Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence tum stad loca olsun. Davasina sahip cikanlari tenzi ediyorum ama Trabzon bunu hakediyor. ...
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar bilmiyorum hani yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama akyazi dolgu alanı gerçekten cok büyük hastanenin yanına bence başka birseyler daha yapılabilir diye düşünüyorum. Abartiyoruz sanki sonuçta orası akparti teşkilat baskanligi değil merkezdeki hastaneler artık belli biryere kadar müdahale edebiliyor araştırma hastanesi merkeze uzak dağın başında nerdeyse fakultede uzak İlçeler icin de düşünmek lazım .saygilar
      uzak ilçeler içinde düşün demişşsin de arkadaşım haçkalı baba mıdır nedir o var zaten o yapıldı bu söylemle ayrıca vakfkebir deki hastanede büyütülüyor ... hastane herzaman gereklidir biz neden yapılıyor demiyoruz niçin böyle bir kompleksin yanında yapılıyor bunu sorguluyoruz ...
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yani benimde demek istediğim hastane icin alan merkez taraflarinda düz akyazi gibi yer zaten oyüzden daha ideal gelmiş olabilir şehir hastanesi projesi diye biliyorum ben yani çok amaçli
        Trabzonspor

Yorum

• Stadyumun 500 metre ilerisinde medikal park var....

2 km ilerisinde Haçkalı Baba Hastanesi var.....

4-5 km ilerisinde Eski Karadeniz Hastanesi var.....

Fatih Devlet Hastanesi var...

Numune Hastanesi var.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hastane için yer bulmakla görevlendirilen belediye işin kolayına kaçtı. Halbuki oraya Trabzon'un çehresini değiştirecek projeler yapılabilirdi. Örneğin teknoloji vadisi, konferans merkezi, sinema sanat merkezi gibi
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• O değilde Türkiye ' nin en kötü , en rezil otogarına sahibiz.....

kimse bu konuda bir şey yapmıyor nedense....

Yorum

• Kesinlikle amaç Trabzonspor değil.

Seçim, rant, göz boyama vs vs vs.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Maçlardaki taraftar sayımız ve biletlerin ucuzluğu göz önüne alındığında locaların fazla olması kesinlikle gerekliydi. Ancak daha düzgün bir mimari ile bu yapılabilirdi. Ama yine de çatı ve iyi bir süsleme sonrası kötü görüntü biraz kamufle edilebilir. Ben umutsuz değilim.
                  Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Iyi bir hastane,buyukte bir cami şöyle deniz manzaralı harika olur

Yorum

• Yapılacak en saçma yatırım hastane olur
                      İş merkezi,otel,konferans salonları,cafeler,plaj ve Trabzon mimarisi yansıtan 1000-3000 kişilik güzel bir cami vesaire
                      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Abi Allah aşkına cami demeyin artık.....

Trabzon'da 1933 tane cami var... değil yaşayanların hepsini mezarlıklardakileri bile toplasak yinede dolmaz....

Cami sorunumuz yok.. camiye giden cemaat sorunu ise çok....
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 08.10.2015, 11:28.

Yorum

• Akyazı'nın hemen girişinde hafriyat yığınlarının arasında kalmış bir cami var zaten.

Yorum

• Ya benim takıldığım nokta bu stad nasıl 41.461 kişilik? Vodafone Arena da aynı kapasitede üstelik bizim stadın nerdeyse yarısı loca ama Vodafone Arena bizimkinden daha büyük görünüyor.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya benim takıldığım nokta bu stad nasıl 41.461 kişilik? Vodafone Arena da aynı kapasitede üstelik bizim stadın nerdeyse yarısı loca ama Vodafone Arena bizimkinden daha büyük görünüyor.
                              gayrıresmi 45 binin üstünde oldugu yaziliyor forumlarinda, nekadar dogru bilmiyorum.

Yorum

• Herkesin farklı istekleri vardır yeni stadyumumuza dair... Loca illa ki olacak ancak sadece ekonomik düşünerek çok fazla sayıda loca yapmak bence futbolun da doğasına aykırıdır.

Bence bir stadyum tamamiylet futbolu ve taraftarlığı hissettirmeli ve yaşatmalıdır. Önce tribünler çok çok özenli dizayn edilmeli. Ardından locaların durumuna bakılmalı.

Hedefimiz neden iyi bir stad? Çünkü her zaman umud ettiğimiz gibi gün gelecek şampiyon olacağız, maçları dolu tribünlere olacağız. Belki kötü sezonda bile tribünleri dolduracağız. Bu umudumuza bu stadyum bence hizmet etmiyor. Böyle bir loca sistemi çirkinlikten başka bir şey değil. Futbolun ruhunu hissetmek bence kolay olmayacak. Tribünden karşıya baktığımızda saçma sapan bir duvar gözümüze çarpacak...

Olan oldu gerçi... Geçmiş olsun diyebiliyorum sadece...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Çalışıyor...
                                X