fatih istedigin gibi stad istiyorsan bu stadin isim hakkindan gelen parayi kenara koyacan 10 yil sonra hemen yanina sifir stad o paraylan yaparsin
böyle devletten beklersen istediklerini sana dayatirlar
bak icerde loca tarafini beyaza boyuyorlar güzel göze batmasi icin
hangar girislerinden bahsetmek bilen istemiyorum
biz daha kendi yönetimimizi o koltukdan indiremiyoruz, devlete bu stad konusundami bizi dinlemesini saglayacagiz
Dediğinde haklısın dayatma yapılıyor ama yapılan boya gerçekten çok amatörce yapılıyor bunun dayatmayla alakası yok bildiğin amatör işi.
Loca kısmına vurulan beyaz renk bence astar.
bozuk kaset yok ortada .1 aydır her gün beşikdüzüne gidiyorum aynı yoldan. yakından görüyorum ben stadyumu yeri geldi yanına gittim gidebildiğim kadar . güneşle de gördüm ben o rengi yağmurla da gece de gündüz de bildiğin kırmızı. basbaya kırmızı. proje de de o bölgeler kırmızı neyin tartışması bu ? Antrenman kitlerinin de üzerine güneş mi geldi ? zamanla kat mı vuracaklar onlara da ?
bordoymuş peh. bordo görmesek neyse.
is bittimi
daha 10-15 gün önce penbeydi
antrenman kitlerinlen ne alakasi var
antrenman kitleri cogu takimda aykiri renk, her sey ayni renk oldumu taraftar zamanlan tüketimi ciddi sekilde kisiyor, ondan durmadan bir rotasyon olur
son orjinal rengimizde olan antrenman kiti ne zaman giydik
Dediğinde haklısın dayatma yapılıyor ama yapılan boya gerçekten çok amatörce yapılıyor bunun dayatmayla alakası yok bildiğin amatör işi.
Loca kısmına vurulan beyaz renk bence astar.
sence öyle amatörce kalacakmi
iscilik olarak stad simdiye kadar en kalitelisi deniliyordu
sirket boyadami bozacak bunu
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yok demiyorum, sadece manasını merak ettim
Yani sütunlarla desteklenmiş, binadan ayrı, yek parça gibi duruyor. Çatı sisteminden kastım buydu
Bence de kalmaması lazım bu haliyle kötü diyorum. Birde şu anda vurulan boya sönük yani nasıl diyeyim canlı değil, vurulması gereken boya parlak olması gerekirdi. Yani parlaması lazımdı bu şekilde gidilecekse 3 katta vurulsa yine basit olacak gibi benim şahsi düşüncem bu yönde. Travelair
Dediğim gibi bu binaların mimarının iç dünyası bir anlamı varmıdır yokmudur kendisi bilir. Bence farklı bir dizayn modern birer yapı şeklinde duruyor .
is bittimi
daha 10-15 gün önce penbeydi
antrenman kitlerinlen ne alakasi var
antrenman kitleri cogu takimda aykiri renk, her sey ayni renk oldumu taraftar zamanlan tüketimi ciddi sekilde kisiyor, ondan durmadan bir rotasyon olur
son orjinal rengimizde olan antrenman kiti ne zaman giydik
antrenman kitiyle ne mi alakası var ? ikisi de kırmızı bu da kırmızı. aykırılıkla alakası yok bunun tamamen komedi. yanlısım yoksa afs abi açıklamıştı nike üretmiyor bordo renkli antrenman kiti diye. hep abuk subuk renkler giyiyoruz. benim gibi bir sürü insan var kırmızı renkten dert yanan şimdi de stadyuma el attılar. ortada antrenman kitlerinin satışı yok taraftar nerden ne alacakta tüketim artıp azalacak bırakalım bu işleri.
ben orayı pembe görmedim. her gün özellikle baktım rengine her geçerken pembelik göremedim. herhalde ben pembe rengi bilmiyorum.
inşallah o stat kırmızı kalmaz.
bu bile kırmızı. yanlış olmasın proje bu. logoya bakalım bordo ? stadyum altı kırmızı
localar, çıplak beton göz tırmalamasın diye koyu renkler kullanılsın dedik, bunlar beyaza boyamışlar
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum