Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abudik gubudik isimler yerine Avni Aker iyidir.

Bu ismi harcama cabasini cözemedim gitti. Yok park yok bahce yok kolbasti... Sasiyorum millete.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Çatının en üst noktasının yüksekliği Akyazı'da 10 metre Timsah Arena'da 11 metre Vodafone Arena'da 4 metre olacak...

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çatının en üst noktasının yüksekliği Akyazı'da 10 metre Timsah Arena'da 11 metre Vodafone Arena'da 4 metre olacak...
        4 metre mi vay be. Sonra Vodafone Arena'yı övünce kızıyorlar

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 metre mi vay be. Sonra Vodafone Arena'yı övünce kızıyorlar

Olurmu canıııııım onların tribün çıkışları çok fazla ne övmesi

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

Çatının en üst noktasının yüksekliği Akyazı'da 10 metre Timsah Arena'da 11 metre Vodafone Arena'da 4 metre olacak...
            burda bazılarıda en alçak basık çatı bizimki olucak diyordu duyrulur

Yorum

• Stad seçim öncesine yetişir de benim gibi büyük düşünen taraftarları tatmin eder mi orası muamma. Hele de seçim öncesi şhowlarına ev sahipliği yapıcak olması şimdiden midemi bulandırmakta...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya bu stadın reklamını formaya alma muhabbetini ben pek anlamadım. Ya bu formayı futbolcular stadda giyecek zaten. Reklam içinde reklam niye yapıyoruz. Onun yerine parayla reklam almak varken ? Cidden anlamadığımdan soruyorum, bu işin esprisi ne ? Cidden espri gibi duruyor çünkü. Kendi giydiğimiz tişörte kendi adımızı yazıp tanıdıklar arasında dolaşmak gibi birşey olacak.
                cok basit
                stadi pazarlamak icin
                kime pazarliyacak
                1 tribün, 2 loca alacaklara, 3 isim hakkini isteyenlere, 4 led ve normal reklam panosu alicilarina,5 dükkan isletmelerine, 6 kamu oyuna

pazarlama nasil olur

1 müsterinin dikkatini cekecen (medyada insa haberleri, ve forma reklami)

2 ilgi, müsterinin ilgisini cekiyorsun, googleda aramalar cogaliyor, kulüp ve medya aranip soruluyor, ilgi karsisinda medya daha cok süre veriyor ürününümüze, kulüp sosyal medyayada yayiyor tanitimi

3 Ürün arzu uyandırir . sahip olma istegi tetiklenir. nasil : bir videolan olur, oyuncular stada cikartma yapar, bilgi sunma standi acarsin, stadda kokteyl verirsin medya mensuplarina

4 müsteri ilgisini kesemeyince ürüne sahip olma arzusuna yenik düsüp ürünü alir

umarim yeterince aydinlatici anlatabilmisimdir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Furkan 4 metre olduğunu nerede duydun veya gördün?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    burda bazılarıda en alçak basık çatı bizimki olucak diyordu duyrulur
                    Çatı, çelik konstriksiyon üzerine membran gerdirme olacak.
                    Bu yükseklik farkı, çatı geometrisinden kaynaklanmaktadır. Ön kesitten değerlendirildiğinde çatı yüksekliği standartların oldukça altında kalacaktır.

10 metre yüksekliğe ulaşılan nokta tribünlerin üzeri değil , arkasında kalmaktadır.

Ses fiziği ve mühendisliğine dair akademik eğitimi ve proje tecrübesi olan bir arkadaşınız olarak stadyumun akustik anlamda ihtiyaca hitap etmesi ve ses kaynaklarının ürettiği ses şiddetinin yapının orta noktasına amplifiye edilmesi hususunda ; kullanılan meteryalleri ele aldığımızda çatı yüksekliğinin tek başına yeter bir koşul olmadığının da bilinmesini istiyorum. Çok çok kabaca ifade etmek gerekirse ses dalgasının madde değiştirirken/yüzeylere çarparken iletimin yanında gösterdiği temel fiziksel tepkiler(yansıma,saçılma,soğurulma gibi) vardır ve bu reaksiyon maddenin öz kütlesi ve yüzey özelliklerine göre değişkenlik arz eder. Bu noktada , özellikle akustik hesaplamalarında , eğer ses kaynaklarının açısı ve konumu değiştirilemeyen sabit değer ise ; işlemin yapıldığı alanı çevreleyen geometri ve bu geometriyi oluşturan çeperin hangi meteryallerden oluştuğu konusu önem kazanmaktadır. Bu konu ile ilgili bir çalışma fikrim mevcut aslında bunu stadyum devredildikten sonra kulübe de sunmak düşüncesindeyim.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 01:27.

Yorum

• Hahaha beklediğim kişilerden tepki geldi
                      En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 01:28.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Furkan 4 metre olduğunu nerede duydun veya gördün?
                        Wow Turkey sayfasında görmüştüm bir kaç kere başka bir bilgim yok

Yorum

• beşiktaşın 4 metre ama onların tribünler de dışarıdaki kolonlardan en az 4 metre aşağıda. toplamda 8-10 metreyi buluyor yani.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çatı, çelik konstriksiyon üzerine membran gerdirme olacak.
                            Bu yükseklik farkı, çatı geometrisinden kaynaklanmaktadır. Ön kesitten değerlendirildiğinde çatı yüksekliği standartların oldukça altında kalacaktır.

10 metre yüksekliğe ulaşılan nokta tribünlerin üzeri değil , arkasında kalmaktadır.

Ses fiziği ve mühendisliğine dair akademik eğitimi ve proje tecrübesi olan bir arkadaşınız olarak stadyumun akustik anlamda ihtiyaca hitap etmesi ve ses kaynaklarının ürettiği ses şiddetinin yapının orta noktasına amplifiye edilmesi hususunda ; kullanılan meteryalleri ele aldığımızda çatı yüksekliğinin tek başına yeter bir koşul olmadığının da bilinmesini istiyorum. Çok çok kabaca ifade etmek gerekirse ses dalgasının madde değiştirirken/yüzeylere çarparken iletimin yanında gösterdiği temel fiziksel tepkiler(yansıma,saçılma,soğurulma gibi) vardır ve bu reaksiyon maddenin öz kütlesi ve yüzey özelliklerine göre değişkenlik arz eder. Bu noktada , özellikle akustik hesaplamalarında , eğer ses kaynaklarının açısı ve konumu değiştirilemeyen sabit değer ise ; işlemin yapıldığı alanı çevreleyen geometri ve bu geometriyi oluşturan çeperin hangi meteryallerden oluştuğu konusu önem kazanmaktadır. Bu konu ile ilgili bir çalışma fikrim mevcut aslında bunu stadyum devredildikten sonra kulübe de sunmak düşüncesindeyim.
                            aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler yalnız bir kaç soru sorabilirmiyim
                            1-çatı yüksekliğimiz ortalama diyelim sesin yankılanması yada desibel olarak daha yüksek çıkması için çatının düz olmasımı daha iyi yoksa bizdeki gibi geometrik üçgenler olmasının bir negatif etkisi varmı
                            2-ben localı trübüne takanlar safhında olan bir kişi olarak bazları dediki ses dalgaları localı trübüne çarpıcak ve daha yüksek bir ses ambiansı olucak dediler bu ne kadar doğrudur
                            3-çatı mebran değilde metal olsaydı ses yüksekliği daha fazla olurmuydu
                            4-en üst katlarla çatı membranı arasında boşluklar var bu sesin dışarı kaçması yüzünden olumsuz bir özellik değilmi

Yorum

Wow Turkey sayfasında görmüştüm bir kaç kere başka bir bilgim yok
                              Furkan kişilerin değilde proje üzerindeki bilgileri baz almak daha doğru olur . Yeni Bjk stadyumu çatı ile betonarme arası 7 metre olacak.

Yorum

• yalnız bizim çatı kolonlarıda 1.5 metre yüksek gibi trübünlerden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X