Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
mavi koltuklar deyince aklima bu geliyor engel olamıyorum
Yorum
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş gene koltukların renginde olucak ve tam kapıcan kapayablirsen tabi
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş gene koltukların renginde olucak ve tam kapıcan kapayablirsen tabi
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerine sağlık Uğur harikasın.
Yorum
-
Üstteki çalışma harika olmuş.
Avni Aker'de ki gibi merdivenleri açık maviye boyamak şart. Ve statta ne kadar duvar varsa bordoya boyanmalı. Aynı şekilde çıkış tünellerinin dışı bordo içi açık mavi. Statta aykırı renk kullanılmamalı.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo dediğini anlamadım ben sandımki siyah yerleri bordo yapıyımrenkdaşım senide yoruyoruz ama o çıkış tünelleri dev gibi 2 tane alttakiler
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstteki çalışma harika olmuş.
Avni Aker'de ki gibi merdivenleri açık maviye boyamak şart. Ve statta ne kadar duvar varsa bordoya boyanmalı. Aynı şekilde çıkış tünellerinin dışı bordo içi açık mavi. Statta aykırı renk kullanılmamalı.
En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 14:11.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba yol tarafı kale arkasında çatı çalışmaları devam ediyor mu ? Son takilan kolondan sonra hiçbirşey gözükmüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum