İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 12:43.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani o tribünlerin dik olması var ya işte o tek başına yeter. O stad bir bitsin, çarşı o tribünleri doldursun ilk beşiktaş Trabzonspor maçında düdük çalınca bizim takımın oyuncularının yüzündeki o baskı ifadesini lig tv kameralarında görünce daha iyi anlayacaksın o stadın neden güzel olduğunu.
Aslında demek istediğim stadı her yönüyle eleştirenler biraz ınsafsıcza davranıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani o tribünlerin dik olması var ya işte o tek başına yeter. O stad bir bitsin, çarşı o tribünleri doldursun ilk beşiktaş Trabzonspor maçında düdük çalınca bizim takımın oyuncularının yüzündeki o baskı ifadesini lig tv kameralarında görünce daha iyi anlayacaksın o stadın neden güzel olduğunu.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş,o sizin dediğiniz olay tamamiyle boş muhabbet emin olabilirsin.Avrupalı birkaç oyuncunun Türk taraftarının maç öncesi gazını almak için söylenmiş laflardır.Stadı doldurmak futbolcu için en büyük motivasyon kaynağıdır,tezahurat felan barbarlıktır,hokkabazlıktır başkada birşey değildir futbolcuyu pek fazla etkilemez.Dünyanın hiçbir yerinde tribünde bağırıp çağırma olayı yoktur,sadece belli başlı ıslıklamalar gole sevinmeler felan vardır.
Yorum
-
İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bizim stadyum daha güzel.bjk nin stadyumunda 3.486.495 tane giriş kapısı var.Tribünden çok onlar yer kaplıyor.Ayırca stadyum ayrı şey, taraftar ayrı şey.bjk taraftarı her şartta bizim taraftardan daha iyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
tenis kortu projede gördüm sağolun renkdaşlar. Ben Trabzonspordan bir atletin çıkmasını istiyorum. bence bireysel bazda bir nadal çıkarır bu topraklar. bu tabi ülkenin spora verdiği önemle ilgili maalesef devlet köstek oluyor. ben 16 yaşına kadar çok iyi oynuyordum.Sonra şartlar elvermedi. şuan bir yüzücümüz bir tenisçimiz world class seviyesinde olmalı. mesela sırplar djokovici nasıl çıkarıyor. Adamların ülkesinde herkes spor yapıyor. bizde eşofmanla spor yapan adama deli diyorlar...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDernekte Akyazı pazarlığı
*
Trabzonsporlu futbolcular derneği, kendisini ziyarete gelen her başkan adayından, Akyazı’daki yeni statta kendilerine bir lokal; mekan ve ofis yeri ayrılmasını istiyor. Bunu da başkan adaylarına deklere ediyor. Dernek yöneticileri, dernek adına statta bir da dükkan olarak gelir sağlayacakları bir yerin da verilmesini talep ediyor.
Her *başkan adayı da bu sözü veriyor.
En büyük sorunumuz bu! Aç kurtlar bekliyor yine.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu beşiktaş'ın stadının bizimkinden daha güzel olduğu abarta abarta söyleyip bizimkine ucube diyenlere neye göre söylüyor çok merak ediyorum.
Tribünleri dik tamam ona eyvallah, başka? Başka hiç bir şeyi yok. Ne ihtişamlı bi görüntüsü var (stadın yarısı yerin altında zaten), ne çok şatafatlı bir çatısı var. Tribünlere zaten hiç girmiyorum, bir kale arkası hariç çift kat locayla bitirmişler tribünü.
Konuşurken de birazcık insaflı, objektif olmak lazım.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son kyodou tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 19:13.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületenis kortu projede gördüm sağolun renkdaşlar. Ben Trabzonspordan bir atletin çıkmasını istiyorum. bence bireysel bazda bir nadal çıkarır bu topraklar. bu tabi ülkenin spora verdiği önemle ilgili maalesef devlet köstek oluyor. ben 16 yaşına kadar çok iyi oynuyordum.Sonra şartlar elvermedi. şuan bir yüzücümüz bir tenisçimiz world class seviyesinde olmalı. mesela sırplar djokovici nasıl çıkarıyor. Adamların ülkesinde herkes spor yapıyor. bizde eşofmanla spor yapan adama deli diyorlar...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 16.11.2015, 22:40.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületenis kortu projede gördüm sağolun renkdaşlar. Ben Trabzonspordan bir atletin çıkmasını istiyorum. bence bireysel bazda bir nadal çıkarır bu topraklar. bu tabi ülkenin spora verdiği önemle ilgili maalesef devlet köstek oluyor. ben 16 yaşına kadar çok iyi oynuyordum.Sonra şartlar elvermedi. şuan bir yüzücümüz bir tenisçimiz world class seviyesinde olmalı. mesela sırplar djokovici nasıl çıkarıyor. Adamların ülkesinde herkes spor yapıyor. bizde eşofmanla spor yapan adama deli diyorlar...
Yorum
-
Yukarıda arkadaşın biri yazmış bizde eşofmanla spor yapana deli diyorlar diye.Ne yazıkki doğru söylemiş arkadaş.Öyle enteresan insanımız varki akşam sahilde yürüyüş yapanla dalga geçiyor,lan manyak habu soğukta napaysın habırda,delimi şey etti seni gibi laflar ediyor.Spor yapan insana öcü gözüyle baktığımız için bizden ne tenisci olur ne voleybolcu.Bizde varsa yoksa futbol kafayı yemişiz,basketbolun bile bu seviyelere geldiğine şükretmemiz lazım.
Yorum
-
Stad inşaatını üstlenen firmalar neden gecikme konusunda hiç bir açıklama yapmıyor...toki muhtemelen paralarını aksatmadan veriyordur..bu işin arkasında başka bir iş var gibi geliyor bana..biz dakika dakika stadyumda yapılanları takip ediyoruz ama ne hikmetse ihaleyi alanların sanki hiç umurlarında değil onlar sabah akşam aldıkları paraları saymakla meşgul galiba.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad inşaatını üstlenen firmalar neden gecikme konusunda hiç bir açıklama yapmıyor...toki muhtemelen paralarını aksatmadan veriyordur..bu işin arkasında başka bir iş var gibi geliyor bana..biz dakika dakika stadyumda yapılanları takip ediyoruz ama ne hikmetse ihaleyi alanların sanki hiç umurlarında değil onlar sabah akşam aldıkları paraları saymakla meşgul galiba.
Yorum
Yorum