Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fatih istedigin gibi stad istiyorsan bu stadin isim hakkindan gelen parayi kenara koyacan 10 yil sonra hemen yanina sifir stad o paraylan yaparsin

böyle devletten beklersen istediklerini sana dayatirlar

bak icerde loca tarafini beyaza boyuyorlar güzel göze batmasi icin
    hangar girislerinden bahsetmek bilen istemiyorum
    biz daha kendi yönetimimizi o koltukdan indiremiyoruz, devlete bu stad konusundami bizi dinlemesini saglayacagiz
    Dediğinde haklısın dayatma yapılıyor ama yapılan boya gerçekten çok amatörce yapılıyor bunun dayatmayla alakası yok bildiğin amatör işi.
    Loca kısmına vurulan beyaz renk bence astar.

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bozuk kaset yok ortada .1 aydır her gün beşikdüzüne gidiyorum aynı yoldan. yakından görüyorum ben stadyumu yeri geldi yanına gittim gidebildiğim kadar . güneşle de gördüm ben o rengi yağmurla da gece de gündüz de bildiğin kırmızı. basbaya kırmızı. proje de de o bölgeler kırmızı neyin tartışması bu ? Antrenman kitlerinin de üzerine güneş mi geldi ? zamanla kat mı vuracaklar onlara da ?

bordoymuş peh. bordo görmesek neyse.
      is bittimi
      daha 10-15 gün önce penbeydi
      antrenman kitlerinlen ne alakasi var
      antrenman kitleri cogu takimda aykiri renk, her sey ayni renk oldumu taraftar zamanlan tüketimi ciddi sekilde kisiyor, ondan durmadan bir rotasyon olur

son orjinal rengimizde olan antrenman kiti ne zaman giydik

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dediğinde haklısın dayatma yapılıyor ama yapılan boya gerçekten çok amatörce yapılıyor bunun dayatmayla alakası yok bildiğin amatör işi.
      Loca kısmına vurulan beyaz renk bence astar.
      sence öyle amatörce kalacakmi
      iscilik olarak stad simdiye kadar en kalitelisi deniliyordu
      sirket boyadami bozacak bunu
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlluminati diyorsun yani
        Yok demiyorum, sadece manasını merak ettim

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir anlamı mimar için vardır muhakkak.
        Bence güzel bir tasarım farklı bir bina şekli. Çatı sisteminden kastınız nedir ?
        Yani sütunlarla desteklenmiş, binadan ayrı, yek parça gibi duruyor. Çatı sisteminden kastım buydu
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

sence öyle amatörce kalacakmi
          iscilik olarak stad simdiye kadar en kalitelisi deniliyordu
          sirket boyadami bozacak bunu
          İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok demiyorum, sadece manasını merak ettim
          Yani sütunlarla desteklenmiş, binadan ayrı, yek parça gibi duruyor. Çatı sisteminden kastım buydu
          Bence de kalmaması lazım bu haliyle kötü diyorum. Birde şu anda vurulan boya sönük yani nasıl diyeyim canlı değil, vurulması gereken boya parlak olması gerekirdi. Yani parlaması lazımdı bu şekilde gidilecekse 3 katta vurulsa yine basit olacak gibi benim şahsi düşüncem bu yönde.
          Travelair
          Dediğim gibi bu binaların mimarının iç dünyası bir anlamı varmıdır yokmudur kendisi bilir. Bence farklı bir dizayn modern birer yapı şeklinde duruyor .

Yorum

is bittimi
            daha 10-15 gün önce penbeydi
            antrenman kitlerinlen ne alakasi var
            antrenman kitleri cogu takimda aykiri renk, her sey ayni renk oldumu taraftar zamanlan tüketimi ciddi sekilde kisiyor, ondan durmadan bir rotasyon olur

son orjinal rengimizde olan antrenman kiti ne zaman giydik
            antrenman kitiyle ne mi alakası var ? ikisi de kırmızı bu da kırmızı. aykırılıkla alakası yok bunun tamamen komedi. yanlısım yoksa afs abi açıklamıştı nike üretmiyor bordo renkli antrenman kiti diye. hep abuk subuk renkler giyiyoruz. benim gibi bir sürü insan var kırmızı renkten dert yanan şimdi de stadyuma el attılar. ortada antrenman kitlerinin satışı yok taraftar nerden ne alacakta tüketim artıp azalacak bırakalım bu işleri.

ben orayı pembe görmedim. her gün özellikle baktım rengine her geçerken pembelik göremedim. herhalde ben pembe rengi bilmiyorum.

inşallah o stat kırmızı kalmaz.

bu bile kırmızı. yanlış olmasın proje bu. logoya bakalım bordo ? stadyum altı kırmızı
            lay lay lay

Yorum

• Proje Mainz'ın projesi değil miydi?

Mainz'ın renkleri kırmızı - beyaz. Eee bordo - mavi yapacak değillerdi ya !
              .

Yorum

• Mainz'ın renkleri kırmızı beyaz. Belki ordan kalmıştır
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stad en azından bordomavi renklerle ışıklandırılmazsa skandal olur.
                  Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mainz'ın renkleri kırmızı beyaz. Belki ordan kalmıştır
                    ayni kalsaydi resimde oldugu gibi altlarida kirmiziya boyardilar
                    yoksa
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yanlış anlama olmasın resim ve videoyu aynısını yaptılar diye koymadım, o ayrı tartışma konusu, şimdiki boyadan farklı mı karşılaştıralım diye koydum

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN

Yorum

• Kıpkırmızı bir stadımız oluyor, ne güzel (!)
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• localar, çıplak beton göz tırmalamasın diye koyu renkler kullanılsın dedik, bunlar beyaza boyamışlar
                            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Localar bütünlüğü bozuyor. Isınamadım bir türlü.
                              Vodafone Arena muazzam bir stad olacak yalnız.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                localar, çıplak beton göz tırmalamasın diye koyu renkler kullanılsın dedik, bunlar beyaza boyamışlar
                                ASTAR nedir bilirmisin yeğeann

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X