Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa stadlarındaki skyboxların geneli böyle. Ön cephede 20cm alanın bile değeri var.

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne biçim loca içidir onlar ya. loca dedin mi adam oturacak yayılacak koltuğu filan olacak hepsinde masa mı koymuşlar ne. ayrıca localar da hep bir birinden farklı.
    Söylediğin rahatlık Güney Amerika kültüründe var . Ancak oradaki müstakil mutfaklı balkon tribünler daha çok orta gelir grubuna hitap ediyor. Holiganların içine girmek istemeyen aileler için ideal. O nedenle bu boxlar şayet büyük bir şehir takımı ise toplam adeti 1000'i geçebiliyor. (Estadio Monumental 1000 civarında olması gerek , resimleri aşağıda)

Yorum

• İlk olarak myalmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet sirk çadırı olacak hatta kaddafinin çadırıda dedim bunu istanbul kulüpleri kabul edermiydiler cevap yok etmezlerdi peki soru neden trabzonkabullendi çünki akrada eleman ilişkileri vardır çizilmiş para harcanmış bir işin çöpe gitmesine izin vermediler çünki rant var çünki adam kayırma var çünki trabzon halkının yıllardır yapyıkları gibi göz boyama var bzim trabzonun gözüde kolay boyanır hemen inanırız adama ikigün önce küfrederken ikigün sonra fikrinden dönen hiç birşey olmamış gibi konuşan bir toplum olduk yani gerçek trabzonluluğumuzu kaybettik çıkarcı adam sendecilik bana dokunmayan bin yaşasın avanta varmı avanta demeye başladık peki tranzon yıllar önce böylemiydi yada böylemiydik önümüze koyulanı önce inceler ondan sonra kara veren bir toplumdan verileni kabul eden bir toplum olduk nerede kaldı bizim dik duruşumuz nerede kaldı bizim inadımız hayat savaşımız trabzonruhumuza ne oldu verilenle yetir olduk ...!evet ben kaddafini çadırı demeye devam edeceğim çümki benim şehrim canım trabzonum bundan daha iyisine layık olduğu içim kabul etmiyorum ve etmeyeceğim benim içinde kaddafinin çadırından öte geçmeyecek .UNUTMAKİ AVRUPALI BİR KULUÜP BU PROJEYİ KABUL ETMEYİP REDDETMİŞTİR BİZEYSE DAYATILMIŞTIR BU U KABUL EDECEKSİNİZ OKADAR DENMİŞTİR YAZIK YAZIK YAZIK DİYORUM KADDAFİNİN ÇADIRI HERKESE HAYIRLI OLSUN
      Kardesim satad cok guzel bence ilk baslarda bende sevmiyodm bittikce guzellesiyor bu 1.
      2.ciside avrupali dedin adamlar beyenmedignden deil maliyeti yuksek diye yapamadi.
      3.cu ve son olarak stad bitmeden bos konusmayn akp ve diyer esgumanlari hic sevmem fakat bizim stadn bariz diyer stadlara gore farki var benzeri yok cok guzel olcak.
      En son emre duman tarafından düzenlendi; 22.05.2015, 13:23.

Yorum

• Veltins Arena(shalke) , Akyazı Stadyumu Vip tribün prekastlarının karşılaştırması:

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaynak; Hüseyin Emin

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaynak; Hüseyin Emin
        [/url]
        [url=http://hizliresim.com/YBNmQE]

Ayrıca not : Dallas kovboys stadyum kompleksi , 3d dolaşım uygulaması .
        Skybox vip tribün yerleşim ve planları açısından mutlaka göz atmanız gerekiyor...
        http://www.seats3d.com/nfl/dallas_cowboys/#/p_134_2/
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.05.2015, 13:41.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kazan Arena skybox'lar (kapalı localar)

Yerleşim düzeni

Loca tip ve planları

Kapalı(Protokol) tarafı

3no

13no

35no

45no

Maraton tarafı

71 no

61no

28no
          birbirinden iğrenç localar rubin kazanlılarda bayağı zevksizmiş umarım bizimlocalar bunlara benzemez.localar yapı itibariyle çok soğuk itici yapılmış bazıları bazıları banka memurlarının toplantı odasına benziyor bazılarıda fabrikalardaki memurların yemek salonuna benziyor duvarı kapla bir tv yeri ser koca bir masa 10 sandalye al sana loca yapmışlar.

Yorum

• Arkadaşlar bir kaç kez yazdım bu konuyu yine dillendirmek istiyorum, taraftar bütünlüğü açısından. Kale arkalarının bir tanesinde koltuk diziliminde 61 yazılması konusu. Taraftarlar o kale arkasında birleşecektir diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bir kaç kez yazdım bu konuyu yine dillendirmek istiyorum, taraftar bütünlüğü açısından. Kale arkalarının bir tanesinde koltuk diziliminde 61 yazılması konusu. Taraftarlar o kale arkasında birleşecektir diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
              evet olabilir adına da fırtına tribünü deriz. karşı tarafa da bana kalsa trabzon yazılmasın üst ortaya OYNA alt kısma da DİK OYNA yazılsın. sağlı sollu da iki futbolcu figürü koyulsun boydan boya tıpkı juventus stadında ki gibi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet olabilir adına da fırtına tribünü deriz. karşı tarafa da bana kalsa trabzon yazılmasın üst ortaya OYNA alt kısma da DİK OYNA yazılsın. sağlı sollu da iki futbolcu figürü koyulsun boydan boya tıpkı juventus stadında ki gibi.
                Yani bir şeylerin olması lazım yoksa seyirciler her yerde bölünmüş duruyorlar. 61 Nolu tribün. Bence kulağa da hoş geliyor

Yorum

• Çatı istediğimiz gibi alçak olacakmış gibi görünüyor.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu arada atilla dogudan (do&co) ve niki lauda nespresso dan cafe lounge haklarini adilar, starbucks a avrupali rakip cikartacaklar, bu cafenin ilk türkiye subesi akyaziya acilsa iyi reklam olurdu aslinda, iyi ses getirirdi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2015, 15:43.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Editt yanlis yere yazmisim
                      En son emre duman tarafından düzenlendi; 22.05.2015, 15:17.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayır. aldatıcı bir resim 3. sıradaki beyaz okla gösterilen yerden sonra mutlaka tampon bölgeye birkaç sıra daha gidicek sonuç olarak 3 sıra gitmeyecek.
                        Daş yokmu lan
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son fotoğrafta loca tribünü çok şık duruyor. Tamamen bittiğinde diğer stadlardan en büyük ve en güzel farkımız bu bölüm olacak bence. Gayet modern bir görüntüsü var. Eğer kat araları loca koltukları da Localar güzel kapatırsa çok iyi bir stad bizi bekliyor diyebilirim..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

"çadır" kelimesini kullanan ilk kişi benimdir herhalde. O kelimeyi kullanma sebebim bu Veltins Arenadır. Bu stadyumda membranın üzerinde giydirildiği bu karışık ve çarpık çelik konstrüksiyonun bizim stadın komple dış cephesinde uygulanacağını sandığımdan öyle bir yorum yaptım. Şimdiye kadar bizim stadumda uygulanan konstrüksiyon Veltinsinkinin görüntüsünden baya uzak ve şık duruyor. Yan ve tepedeki membranın farklı maddelerden oluşacağını da göz önünde bulundurunca çadır kelimesinin bir anlamı kalmıyor.

İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Veltins Arena(shalke) , Akyazı Stadyumu Vip tribün prekastlarının karşılaştırması:

Ayrıca not : Dallas kovboys stadyum kompleksi , 3d dolaşım uygulaması .
                            Skybox vip tribün yerleşim ve planları açısından mutlaka göz atmanız gerekiyor...
                            http://www.seats3d.com/nfl/dallas_cowboys/#/p_134_2/
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• Maraton'da ki 5. Kolonu da taktılar kale arkaları ve köşeler kaldı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X