Millet niye sasiyor Türkiye olmus yalakacilar memelekti.Yigit olan namuslu olan serefi icin yasiyan rüsvete dik duran adamlari yasatmazlar fazla veya yükseltmezler.Yalaka olacan ne kadar daha derin yalaka yapabilirim diye firsat kovalacagin.Süper Mario 2015 icin yatirim yapiyor bir MV bekliyor belki yeterince yaglarsa bir bakanlik bile cikabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ahahaha adamlar kafa buluyor bizimle...
trabzonlu, trabzonsporlu ve birleştirici yığınla isim varken neyin kafasıdır bu...3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Sevgili renktaşlar, bir bilgi paylaşmak istiyorum. Hüseyin avni aker mabedimizin şuanki arsa değeri akyazı kompleksinin maliyetini neredeyse karşıladığı bilgisini bilir kişilerden teyit ettim ve gerçekten şok oldum. Bunca zaman seçim vaadi olan bu tesisi böyle bir oyunla halletmek anca bu iktidardan beklenirdi. Kaldı ki buna rağmen birde ismini koyacaklarmış. Bu kesinlikle kabuledilemez. Gerçekten ağzıma ne gelirse yazmak istiyorum ama saygım el vermiyor. Bu gidişe artık bir dur deme vakti gelmedi mi ?
41 KERE 61 !!
BORDO-MAVİ
Yorum
-
Maillerimiz eksik etmeyelim arkadaşlar
belediye@trabzon.bel.tr (belediye@trabzon.bel.tr); baskan@trabzon.bel.tr (baskan@trabzon.bel.tr); ozelkalem@trabzon.bel.tr (ozelkalem@trabzon.bel.tr); danisman@trabzon.bel.tr (danisman@trabzon.bel.tr); davutcakir@trabzon.bel.tr (davutcakir@trabzon.bel.tr); mustafaakkaya@trabzon.bel.tr (mustafaakkaya@trabzon.bel.tr); cengizcolak@trabzon.bel.tr (cengizcolak@trabzon.bel.tr); ibrahimkul@trabzon.bel.tr (ibrahimkul@trabzon.bel.tr); hukuk@trabzon.bel.tr (hukuk@trabzon.bel.tr); osmangokhanbali@trabzon.bel.tr (osmangokhanbali@trabzon.bel.tr); bilgiislem@trabzon.bel.tr (bilgiislem@trabzon.bel.tr); yatiriminsaat@trabzon.bel.tr (yatiriminsaat@trabzon.bel.tr); imar@trabzon.bel.tr (imar@trabzon.bel.tr); ikem@trabzon.bel.tr (ikem@trabzon.bel.tr); malihizmetler@trabzon.bel.tr (malihizmetler@trabzon.bel.tr); kultur@trabzon.bel.tr (kultur@trabzon.bel.tr); yesilalanlar@trabzon.bel.tr (yesilalanlar@trabzon.bel.tr); zabita@trabzon.bel.tr (zabita@trabzon.bel.tr); itfaiye@trabzon.bel.tr (itfaiye@trabzon.bel.tr); cevrekoruma@trabzon.bel.tr (cevrekoruma@trabzon.bel.tr); fenisleri@trabzon.bel.tr (fenisleri@trabzon.bel.tr); isletmeistirakler@trabzon.bel.tr (isletmeistirakler@trabzon.bel.tr); sivilsavunma@trabzon.bel.tr (sivilsavunma@trabzon.bel.tr); sosyalyardim@trabzon.bel.tr (sosyalyardim@trabzon.bel.tr); veteriner@trabzon.bel.tr (veteriner@trabzon.bel.tr); yaziisleri@trabzon.bel.tr (yaziisleri@trabzon.bel.tr)
Selamlar
Akyazı Spor Kompleksinin isminin Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi ile değiştirileceği hakkında basında haberler çıkmaya başlaması üzerine size bu maili gönderme gerekliliği hissettim.
Bu şehirin ortak değeri Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur ve kullanacağı tesisleri, stadyumu bir siyasi parti lideri ile eşleştirmek 50 yıllık bu kuruma, 50 yıldır gönülden bu takımı seven taraftara haksızlıktır, saygısızlıktır. Trabzonspor'a katkı veren nice siyasi devlet adamları gelip geçmiştir fakat hiç bir devlet adamı bu takım ile bağdaştırılmamıştır ve bağdaştırılmamalıdır. Bu takım bir partinin veya bir zümrenin takımı değildir, milyonlarca taraftarı olan her renkten her partiden her şehirden taraftarı olan bir takımdır.
Değerli Büyükşehir Belediyemizin bu bilinçle hareket edeceğine ve bu şehrin ortak değeri Trabzonspor'a zarar verecek herhangi bir adıma imza atmayacağına inancımız tamdır
Teşekkürler
Gerçi mesaj kutuları dolmuş ama yarın devam etmeliyiz
Aşağıdaki alıcılara ulaşmadı
belediye@trabzon.bel.tr
Error Type: SMTP
Error Description: Inbox is full
Additional information: The recipients inbox is full.
ibrahimkul@trabzon.bel.tr
bilgiislem@trabzon.bel.tr
imar@trabzon.bel.tr
ikem@trabzon.bel.tr
zabita@trabzon.bel.tr
itfaiye@trabzon.bel.tr
fenisleri@trabzon.bel.tr
sivilsavunma@trabzon.bel.tr
sosyalyardim@trabzon.bel.tr
yaziisleri@trabzon.bel.tr
Yorum
-
Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan kabul etmez ama taraftara sormadan bu işe nasıl bir girişilir? Umarım Stadyum inşaatı durmazEn son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 19:07.
Yorum
Yorum