Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ranttan kaçış yok,dediğin doğru ama arkadaşın bahsettiği rant oy rantı,bizde 2007'den beri olduğu gibi.....Maddi değil...

Siyasi Partinin amacı bu, oylarını artırmak ve ülkeyi yönetmek.
    Ne yaparsan yap birileri illaki eleştirecek,ya hırsız diyecek ya rant diyecek.
    Düşünüyorum adamlar stad yapmasa bu sefer de 50 yıllık stadlarda oynuyoruz,insan gibi maç izleyemiyoruz denecek.
    Milyon tane insan milyon tane fikir var.2007 veya daha eski düşünce olarak ama dolgu bitip,inşaata başlanması iki yıl olmadı,basit bir inşaat yapılmıyor,Avrupa ve dünya stadyum inşaat süreleri de buna yakın.
    Olayın özü bu ülkenin iyiliği için yapılan düzgün bir şeyden mutlu oluyor musun olmuyor musun bence?
    Ciddi manada söylüyorum birisi denize dolgu yapılıp üstüne Trabzonspor için 41461 kişilik stad yapılacak deseler kolay kolay inanmazdım.

Siyasi partileri eleştirmek ile her yaptıklarını eleştirmek ayrılmalı,diğer türlüsü insanı hasta eder.
    Ayrıca adam hiç bir şey yapmasa oy istemek için geldiğinde ben hiç bir şey yapmadım bana oy verin mi diyecek?
    En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 19.08.2015, 14:04.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Yav şehirlerde bir suru bos arazi varken niye daha etrafinda ev olmamis, bombos arazilere dikerler stadyumlari? Etraflari degerlensin, sonra....? Kusura bakmayin ama cogu sehirde insanlar sehir icindeki bos arazilere degil de, ev bark olmayan arazilere yapildigi icin elestiri yapiyor. Haklidir da...

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      MCMLXVII

Yorum

• Bir şahıs demiş ki kulüpler yapamaz bunları evet yapamaz ama cankirispor un böyle bir derdi olduğunu düşünmüyorum . 15 kişilik yönetici grubu ve futbolcu aileleri için 10 bin kişilik stadyum ki takım hangi ligde o bile meçhul ? Ama tabi onlarda faydalansin

Kimse TS ye stadyum yapılmasından rahatsız değil şehir merkezinde doğru durust yerlere yapılamaz mıydı bu ? Tamam partiler yapsın ama hak edenlere yapsın. Yukarda dediğim gbi maç bileti 1 lira olduğu halde 1 lira ! Antepe deplasmana gitmistim 7saat yolculuk sonrası e tabi bunu PC başındakiler bilmez. Kamilocakta 100 antep taraftarı vardı 400 TS taraftarı . biletimiz 10 lira adamların ki 1lira 1 ! O adamların beşine stadyum ? Kamilocakta oynasinlar ya da çankırı stadyumu yapsınlar oralara 10 bin kişilik 20 bini 30bini dikmenin bi manası yok. Azcik düşünün. Lütfen !

Ha bu arada Bayburt sporun antepten çok taraftarı var onlara da bi stadyum lutfen.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        lay lay lay

Yorum

• Bu ülke için iyilik yapılacaksa okul yapın hastane yapın . tamam iyi kötü tartışılır stadyum yapılıyor ama orta okullarda liselerde beden eğitimi dersi kaldırılıyor 1saate indiriliyor. Top olmayan okullar var madem spor alanına stadyum yapılarak katkı sağlanacak e hanı alt yapın ? Sadece üst yapıyı yapıp biz yaptık demekle olmaz. Avrupadan ornek verilmiş orada sadece stadyum yapmıyorlar ! Ama anlayana.

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          lay lay lay

Yorum

• Sivas ne yapmış ki ona stadyum yapıyorsun?
            Türk futbol tarihine nasıl bir katkısı var?
            Hakeza Afyon, Samsun vs.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dışı paris içi şırnak
              Yine iyi, bizimki iç dış şırnak
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama elinde bizim Avni Aker'in dış cephesini içeren -mesela kale arkalarının sokağa bakan tarafları, maraton ve kale arkalarının birleştiği noktalar gibi- fotoğraflar olan arkadaşlar varsa bana mesaj atabilir mi? İncelemem gereken noktalar var ama yeterli fotoğraflar bulamıyorum maalesef.

Yorum

• Eskişehir koltuk düzenini taraftara soruyor

1 2 3 4

Eskişehirspor resmi web sitemizde kulübümüzden haberler, fikstür, Eskişehirspor kurucularımız, Eskişehirspor yönetim kurulumuz, Eskişehirspor futbolcularımız, teknik direktörümüz, teknik ekip ve destek ekibimiz hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eskişehir koltuk düzenini taraftara soruyor

1 2 3 4

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=2802
                    En kötü olan 1-4 arasında kaldım, 4 numarayı oyladım, en kötü o geldi gözüme
                    .

Yorum

• Bir kaç gün sonra sonbahar yağmurları başlayacak ve uzun süre devam edecek bu stad çalışmalarını oldukça yavaşlatacaktır.
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eskişehir koltuk düzenini taraftara soruyor

1 2 3 4

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=2802
                        trollük yapıp 4 numarayı seçtim
                        7 GELİYOR 7

Yorum

• Gerek yok yapmayın böyle şeyler , adamlar güzel bir şey yapıyorlar.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Akyazı'da zemin çalışmalarına başlanmış...
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Erol Ağaoğlu'nun açıklamaları...

Akyazı’da çatının tamamlanmasının ardından sıra koltuk montajlarına gelecek. 41 bin 461 kişilik yeni statta koltukların renk ve modelleri taraftarların seçimine göre belirlenecek. Tribünlerde ağırlıklı bordo olmak üzere beyaz renkler de hakim olacak.

''Tribünlerde ağırlıklı bordo olmak üzere beyaz renkler de hakim olacak.''

Arkadaşlar bu ifadeye dikkat çekmek istiyorum.

Bu adamlar renk konusunda bizi pek dikkate almayacak sanırım. Tribünlerde beyaz renk kullanılacağını ifade ediyor.

Anlayacağınız Bordo-Mavi hayalimizi de baltalayacaklar.

Bu şahıs daha önceki ifadelerinde de benzer şekilde beyaz rengin kullanılacağını ifade etmişti.

Ne diyelim hayırlısı olsun be...

Yorum

• Açıklamalarından anladığımız kadarıyla üst katlar aralara beyaz koltuklar serpiştirilip juve modeli yapacaklar..

Yani stadın içine edecekler..
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X