Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devami

alt katların eğimi bizim stad gibi heee hep övünüyorduk ya bizim alt katlarda seyirci giriş çıkış kapıları yok diye antalya stadındada yok stada gelirsek eh işte garip bi stad antalya gibi bi düşen bi çıkan futbolla pek alakası olamayan truzim şehri için fazla bir stad zaten stadta otele benziyor .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yilin mesaji
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yarin açılışı yapilacak olan Antalya Stadi!!!!!

Meali: size olumu gösterip sıtmaya razi ediyorum...

maşallah gecekondu mahallesi gibi stat yapmışlar. Şunu görünce bizim stada bir kez daha sükür ettim
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Tribün bütünlüğünü ne yapsak da paramparça etsek diye günlerce kafa patlatmış adamlar belliki
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Antalya stadını burda öve öve bitiremeyenler vardi.. Nerde onlar?
              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Antalya Stadyumu = Futbol kültürü olmayan ülkenin futbol stadyumu.
                Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• valla Antalya stadına methiyeler dizmedik burda ama beğendiğimi dile getirdim.
                  kale arkalarında loca olacağını düşünüyordum fakat görünen o ki loca yapılmayacak.
                  eğer localı olsaydı o kale arkaları Antalya için gerçekten müthiş bir iş olurdu.
                  stadı beğeniyorum derken Trabzona yapılsın istemem bunu da belirtmiştim daha önce: )

Yorum

• çatı tam istediğim gibi oluyor.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Antalya stadı.nasıl açılış yapacak ya yukarıda ki fotoğrafta ne koltuk var ne saha.
                      Ayrıca şunu soyleyim kale arkalari çok guzel gorundugu söylenemez ama çok iyi maç izlenir ordan.
                      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 12:37.

Yorum

• Stad olarak Türkiye'de sadece Bursa stadı bizimkinden güzel olacaktır.. Diğer stadlar arasında bizim stad bir adım önde olur.. Bu da bizim için yeter nasıl olsa taraftarın umurunda olmayan bir takım var sahada biz 40 bin kişilik stadı dolduramayız ancak Bursa kendi stadını dolduracaktır çünkü adamlarda her şeyden önce birlik beraberlik var onlarca saçma sapan taraftar grubu yok.. Bizimkiler ise taraftar olmaktan çok çıkarcı gruplarla dolu bir stad.. Kimse kusura bakmasın böyle bir ortamda başarı gelmez istersen 100 bin kişilik süper bir stad yap yine de başarı sağlayamayız bu düzenle.. Trabzonspor ne zaman tribünde tek ses olursa başarı o zaman gelecektir..
                        Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Bursa stadyum. Cimler fotomontaj : D
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 12:59.

Yorum

..

Yorum

• Bursa'nın stadı baya iyiymiş ya ama koltuklarla yaptıkları deseni beğenmedim basit durmuş

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antalya stadı.nasıl açılış yapacak ya yukarıda ki fotoğrafta ne koltuk var ne saha.
                                Ayrıca şunu soyleyim kale arkalari çok guzel gorundugu söylenemez ama çok iyi maç izlenir ordan.
                                Toplu açılış olacağı konuşuluyordu forumlarında, yalnızca stadyum açılışı değil sanırım. Koltuk montajı için Bursadaki koltuk montajının bitmesi bekleniyor. Bursadan sonra aynı ekip Antalya da montaja başlayacakmış.
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 23.05.2015, 13:20.

Yorum

Çalışıyor...
                                X