Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bizim localarin gizleneceğini sanmıyorum klasik antalya stadı gibi olacak o bölüm.
    En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 07.02.2015, 18:37.

Yorum

• TsTuncayTs;
      Aynen bu fotoğrafı sordum. Burası platforma çıkıyor. Orada aracın ne işi olabilirki. Köşelerden çıkan araçlar zaten platformun altından çıkmayacak mı.

Yorum

• akyazıda en hoşuma giden kısım tribün kapılarının küçük ve az olması. buna ek olarak merdivenlerini düzgün biçimde yerleştirmeliler. yoksa tribün bütünlüğü saplanmıyor.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          akyazıda en hoşuma giden kısım tribün kapılarının küçük ve az olması. buna ek olarak merdivenlerini düzgün biçimde yerleştirmeliler. yoksa tribün bütünlüğü saplanmıyor.
          O tren kaçtı, her çıkışın iki tarafına da merdiven yaptılar maalesef.

Yorum

• Bekir kardeş harika fotoğraflar çekmiş yine, ellerine sağlık verdiği yeni bilgi de enteresan oldu çatının bir kısmının şeffaf olacağını bilmiyorduk nasıl bir görüntü oluşacağını çok merak ediyorum malum biz ne kadar istesek de stadın bitmiş halini gösteren bir animasyon yapmadı yetkililer bekleyip göreceğiz artık.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bekir kardeş harika fotoğraflar çekmiş yine, ellerine sağlık verdiği yeni bilgi de enteresan oldu çatının bir kısmının şeffaf olacağını bilmiyorduk nasıl bir görüntü oluşacağını çok merak ediyorum malum biz ne kadar istesek de stadın bitmiş halini gösteren bir animasyon yapmadı yetkililer bekleyip göreceğiz artık.
              Stadyumun alt ve yan kısımlarının camdan olmasını istiyordum. Ona yakın bir şeyler yaparsalar memnun olabilirim sonunda bu çatıdan.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bekir bey bu otopark kısmından platforma doğru yapılan nedir acaba. Platforma araç mı çıkacak yada başka birşey mi. Bilgi ve fotoğraflar için teşekkür ederim.
                  Evet acil durumlarda araç çıkabilmesi için yapılıyormuş.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet acil durumlarda araç çıkabilmesi için yapılıyormuş.
                    bekir abi merdivenlerin şekli acayip kötü bu konuda bir gelişme varmı erol bey mimara söyledik gibisinden bişey demişti ümitlendirmişti ama havada kaldı sanki.
                    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Benim merak ettiğim bir konu var, acaba podyumu hangi malzeme ile kapyalacaklar.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu stadyumun çatı malzemesi bizimkiyle aynı sanırım.
                        sanırım bu çatı tarzında ,tribün ısıtması asla monte edilemiyor gibi? çünkü ısıtıcı konulması membarnı yıpratır gibi görünüyor.

Yorum

• malumunuz locaların altında kalan 3- 4 basamak loca sahipleri için ayrılacak ve bu da taraftara ayrılan koltuk kapasitesinde azalmaya neden olacak.
                          acaba diyorum localı tribüne eklenecek çelik konst. portatif tribün ile bir nebze olsun makyaj yapılabilir mi? statik olarak imkanı varmı acaba? inşaat bilgisi olan renktaşlar bilgilendirirse memnun olurum..
                          mazur görün böyle bir tasarım denedim.
                          En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 08.02.2015, 02:24.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            malumunuz locaların altında kalan 3- 4 basamak loca sahipleri için ayrılacak ve bu da taraftara ayrılan koltuk kapasitesinde azalmaya neden olacak.
                            acaba diyorum localı tribüne eklenecek çelik konst. portatif tribün ile bir nebze olsun makyaj yapılabilir mi? statik olarak imkanı varmı acaba? inşaat bilgisi olan renktaşlar bilgilendirirse memnun olurum..
                            mazur görün böyle bir tasarım denedim.
                            Senin işaretlediğin yerler loca değil ki. Yanlış mı biliyorum ?
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Loca camlarını siyah yapmalılar ama maalesef düz camdan yapıyorlar heralde. Sanırım locaların gizlenmesiyle iligli tek endişeli olan biz taraftarlarız. Ne yönetimin ne de ilgili firmanın böyle bir derdi düşüncesi yok.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Tribünlerde iki kat arası çok açık. uzaktan dahi tribünler ikiye bölünmüş oratada kocaman boşluk var. Bir de bunları loca diye düz, önde beyaz camdan yaparlar mis olur.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X