bursa stadının koltuklarının takılması ne kadar sürdü??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOval stadlarda kale arkalari daha geridedir mesela.. Ovalligin dönüş acisi mesafeyi arttırıyor.. Dikdörtgenleri bana tercih ettiren sebepBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
Antalya stadı bana çok da vasat gelmedi. Hep tek tip statlar görüyoruz. En azından farklı bu. Bize yapılmasını isteyeceğim en son stat olur ama zaten denildiği gibi Antalya'da fazla futbol seyircisi yok. Antalya'ya uygun bir stat bence.
-
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya stadı bana çok da vasat gelmedi. Hep tek tip statlar görüyoruz. En azından farklı bu. Bize yapılmasını isteyeceğim en son stat olur ama zaten denildiği gibi Antalya'da fazla futbol seyircisi yok. Antalya'ya uygun bir stat bence.
-
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoltuklarla düz anadolu takımları gibi trabzon değil "dik oyna" yazsak daha güzel olurdu bence. oranın trabzon olduğunu blmeyen mi var. niye koltuklara trabzon yazıyoruz ki?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi fikir. ve bu fikri hep beraber ilgililere iletir dikkatlerini çekebiliriz.hiç önemsenmedik hiç dikkate alınmadıkta
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav o desene merdivenlerde hangi rengi kullanacaklar çok merak ediyorum.
yeşil beyaz kullanamazlar, farklı renk çok sırıtır.
vallahi güzelim stadı şu koltuk şekliyle rezil ettiler yav
deseni devam ettirebilirler, gayet güzel durur
mesela
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeseni devam ettirebilirler, gayet güzel durur
mesela
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeseni devam ettirebilirler, gayet güzel durur
mesela
merdivenlerin belli olması lazım
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bursanın gözü bizim yerimizde önce hocamızı çaldılar şimdide desenler desenlere bakın dalga şeklinde karadeniz dalgası şeklinde bu yazdıklarıma bana manyakmısın diyenler çıkabilir . biri bana şunu açıklasın bursanın kale arkaları 61 basamak bizim en önemli bir numaralı hocamız şenol güneş onlarda trübün desenleri deniz dalgalı (halbuki timsahlar nehirlerde yaşar nehirdede dalga yoktur ) yazdıklarımı zamanı gelince anlarsınız.Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
Yorum