Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursa stadının koltuklarının takılması ne kadar sürdü??
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oval stadlarda kale arkalari daha geridedir mesela.. Ovalligin dönüş acisi mesafeyi arttırıyor.. Dikdörtgenleri bana tercih ettiren sebep
      sadece köşeler ovalse o iş olmaz işte. bence bizim stad öyle olmalıydı.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Koltuklarla düz anadolu takımları gibi trabzon değil "dik oyna" yazsak daha güzel olurdu bence. oranın trabzon olduğunu blmeyen mi var. niye koltuklara trabzon yazıyoruz ki?
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Antalya stadı bana çok da vasat gelmedi. Hep tek tip statlar görüyoruz. En azından farklı bu. Bize yapılmasını isteyeceğim en son stat olur ama zaten denildiği gibi Antalya'da fazla futbol seyircisi yok. Antalya'ya uygun bir stat bence.

-
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antalya stadı bana çok da vasat gelmedi. Hep tek tip statlar görüyoruz. En azından farklı bu. Bize yapılmasını isteyeceğim en son stat olur ama zaten denildiği gibi Antalya'da fazla futbol seyircisi yok. Antalya'ya uygun bir stat bence.

-
            takımın başında şenol güneş bu stadtan kimse çıkamaz tam istediğim stad koymayın kardeşim şu stadın resimlerini bana en acı veren şu bursa stadı.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koltuklarla düz anadolu takımları gibi trabzon değil "dik oyna" yazsak daha güzel olurdu bence. oranın trabzon olduğunu blmeyen mi var. niye koltuklara trabzon yazıyoruz ki?
              iyi fikir. ve bu fikri hep beraber ilgililere iletir dikkatlerini çekebiliriz.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi fikir. ve bu fikri hep beraber ilgililere iletir dikkatlerini çekebiliriz.
                dikkatlerini çekebileceğine eminmisin hiç önemsenmedik hiç dikkate alınmadıkta

Yorum

• yav o desene merdivenlerde hangi rengi kullanacaklar çok merak ediyorum.
                  yeşil beyaz kullanamazlar, farklı renk çok sırıtır.
                  vallahi güzelim stadı şu koltuk şekliyle rezil ettiler yav

Yorum

• bugün Hazar'dan resim göremedik)

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Aynen tribünlere dik oyna yazsinlar. Trabzon yapacaklarsa hiç yazilmasin.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yav o desene merdivenlerde hangi rengi kullanacaklar çok merak ediyorum.
                        yeşil beyaz kullanamazlar, farklı renk çok sırıtır.
                        vallahi güzelim stadı şu koltuk şekliyle rezil ettiler yav

deseni devam ettirebilirler, gayet güzel durur

mesela

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mesela
                          bu bursanın gözü bizim yerimizde önce hocamızı çaldılar şimdide desenler desenlere bakın dalga şeklinde karadeniz dalgası şeklinde bu yazdıklarıma bana manyakmısın diyenler çıkabilir . biri bana şunu açıklasın bursanın kale arkaları 61 basamak bizim en önemli bir numaralı hocamız şenol güneş onlarda trübün desenleri deniz dalgalı (halbuki timsahlar nehirlerde yaşar nehirdede dalga yoktur ) yazdıklarımı zamanı gelince anlarsınız.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mesela
                            ona izin vermezler.
                            merdivenlerin belli olması lazım

Yorum

• Locaların üstünde tavan tarzı birşey yapılıyor...Güzel bir görüntü vede akustiğide etkiliyebilir...İyi düşünülmüş...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu bursanın gözü bizim yerimizde önce hocamızı çaldılar şimdide desenler desenlere bakın dalga şeklinde karadeniz dalgası şeklinde bu yazdıklarıma bana manyakmısın diyenler çıkabilir . biri bana şunu açıklasın bursanın kale arkaları 61 basamak bizim en önemli bir numaralı hocamız şenol güneş onlarda trübün desenleri deniz dalgalı (halbuki timsahlar nehirlerde yaşar nehirdede dalga yoktur ) yazdıklarımı zamanı gelince anlarsınız.
                                Ee sonuç? 61 basamak olsa nolacak olmasa ne olacak? Dalga şekli olsa ne olacak olmasa nolacak? Şenol güneş varda nolmus? Aaa 61 tersi 16 yuuuh yani onudami yapmışlar pes vallaha ne yapmaya calisiyor bu bursa..
                                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Çalışıyor...
                                X