İlk olarak chener tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin açılışı yapilacak olan Antalya Stadi!!!!!
Meali: size olumu gösterip sıtmaya razi ediyorum...
-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
valla Antalya stadına methiyeler dizmedik burda ama beğendiğimi dile getirdim.
kale arkalarında loca olacağını düşünüyordum fakat görünen o ki loca yapılmayacak.
eğer localı olsaydı o kale arkaları Antalya için gerçekten müthiş bir iş olurdu.
stadı beğeniyorum derken Trabzona yapılsın istemem bunu da belirtmiştim daha önce:)
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Antalya stadı.nasıl açılış yapacak ya yukarıda ki fotoğrafta ne koltuk var ne saha.
Ayrıca şunu soyleyim kale arkalari çok guzel gorundugu söylenemez ama çok iyi maç izlenir ordan.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 12:37.
Yorum
-
Stad olarak Türkiye'de sadece Bursa stadı bizimkinden güzel olacaktır.. Diğer stadlar arasında bizim stad bir adım önde olur.. Bu da bizim için yeter nasıl olsa taraftarın umurunda olmayan bir takım var sahada biz 40 bin kişilik stadı dolduramayız ancak Bursa kendi stadını dolduracaktır çünkü adamlarda her şeyden önce birlik beraberlik var onlarca saçma sapan taraftar grubu yok.. Bizimkiler ise taraftar olmaktan çok çıkarcı gruplarla dolu bir stad.. Kimse kusura bakmasın böyle bir ortamda başarı gelmez istersen 100 bin kişilik süper bir stad yap yine de başarı sağlayamayız bu düzenle.. Trabzonspor ne zaman tribünde tek ses olursa başarı o zaman gelecektir..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya stadı.nasıl açılış yapacak ya yukarıda ki fotoğrafta ne koltuk var ne saha.
Ayrıca şunu soyleyim kale arkalari çok guzel gorundugu söylenemez ama çok iyi maç izlenir ordan.En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 13:20.
Yorum
Yorum