Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim stad, inşaatına 1882 yılında başlanıp, hala devam eden Sagrada Familia kilisesine dönecek galiba.....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim stad, inşaatına 1882 yılında başlanıp, hala devam eden Sagrada Familia kilisesine dönecek galiba.....
      Müteahhidin işi bitirme süresi Kasım ayında sona eriyor..gecikme için elbet bir bahaneleri yada gerekçeleri vardır.

Yorum

• Bundan epey bir zaman önce stad çatısının eğiminin bir yağmur sonrası zemine zararı olabilir demiştim henüz bizimkini göremedik ama bu dediğim bursa stadında gerçekleşmiş

fft104mm3907899.jpg

Yorum

• Adam yazmış:

Kız demiş ki, ne zaman geleceksin.
          Çocuk demiş ki belli değil,
          Kız demiş ki, ne kadar Akyazı bir erkek.
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Memleketin yetiştirdiği inşaat müh. böyle ise zaten deniz alır götürür oraları
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Mayıs ayındaki bir haberden;

"İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını vurgulayarak, "Akyazı Projesi, kıyı ile bütünleşmiş olarak değil, ada benzeri bir yapı olarak inşa edilmeli, proje ile sahil yolu arasında mutlaka geniş bir su yolu bırakılmalıdır. Bu sayede güneydeki yamaçlardan aşını yağmur sonucu oluşan yüzey akışları için koruyucu önlem alınmış olacaktır. Bu uyarıları son 5 yıl içinde bir araya geldiğimiz yetkililerle de defalarca paylaştık" dedi."
              Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/trabzonsp...9-skorerhaber/

Bugün Bursa'dan gelen haber;

Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena, yoğun yağmurdan dolayı göle dönerken, zeminde yer yer tahribatlar oluştu.Önümüzdeki günlerde hizmete girmesi beklenen Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'nın zeminindeki bazı bölgeleri yetkililerin ihmalkarlığı nedeniyle su bastı. Stadın çatısını yapan şirket, yağmur suyunun tahliyesinde kullanılan olukların kapaklarını açmayınca, son 3 gündür devam eden şiddetli yağmurlar sonrasında çatıda biriken sular sahanın içerisine akmaya başladı. Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30197452.asp

Bu haberi görünce üstteki uyarı aklıma geldi. Sonuçta Bursa'da firmanın kapakları açmamasından kaynaklı ihmal var farklı bir olay ama ama günün birinde Trabzon stadını veya spor kompleksini aşırı yağmurdan su basarsa bu kimin ihmali olacak? önceden gerçekleşmesi olası durumlara önlem almamak ihmal sayılabilir mi?
              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bundan epey bir zaman önce stad çatısının eğiminin bir yağmur sonrası zemine zararı olabilir demiştim henüz bizimkini göremedik ama bu dediğim bursa stadında gerçekleşmiş

[ATTACH=CONFIG]7432[/ATTACH]
                O suyun oraya akmasını engelleyecek düzeneği unuttularsa mühendislik harikası olur bence

Düzeltme: Şimdi forumlarda gezerken bu konuyla alakalı bir yorum gördüm.
                ''Bursa'daki sorun mühendislik hatasından ziyade "sifonik" teknik isimli tahliye sisteminin stabil şekilde faaliyete geçirilmeyişinden yaşandı.Gerekli final ayarlamaları yapıldıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır. ''
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 30.09.2015, 22:49.

Yorum

Bundan epey bir zaman önce stad çatısının eğiminin bir yağmur sonrası zemine zararı olabilir demiştim henüz bizimkini göremedik ama bu dediğim bursa stadında gerçekleşmiş

Manavgat şelalelerine rakip olarak yapmışlar [emoji1]
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 5 sezon daha geçirir. İyi düşündüm tabi.

Yorum

• Arasıra buraya girip bakıp okuyup çıkıyorum.
                      Bazı meslektaşlarımın yorumlarını görünce üzülüyorum. Bir büyük değerli abimiz parasını verin okyanusa gökdelen dikerim derdi.
                      Sistemi düzgün çözdükten sonra her türlü yapı yapmak mümkündür.
                      Bursa stadının çatısındaki problem sifonik sistemlerin birbirine henüz bağlanmamış olması olabilir. Bu tarz çatılar evlerimizde kullandığımız plastik kanallarla çözülemez. Sorunun tamamını öğrenmeden saldırmak çok hoş olmamış.
                      Akyazıda dağlardan gelecek suyu önündeki yola ulaşmadan kanallarla uzaklaştırabilirsiniz, hatta oradan gelecek suyu depolayabilirsiniz.
                      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer mezun olduysan sana ders veren hocaya yazıklar olsun. Yırt at o diplomayı.
                        Olmadıysan da yol yakınken dön böyle dar kafalı mühendis olmaz.

Ordan burda duyduğunuz saçma lafları burada satmayın.

Hani bi söz var ya "Senin okuduğun mektebin..." diye başlayan ve devam eden, işte bu o hesap.
                        Şimdi siz çok biliyorsunuz ben az biliyorum tabi mühendisliği...kusura bakmayın ama olmayan yerde ada yapan dubaileride gördük denizi içine stad yapacak barcelonayıda yada deniz seviyesinin altında hayatına devam hollandayıda biliyoruz. ancak gel gelelim burası türkiye. burda statikten çok kolaycılık ve mütehaitin cebi düşünülür. Mesela ben trabzon-gümüşhane arası duble yol çalışmasında stajyer olarak bulundum ve sert zemini göremeden dikilen dikilen çok fore kazık gördüm üstelik bu işleri yürüten biri inşaatçı bile değildi haritacıydı! yani hiç mühendislik bilmeyen adama anlatmak gerekirse '' yolu yarıp içinden geçerken senin yanda duvar olarak gördüğün ve toprağı tutuyor diye düşündüğün şey aslında toprağı tutmuyor havada duruyor ve toprak kayarsa engelleme ihtimali yok''. Gelelim bana yorum yapan bilgili arkadaşlarıma. karadenizin ne kadar derinleşerek gittiğini ve altının balçık olduğunu biliyoruz. bu derinlikte sert zemine tüm fore kazıklarda ulaşıldı mı? zemin dolgusunda yeterli sıkıştırma yapıldı mı? akyazı eteklerinden gelen suyun isale hattı var mı? vs vs.. uzar gider. deniz verdiğini geri alır derken tüm bunları düşünerek dedim. elbette stadın projesi çizilmiştir hesapları yapılmıştır ancak sahada bu ne kadar uygulanmıştır? türkiye de kontroler diye kimler var onları da gördüm ben. artvinde rize de deniz yeni yapılmış yolları yutmadı mı? o yolların hesabı yapılmamış mıydı? yada kenarına istinat duvarı örülen zeminler hiç kayıp altına geleni almadı mı? eminim o duvarlarında hesabı yapılmıştı? işin içinde ne tür pislikler dönebileceğini hesaba katıp ona göre hareket etmek lazım boşuna konuşmayın.
                        HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Gökçay kardes dolu konuşan biri

Haklı yanı bence cok

Yetkililerin kıvırmasına gerek yok Bursa stadı su an itibariyle mantarlamış durumda

Unutulmuşmuş

Düşünemedik diyemiyorlar

Hakikaten dağlardan gelecek su 'ŞU ŞEKILDE TAHLIYESI PLANLANMIŞTIR STADA VE BULUNDUĞU YERE ZARAR VEREMEZ'' diye bir acıklama yapıldımı? bizim proje ile ilgili ? Ben hatırlamıyorum

Bekleyecez görecez
                          En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 01.10.2015, 12:52.
                          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Dağlardan gelecek suyu belediye çözer,onun yetki alanında,oraya proje izni verdiysen her türlü alt yapı hizmetini de sunmak zorundasın.Dağdan gelen su sadece stada mı zarar verir,yola vermez mi?
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

kimbilir karda neler olacak.
                              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Şu su kanalları hadisesi sonradan da halledilebilir bir durum. Basit kanallar açmak yerine üzerinden köprüler geçen ufak su yolları olarak estetik bir yapıda da planlanabilir...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X