Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Millet niye sasiyor Türkiye olmus yalakacilar memelekti.Yigit olan namuslu olan serefi icin yasiyan rüsvete dik duran adamlari yasatmazlar fazla veya yükseltmezler.Yalaka olacan ne kadar daha derin yalaka yapabilirim diye firsat kovalacagin.Süper Mario 2015 icin yatirim yapiyor bir MV bekliyor belki yeterince yaglarsa bir bakanlik bile cikabilir.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu taraftar bu olayı sindirirse yazıklar olsun bize hiç desteklemiyorum bu olayı resmen dalga geçiyorlar bizle
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Böyle birşey olamaz. Kütüğü Trabzon'dan alır tüm formaları atkıları yakarım. Bir daha bırak taraftarı olmayı Trabzon'un adını ağzıma bile almam.

Yorum

• Trabzonspor siyaset üstü bir kavramdir. Günlük siyasete alet edilemez.
          İSTANBULU EZE EZE ,
          EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Trabzon Belediye taraftarı takıma çatıştıymaya ortamı germeye ve taraftarın takımına bağlı olması kenetlenmesi gereken zamanlarda resmen düşman rolüne bürünüyor

Yorum

• Gene bir Fenerbahçe maçı öncesi taraftarı gerip olay çıkması için çaba sağlayan kişler iş başında geçen yıl vali şimdi belediye başkanı ama yemezler
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bir fenerlinin adı bu stada verilirse benim için herşey biter.

Yorum

• ahahaha adamlar kafa buluyor bizimle...

trabzonlu, trabzonsporlu ve birleştirici yığınla isim varken neyin kafasıdır bu...
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• bmn bişeye yarasın bikerede bi yürüyül organize etsin bi çağrı yapsın eylem yapalım ne gerekiyorsaaa yapalımmm

Yorum

• Sevgili renktaşlar, bir bilgi paylaşmak istiyorum. Hüseyin avni aker mabedimizin şuanki arsa değeri akyazı kompleksinin maliyetini neredeyse karşıladığı bilgisini bilir kişilerden teyit ettim ve gerçekten şok oldum. Bunca zaman seçim vaadi olan bu tesisi böyle bir oyunla halletmek anca bu iktidardan beklenirdi. Kaldı ki buna rağmen birde ismini koyacaklarmış. Bu kesinlikle kabuledilemez. Gerçekten ağzıma ne gelirse yazmak istiyorum ama saygım el vermiyor. Bu gidişe artık bir dur deme vakti gelmedi mi ?

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• Maillerimiz eksik etmeyelim arkadaşlar

belediye@trabzon.bel.tr (belediye@trabzon.bel.tr); baskan@trabzon.bel.tr (baskan@trabzon.bel.tr); ozelkalem@trabzon.bel.tr (ozelkalem@trabzon.bel.tr); danisman@trabzon.bel.tr (danisman@trabzon.bel.tr); davutcakir@trabzon.bel.tr (davutcakir@trabzon.bel.tr); mustafaakkaya@trabzon.bel.tr (mustafaakkaya@trabzon.bel.tr); cengizcolak@trabzon.bel.tr (cengizcolak@trabzon.bel.tr); ibrahimkul@trabzon.bel.tr (ibrahimkul@trabzon.bel.tr); hukuk@trabzon.bel.tr (hukuk@trabzon.bel.tr); osmangokhanbali@trabzon.bel.tr (osmangokhanbali@trabzon.bel.tr); bilgiislem@trabzon.bel.tr (bilgiislem@trabzon.bel.tr); yatiriminsaat@trabzon.bel.tr (yatiriminsaat@trabzon.bel.tr); imar@trabzon.bel.tr (imar@trabzon.bel.tr); ikem@trabzon.bel.tr (ikem@trabzon.bel.tr); malihizmetler@trabzon.bel.tr (malihizmetler@trabzon.bel.tr); kultur@trabzon.bel.tr (kultur@trabzon.bel.tr); yesilalanlar@trabzon.bel.tr (yesilalanlar@trabzon.bel.tr); zabita@trabzon.bel.tr (zabita@trabzon.bel.tr); itfaiye@trabzon.bel.tr (itfaiye@trabzon.bel.tr); cevrekoruma@trabzon.bel.tr (cevrekoruma@trabzon.bel.tr); fenisleri@trabzon.bel.tr (fenisleri@trabzon.bel.tr); isletmeistirakler@trabzon.bel.tr (isletmeistirakler@trabzon.bel.tr); sivilsavunma@trabzon.bel.tr (sivilsavunma@trabzon.bel.tr); sosyalyardim@trabzon.bel.tr (sosyalyardim@trabzon.bel.tr); veteriner@trabzon.bel.tr (veteriner@trabzon.bel.tr); yaziisleri@trabzon.bel.tr (yaziisleri@trabzon.bel.tr)

Selamlar

Akyazı Spor Kompleksinin isminin Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi ile değiştirileceği hakkında basında haberler çıkmaya başlaması üzerine size bu maili gönderme gerekliliği hissettim.

Bu şehirin ortak değeri Trabzonspor siyaset üstü bir kurumdur ve kullanacağı tesisleri, stadyumu bir siyasi parti lideri ile eşleştirmek 50 yıllık bu kuruma, 50 yıldır gönülden bu takımı seven taraftara haksızlıktır, saygısızlıktır. Trabzonspor'a katkı veren nice siyasi devlet adamları gelip geçmiştir fakat hiç bir devlet adamı bu takım ile bağdaştırılmamıştır ve bağdaştırılmamalıdır. Bu takım bir partinin veya bir zümrenin takımı değildir, milyonlarca taraftarı olan her renkten her partiden her şehirden taraftarı olan bir takımdır.

Değerli Büyükşehir Belediyemizin bu bilinçle hareket edeceğine ve bu şehrin ortak değeri Trabzonspor'a zarar verecek herhangi bir adıma imza atmayacağına inancımız tamdır

Teşekkürler

Gerçi mesaj kutuları dolmuş ama yarın devam etmeliyiz

Aşağıdaki alıcılara ulaşmadı

belediye@trabzon.bel.tr
                        Error Type: SMTP
                        Error Description: Inbox is full
                        Additional information: The recipients inbox is full.

ibrahimkul@trabzon.bel.tr

bilgiislem@trabzon.bel.tr

imar@trabzon.bel.tr

ikem@trabzon.bel.tr

zabita@trabzon.bel.tr

itfaiye@trabzon.bel.tr

fenisleri@trabzon.bel.tr

sivilsavunma@trabzon.bel.tr

sosyalyardim@trabzon.bel.tr

yaziisleri@trabzon.bel.tr

Yorum

• İHO'nun miting showları nedeniyle, ben dahil bir çok taraftar hüsrana uğramışken, bu olay gerçekleşirse Trabzonspor'u birçok insanın gözünde bitiren bir hareket olur...
                          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan kabul etmez ama taraftara sormadan bu işe nasıl bir girişilir? Umarım Stadyum inşaatı durmaz
                            En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 19:07.

Yorum

• Trabzondaki halkda bi kafasını kumdan çıkarsın bu kadarda olmaz ki.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yeter bıktım Trabzonspor'u siyasetin içine çekmeye çalışanlardan gerçekten haddinizi bilin artık

Yorum

Çalışıyor...
                                X