Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursanın stadı hic güzel degil, hele o koltuk deseni ne öyle, cok cocukca olmus.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ona izin vermezler.

merdivenlerin belli olması lazım

O zaman Bursa ayvayı yedi

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ee sonuç? 61 basamak olsa nolacak olmasa ne olacak? Dalga şekli olsa ne olacak olmasa nolacak? Şenol güneş varda nolmus? Aaa 61 tersi 16 yuuuh yani onudami yapmışlar pes vallaha ne yapmaya calisiyor bu bursa..
        Paranoya

Yorum

• [IMG][/IMG] AKYAZI STADI KENDİM SHOPLADIM...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [IMG][/IMG] AKYAZI STADI KENDİM SHOPLADIM...
            mükemmel görünüyor. Bursaninda bjk ninde stadindan iyi hatta tartışılmaz şekilde.. Koltuk renklerinin tek renk olmasi taraftarıyım.
            En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 11:56.

Yorum

Süper olmuş renktaş, ellerine sağlık

bir de merdivenleri siyah görme şansımız olabilir mi?

Yorum

Eğer ki buna yakin birsey olacaksa, o apartman tabirinizdeki localar tamamen kaybolmuş ki bati tribununde olduğu için de basin tarzi bir tribün olmus sanki. Cok guzel duruyor.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Süper olmuş renktaş, ellerine sağlık

bir de merdivenleri siyah görme şansımız olabilir mi?
                  yaparım bu gün veya yarın

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Koltuklar Tek renk olursa daha güzel olur. Daha öncede paylaşmıştı renkli halleri. Bordo mavi tribun den çok daha güzel gözüküyor sadece mavi veya bordo.. Bence bordo loca ları daha iyi gizler.

Yorum

yaparım bu gün veya yarın

şimdiden teşekkürler

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        güzel paylaşım.. full bordo hoş olmuş eğer çok vaktini almıyorsa farkı görmek açısından koltukları full açık mavi de görebilir miyiz??

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bravo renkdaş helal olsun sana güzel çalışma önceden yazılarımı bilenler bilir kesinlikle stad tek renk fuul bordo olmalı hatta koyu bordo olmalı diye yazıyordum stadın derinlik cazibesinin artması ve locaların saklanabilmesi için tam istediğimi yapmışsın.

Yorum

• [IMG][/IMG] AKYAZI STADI NUMARALI kat loca KISMI

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              güzel paylaşım.. full bordo hoş olmuş eğer çok vaktini almıyorsa farkı görmek açısından koltukları full açık mavi de görebilir miyiz??
                              olur burda amaç zaten fikir edinmek

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bravo renkdaş helal olsun sana güzel çalışma önceden yazılarımı bilenler bilir kesinlikle stad tek renk fuul bordo olmalı hatta koyu bordo olmalı diye yazıyordum stadın derinlik cazibesinin artması ve locaların saklanabilmesi için tam istediğimi yapmışsın.
                                böyle olursa stadımız bütün stadlara 1000 basar bence ne vodofon ne de timsah arena hem bizim stadın çatısı basık olucağından daha etkili olur seyirci

Yorum

Çalışıyor...
                                X