Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ASTAR nedir bilirmisin yeğeann
    öyledir umarım
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyledir umarım
      Boyacılıkta altın kuraldır ASTAR

Yorum

• Boya işi biraz ışıkla da alakalı
        Kırmızı gözüken kısımlar güneş ışığını doğrudan almadığı zamanlarda bordo gibi gözüküyor.

Boyanın renginden çok bu devirde dış yapı uygulaması olarak boya kullanımının mantığını tartışmak lazım
        Konut inşaatları dışında dış yapıda boya kullanan kaldı mı?

Yorum

• Yanlış anlamayın size demiyorum ama Trabzonspor'un renkleri ön plandaysa gölgede de kalsa, ışık da alsa koyu bordo ve açık mavi renkleri tatbik edilmeli
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben anlamiyorum, bu projeyi yönlendiren insanlar nasil oluyorda bu kadar cahil olabiliyor.

Hic mi kültürden, sanatdan nasip almamis bu insanlar?

Arkada KOSKOCA KARADENIZ VAR. HANI MAVI OLAN RENKTE.

Onun önünde bordoya bezenmis bir stad olacagina, gidip kirmizi yapiyorlar. Yani hangi kulübe stad yaptiklarindan herhalde haberleri yok. Allah korusun sakin bordo yaparlar!

Allah akil fikir versin.

Bugüne kadar yok peskes cekildi diyenler oldu, yok secimlere baglamaya calisanlar oldu, hic kulak asmadim. Cünkü alakasi yok.

Mainz'in projesini aldilar, yine sesimi cikarmadim. Güzel olsun da, ki fena olmuyor, kendimiz yaptirmadigimiz icin kabullendim.

Ama kirmiziyi kabullenemem. Ben Galatasaray'li degilim. Ben bunu hakaret olarak algilarim.

Bunu kabullenen mezhebi genis olanlari da acikcasi hic ama hic anlamam.

Bu kültürün parcasi bordo-mavidir. Bir stad kirk yilda bir yapiliyor.

"Amaaan, sonra degistirirler, alti üstü bir boya" diyenler olacagini tahmin ediyorum. "Amaan, Trabzonspor'u tutmayalim o zaman, alti üstü bir futbol takimi" diye cevap veriyorum.

Yorum

• Demek istediğim de bu zaten;
              İddia etmiyorum ama uygulanan boya rengi bordo olabilir.
              Ancak ışık yüzünden daha açık tonda, kırmızı gibi algılanıyor olabilir.

Uygulamayı savunmuyorum zaten, bu devirde boyayarak stad yapmak ancak bize kakalanabilirdi.
              Ellerine sağlık...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış anlamayın size demiyorum ama Trabzonspor'un renkleri ön plandaysa gölgede de kalsa, ışık da alsa koyu bordo ve açık mavi renkleri tatbik edilmeli

anlatamazsin renktas bosuna ugrasma. bencede isikli isiksiz farketmez, kulubün rengi ne ise öyle olmalidir.

hatta bunu antreman ürünleri icin de defalarca dedim ama ne farkeder diyenler oldu.

mesela gaysede lacivert renk, sikebahcede kirmizi renkt antreman ürünü göremezsin. ama biz illaki rakiplerimizin renklerini kullanma hastasiyiz

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demek istediğim de bu zaten;
                  İddia etmiyorum ama uygulanan boya rengi bordo olabilir.
                  Ancak ışık yüzünden daha açık tonda, kırmızı gibi algılanıyor olabilir.
                  Isik yüzünden bordo olarak algilanani yok mu ki de isik yüzünden kirmizi algilanana muhtaciz?

Umarim burada söylenen gibi baska kat boya daha atilacaktir veya sonra boya evrim gecirip bordoya dönüsecektir. Kac haftadir test boya kullandilar zaten. O zamandan beri kesin bir sey olmadigi icin bir sey demedik ama su an cidden kirmiziya boyuyorlar gibi. Yanlisimiz varsa bilen biri aciklik getirir, özür dileriz, olur biter.

Yorum

• Beyler Besikduzune gidiyorum doğal olarak Stadın oradan geçtim yine ve ne goreyim kip kirmizi bir boya. O stadyumda gidecegimiz ilk maçta kırmızı mavi şampiyon ..... Diye bagiralim !. .... Koydum çünkü kırmızı renkli çok takim var yanlış olmasın

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    lay lay lay

Yorum

• Yazdığım mesajın son kısmını alıntılamazsanız ya da okumazsanız hala bordo algılanana boyasalardı diye yanılgıya düşersiniz
                      Aynı renk kodunu 2 kez üst üste ürettiğinizde bile aynı tonu alamıyorsunuz, arada fark oluyor.
                      Evinizde aynı renge boyanmış odaların ışık alanıyla daha karanlıkta kalanının renklerini karşılaştırın.
                      Ne demek istediğimi belki anlarsınız.

2015'de stad yapıyorsunuz ve dış cephesini boyamaya kalkıyorsunuz.
                      Biz de kırmızıya boyadılar diye isyan ediyoruz.
                      Doğru renk tonunu yakalasalar nolur? 6 ay sonra başka bir hal alacak zaten
                      Çok mu zor uygun estetik bir dış cephe malzemesiyle o merdiven altlarını kapatmak?

Yorum

Yazdığım mesajın son kısmını alıntılamazsanız ya da okumazsanız hala bordo algılanana boyasalardı diye yanılgıya düşersiniz
                        Aynı renk kodunu 2 kez üst üste ürettiğinizde bile aynı tonu alamıyorsunuz, arada fark oluyor.
                        Evinizde aynı renge boyanmış odaların ışık alanıyla daha karanlıkta kalanının renklerini karşılaştırın.

Çok mu zor uygun estetik bir dış cephe malzemesiyle o merdiven altlarını kapatmak?
                        olay bukadar basit ve net ... biz hala boya rengi konuşalım bende antalya stadının yanından geçiyorum hergün dış kaplamayı görmelisiniz adamlar mukemmel bir kaplama yapmışlar ...
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• sivas
                          Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yazdığım mesajın son kısmını alıntılamazsanız ya da okumazsanız hala bordo algılanana boyasalardı diye yanılgıya düşersiniz

Size ben bir sey söylemedim, siz de benim yazdiklarimi dikkatlice okuyunuz, ki ben sizin yazdiklarinizi okudum ve anladim. Zaten yeni bir sey söylemiyorsunuz, biz sanki renklerin isiklarda nasil gözüktügünü bilmiyoruz.
                            Mesele, adamlar resmen kirmiziya boyamis, bunun renk yanilgisiyla bir alakasi yok. Tabii karanlikta ve isikta dogal farklar olur ama bu yukarida ki o farkliliklar degil, kirmizi boyandigindan.
                            Ama bu elestirilerime size degil, bunu yapanlara söyledim sizi alintilayarak, yani alinti araciligi ile.

Ben dis cephe meselesinde degilim. Bir cok seyi maaliyetten kismak icin yapmayiverirler siz de öyle baka kalirsiniz. Ama bunu anlayabilirim, kabullenebilirim, dogal bir neden olarak görürüm.
                            Ama hic bir sekilde bordo boyanilacak olan stadin kirmiziya boyanmasini bana kimse aciklayamaz. Bunun parayla, zamanla, emek ile alakasi yok. Kirmiziya da boyasa ayni zamani, parayi, isciyi kullanacak, bordoya boyasa da.
                            Ama bordoya boyamiyorlar. Mesele bu.
                            Dis cepheyi modern bir sekilde yapmazlar, zorunuza gider ama cebinizden bir kurus cikmadigi icin sesinizi cikaramazsiniz. Cok zorunuza giderse, verirsiniz parayi, kendiniz yaptirirsiniz kulüp olarak.
                            Ama renk meselesi baska bir olay. Modern bir dis cephe yapsalardi da kirmizi olsaydi, baska türlü mü konusacaktim?

Neyse, lafim size degil, bu salakligi yapanlara.
                            En son cerasus tarafından düzenlendi; 18.08.2015, 19:59.

Yorum

• "Adamlara sidad yabayruk gene de yaranamayruk. Yok rengi öyle böyle."

İlgililerin düşüncesi bu yönde bence.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Adamlara sidad yabayruk gene de yaranamayruk. Yok rengi öyle böyle."

İlgililerin düşüncesi bu yönde bence.
                                Karadenizlilere zeki derler ki bence de bu dogru.
                                Dogru ama, zeki olmak cahil olmadigini göstermiyor.

Karadenizliler ne kadar zekiyse, o kadar da cahil. Hala eski kafalar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X