Bence tum stad loca olsun. Davasina sahip cikanlari tenzi ediyorum ama Trabzon bunu hakediyor. ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bilmiyorum hani yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama akyazi dolgu alanı gerçekten cok büyük hastanenin yanına bence başka birseyler daha yapılabilir diye düşünüyorum. Abartiyoruz sanki sonuçta orası akparti teşkilat baskanligi değil merkezdeki hastaneler artık belli biryere kadar müdahale edebiliyor araştırma hastanesi merkeze uzak dağın başında nerdeyse fakultede uzak İlçeler icin de düşünmek lazım .saygilarBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Stadyumun 500 metre ilerisinde medikal park var....
2 km ilerisinde Haçkalı Baba Hastanesi var.....
4-5 km ilerisinde Eski Karadeniz Hastanesi var.....
Fatih Devlet Hastanesi var...
Numune Hastanesi var.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Hastane için yer bulmakla görevlendirilen belediye işin kolayına kaçtı. Halbuki oraya Trabzon'un çehresini değiştirecek projeler yapılabilirdi. Örneğin teknoloji vadisi, konferans merkezi, sinema sanat merkezi gibiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Maçlardaki taraftar sayımız ve biletlerin ucuzluğu göz önüne alındığında locaların fazla olması kesinlikle gerekliydi. Ancak daha düzgün bir mimari ile bu yapılabilirdi. Ama yine de çatı ve iyi bir süsleme sonrası kötü görüntü biraz kamufle edilebilir. Ben umutsuz değilim.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Yapılacak en saçma yatırım hastane olur
İş merkezi,otel,konferans salonları,cafeler,plaj ve Trabzon mimarisi yansıtan 1000-3000 kişilik güzel bir cami vesaire
Yorum
-
Abi Allah aşkına cami demeyin artık.....
Trabzon'da 1933 tane cami var... değil yaşayanların hepsini mezarlıklardakileri bile toplasak yinede dolmaz....
Cami sorunumuz yok.. camiye giden cemaat sorunu ise çok....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 08.10.2015, 11:28.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa benim takıldığım nokta bu stad nasıl 41.461 kişilik? Vodafone Arena da aynı kapasitede üstelik bizim stadın nerdeyse yarısı loca ama Vodafone Arena bizimkinden daha büyük görünüyor.
Yorum
-
Herkesin farklı istekleri vardır yeni stadyumumuza dair... Loca illa ki olacak ancak sadece ekonomik düşünerek çok fazla sayıda loca yapmak bence futbolun da doğasına aykırıdır.
Bence bir stadyum tamamiylet futbolu ve taraftarlığı hissettirmeli ve yaşatmalıdır. Önce tribünler çok çok özenli dizayn edilmeli. Ardından locaların durumuna bakılmalı.
Hedefimiz neden iyi bir stad? Çünkü her zaman umud ettiğimiz gibi gün gelecek şampiyon olacağız, maçları dolu tribünlere olacağız. Belki kötü sezonda bile tribünleri dolduracağız. Bu umudumuza bu stadyum bence hizmet etmiyor. Böyle bir loca sistemi çirkinlikten başka bir şey değil. Futbolun ruhunu hissetmek bence kolay olmayacak. Tribünden karşıya baktığımızda saçma sapan bir duvar gözümüze çarpacak...
Olan oldu gerçi... Geçmiş olsun diyebiliyorum sadece...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
Yorum