itibaren 6.ayda çim kısmına geçilebilse yeni sezona oynanabilir hale gelir stadyum. zaten euro 2016 var bu yaz, sezon da normalden geç açılır. taş çatlasın 1, bilemesin 2 maç kaçırırız.

eğer 1 mart 2016'da 1 parça bile olsa membran işi başlamışsa yeni sezona yetişir. yok başlamamışsa tehlike çanları çalıyor demektir

Yorum

• Bu arada hepsini anladım da şu kısımdaki şekillerin enteresanlığını çözemedim. ilkokulda çizdiğimiz resimlere benziyor resmen

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada hepsini anladım da şu kısımdaki şekillerin enteresanlığını çözemedim. ilkokulda çizdiğimiz resimlere benziyor resmen

Belkide ilk okuldan bir çocuğa çizdirdiler bunu belli değil
                                Benim bu projede beğenmediğim tek şey basitçe yapılan peyzaj projesi. Çok daha güzel bir peyzaj uygulanabilirdi projeye. Buna da şükür edelim artık ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X