Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaynak; Hüseyin Emin
    Yolda yeni yolcular var
    061 Uğur eline sağlık
    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 13:42.

Yorum

• mavi koltuklar deyince aklima bu geliyor engel olamıyorum
      En son ertuuu tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 13:44.

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [IMG][/IMG] AKYAZI STADI KENDİM SHOPLADIM...
        renkdaşım yine aynı renk olsun şu hangar kapıları var ya gemi girecek olan kapılar onlarıda bordoyla kapayabilirmisin erol ağaoğlu portatif trübün filan demişti sen bordoyla tamamen kaparsan portatif trübün hesabı olur bi görmüş oluruz nasıl göründüğünü bu arada kale arkası locaları bordo kalın panolarla süper gizlemişsin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaynak; Hüseyin Emin
          Yolda yeni yolcular var
          061 Uğur eline sağlık
          teşekkürler

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mavi koltuklar deyince aklima bu geliyor engel olamıyorum
            mavinin en yakıştığı yerler deniz ve gökyüzü.boya sektöründe bu açıkmavi resmen adilik basitlik kalitesizlik abidesi senin dediğin gibi renkdaş bu açık mavi denince benimde aklıma tuvalet banyo geliyor

Yorum

• [IMG][/IMG]

sanırım böyle bişe dedin pek olmadı ama

Yorum

[IMG][/IMG]

sanırım böyle bişe dedin pek olmadı ama
                renkdaş gene koltukların renginde olucak ve tam kapıcan kapayablirsen tabi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renkdaş gene koltukların renginde olucak ve tam kapıcan kapayablirsen tabi
                  o dediğini anlamadım ben sandımki siyah yerleri bordo yapıyım

Yorum

• Ellerine sağlık Uğur harikasın.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ellerine sağlık Uğur harikasın.
                      teşekkürler

Yorum

• Üstteki çalışma harika olmuş.

Avni Aker'de ki gibi merdivenleri açık maviye boyamak şart. Ve statta ne kadar duvar varsa bordoya boyanmalı. Aynı şekilde çıkış tünellerinin dışı bordo içi açık mavi. Statta aykırı renk kullanılmamalı.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

o dediğini anlamadım ben sandımki siyah yerleri bordo yapıyım
                          renkdaşım senide yoruyoruz ama o çıkış tünelleri dev gibi 2 tane alttakiler

Yorum

• Acaba yol tarafı kale arkasında çatı çalışmaları devam ediyor mu ? Son takilan kolondan sonra hiçbirşey gözükmüyor.
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üstteki çalışma harika olmuş.

Avni Aker'de ki gibi merdivenleri açık maviye boyamak şart. Ve statta ne kadar duvar varsa bordoya boyanmalı. Aynı şekilde çıkış tünellerinin dışı bordo içi açık mavi. Statta aykırı renk kullanılmamalı.

hey yavrum be şu görüntüye bak yeni stadta kale arkalarını avni akerin maraton gibi yapmalıydık. diyordum ki uğurun yaptığı resimlerden sonra bu fikrimden vazgeçtim
                              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 14:11.

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Acaba yol tarafı kale arkasında çatı çalışmaları devam ediyor mu ? Son takilan kolondan sonra hiçbirşey gözükmüyor.
                                ya hazal zahmet olmassa bi gidip bi kaç tane resim çekse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X