Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakarya ile kocaeli nede şikeden sebep stad yapılıyor zaten ...her olayı şikeye bağlamayın ya
    Her olay şikeye baglanamayacagi gibi her hizmetide iyi niyetli dusunmemek lazim. Misal sakarya belediye baskani ikide bir cikip stad yapiyoruz diyor mu. Sakarya ahalisi cikip ikide bir bize bu stadi yapan basbakana teşekkür ediyoruz diyor mu. Ben duymuyorum sen duyuyorsan yine kabulum..
    En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 17:26.
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu memleketin yetiştirdiği mühendis deniz verdiğini geri alır sözünü kuruyorsa lafı yemekten de gocunmayacak
      Allah da seni güldürsün. çok gocundum çok
      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Vay çalışmalar başlamışmı Hüllooğğğğ Arenada.
        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Cumhurbaşkanı yakından takip ediyormuş habere bak hele.. iyiki yakından takip ediyor, demek yakından takip etmese 20 yila anca bitcekmis stad

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cumhurbaşkanı yakından takip ediyormuş habere bak hele.. iyiki yakından takip ediyor, demek yakından takip etmese 20 yila anca bitcekmis stad
            Şike davasını takip ettiği kadar yakından mıymış?
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Hastane işi de kesinleşmiş.
              Böyle saçmalık. Neyse.

Yorum

• Stadın yanına Trabzonspor'un önemli gelir kazanacağı bir proje beklerken hastane yapılacağını öğrendik..
                Oraya bir otel,yanına avm,eğlence merkezi vb. yapılabilirdi..
                Hastane çok önemli, ama burası şart mıydı ?
                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• FB_IMG_1444076850082.jpg

Bu ne?
                  Tribün değil ki bu. Bildiğin apartman olmuş gerçekten. Hani böyle görunmeyecekti?
                  Tüm localar da bu şekilde mi olacak?
                  En son Sibel tarafından düzenlendi; 05.10.2015, 23:30.

Yorum

• Spor Kompleksine şehir Hastanesi.

Vallahi helal olsun. 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez böyle fikir
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bence localarin bi kismini da acil servis yapsınlar kalanını da pskiyatriye ayırsinlar Mac sonlari falan baya is yapar. Oraya hastaneyi Kim düşünüp Kim onay verdiyse onlari da yatirirlar odalardan birine. Bari bilime bi katkınız olsun. Boyle kafa heryerde bulunmaz.

Yorum

• Sizede iyilik yaramiyor. Takim doktor bulmakta zorlaninca hemen projeye stad yani hastane koymuşlar. Daha ne istiyorsunuz....
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Spor Kompleksine şehir Hastanesi.

Vallahi helal olsun. 40 yıl düşünsek aklımıza gelmez böyle fikir
                          Her şeyi geçtim. Maç günleri orda yatan hastalar rahatsız olmayacak mı acaba? İnsan hiç mi düşünmez?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her şeyi geçtim. Maç günleri orda yatan hastalar rahatsız olmayacak mı acaba? İnsan hiç mi düşünmez?
                            Düşünce ve Şakşakçı tayfasi?? Komik.
                            Hastalardan önemli konular var öyle demeyelim şimdi menfaatler; biz yaptık başka kimse yapamazcılar; ihalelerde adamcılık oynamada level atlama çalışmaları bu ve daha benzeri nice ayrıntıları atlıyorsunuz az dikkat lutfen

Yorum

• Akyazı arazisinin trabzona verileceğine ciddi ciddi inanıyor muydunuz? o arazi trabzona verilmedikten sonra otel olsa ne avm olsa ne?

**

hastaneyle stadyum arasında iki otellik uzaklık var zaten. numune hastanesinde sorun olmayan yakınlık akyazıda hiç olmaz merak etmeyin. orada avm falan tutmazdı zaten. en çok otel falan olurdu, onu da trabzonspora yedirmezlerdi o yüzden hiç ahlanıp vahlanmaya gerek yok.

ben şahsen hashataheyi mimari olarak beğendim. alanın modernitesine uygun bi yapı. alanın stadyum kısmıyla da pek bi alakası yok şu fotoya göre. araya ev yapmaya kalksan iki cadde sığar.

o alanın trabzona kazandırılmamış olmasına serzenişi anlarım ama neden hastahane vs. gibi yakınmalar bana fuzuli geliyor.

Yorum

• Akyazi Eğitim ve Araştırma Stadi...
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X