Şu stadın bittiği günü görmeyi bize nasip et Allah'ım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleek olarak bu ölcülere sadece güney tarafindaki 2 saha sahip yeni tesislerde (1 suni, 1 cim [hibrite bunun dönüstürülmesini bekliyorum])
diger 5 saha 60 x 90 m olacak
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
YENİ BİR FİKİR, NE DERSİNİZ?
Evet arkadaşlar aklıma birden bir fikir geldi. Geçtiğimiz günlerde bir istek karşılığında photoshop yapmıştım stadyum önündeki büfelerin üstünde bayrağımız olsa diye ama bugün aklıma bambaşka bir fikir geldi.
Stadyumun önündeki büfelerin üstü LED ekran olsa ve o gün hangi maç var ise soldaki büfe üstündeki ledde Trabzonsporumuzun Logosu Sağda Deplasman takım logosu ortada ise skor ve dakika yazsa.(Yağmur yağdığında su geçirmemesi için üzerine dayanıklı cam bir tabaka konulabilir.)
Bence mükemmel bir cümbüş olur.
Görsel;
mEW6a8.jpg[Büyük resim için tıklayınız.]
YORUMLARINIZI ALAYIM MİLLET.
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYENİ BİR FİKİR, NE DERSİNİZ?
Evet arkadaşlar aklıma birden bir fikir geldi. Geçtiğimiz günlerde bir istek karşılığında photoshop yapmıştım stadyum önündeki büfelerin üstünde bayrağımız olsa diye ama bugün aklıma bambaşka bir fikir geldi.
Stadyumun önündeki büfelerin üstü LED ekran olsa ve o gün hangi maç var ise soldaki büfe üstündeki ledde Trabzonsporumuzun Logosu Sağda Deplasman takım logosu ortada ise skor ve dakika yazsa.(Yağmur yağdığında su geçirmemesi için üzerine dayanıklı cam bir tabaka konulabilir.)
Görsel;
[ATTACH]11107[/ATTACH][Büyük resim için tıklayınız.]
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYENİ BİR FİKİR, NE DERSİNİZ?
Görsel;
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.
Yorum
-
Görsel;
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.
orasini sadece platformdan görebiliyorsun, mac boyuda millet tribünde
yani huzuli maddi gider
üzerlerine bizim, rakibin ve Türkiyemizin bayraklari acilsa yeter bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikir güzelde
orasini sadece platformdan görebiliyorsun, mac boyuda millet tribünde
yani huzuli maddi gider
üzerlerine bizim, rakibin ve Türkiyemizin bayraklari acilsa yeter bence
Drone çekimlerinde mükemmel bir görsel detay olacagını düşünüyorum. Bunun yanında Trabzonspor'un Marka algısını yükseltecek türden bir projede olacagını düşünüyorum. Biliyorsunuz dünya kupalarında, avrupa kupalarında drone ile çekimler oluyor.(Helikopterde olabilir) Dünya kupasına ev sahipliği yapacağız illaki ve farklı bir proje olur."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçimleri hangi firma üstlenmişti hatırlayan?...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis (support in sport)sakin olun...
Yorum
-
Fenerbahçe maçında neler olur o logoya düşünemiyorum
Aslında düşünüyorum .....
Görsel;
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.En son muratali tarafından düzenlendi; 21.10.2016, 23:39.
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 tır dolusu hibrit çim Akyazıya ulaşmış arkadaşlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
bayern gibi bir dünya devi neden normal çime döndü bilen var mı ?“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ediyorum hibrit çim burda çok övülüyor ama
bayern gibi bir dünya devi neden normal çime döndü bilen var mı ?
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum