Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç bir stad Juventus stadı kadar güzel olamaz........ ingilteredekilerin çoğunu gördüm, emirates dahil hepsi hikaye.

ama Juve bir başka, yılbaşında ise Barcelona ve madrid stadlarını gezeceğim...
    County of Essex

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar misafir tribünü işaretlediğim yere yapılacak diye planlandı.
      Daha sonra değiştirilebilir mi? Bilemiyorum...

Projede de aynı bu çizdiğin kısımda gözüküyor misafir seyirci kısmı. Değişir mi bence aynı bölümün deniz tarafına alınabilir ama loca kısmına taşınır mı taşıtırlar mı orası meçhul !

Yorum

• Stad eğer gecikirse ki bu konuda bitakım söylemlerde var. Önümüzdeki sezon kombine satışları bakamından baya bir zarara uğramış oluruz. Yarı sezonda bitecek bir stadyuma kim kombine alır. ? veya kaç kişiye satarsın gibi.

Yorum

Taraftarımızın misafir tribününün olmasını istediği yer

Kesinlikle... Budur...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaş konuyu çarpıtmayı ne kadarda seviyorsunuz. Beğenmedi değil maliyeti yüzünden vaz geçti. Mainzin bu stadyumun yerine yaptırdığı stadyumu gördün mü bilmiyorum!
            yerinde görmedim.. zaten bu stadın maliyetinden daha düşük bir maliyete sahipse bu stattan daha dandik olacağı da muhakkak..

projeyi mimar çizer ve teslim eder .. eğer o proje kabul edilirse mimar istemedikten sonra üzerinde kolay kolay değişiklik yapılamaz..projenin aslı bu güne kadar neredeyse birebir uygulandı. burada kulüp falan falan kısımlarını değiştirsin muhabbetinin pek pratiği yok..bakanın bu projenin aslını bilmemesi de ayrı bir trajedi..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Bu da stadyumun merdivenlerinin belirgin olmuş hali...

Merdiven dizilimi buradan fena gözükmüyor.O kadar da sırıtmadı üst katlar,altlarda zaten sorun yok.

Deplasman tribünü numaralı ve deniz tarafının birleştiği yere olacaktır,ne zaman olacaktır,taraftarın o stadın ve kulübün sahibi olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olan aklı başında bir yönetim ve yöneticimiz olduğunda.
              O çıkışlarda ikiye düşürülür veya bire.

Öyle kolay olur ki,taraftara değer veren,isteklerini kaale alan birisi olduğunda.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Umarım misafirler alanı ile sınırlı kalır. Taraftarımız da misafir gibi, yeni gelin gibi durmaz...

Yorum

• Adama diyorsun ki çıkışları 2'ye düşürelim büyük olanları kapatalım yok diyor sonra diyoruz ki portatif tribün olsun Juve'de ki gibi adam diyorki ''sorumlulara ilettim olması için ama çimin hava alması önemli arkadaşlar''.Ya aga bu portatif tribün sadece maç zamanı kapalı olacak ondan sonra açarsın çim yine havasını alır ama sen bahane arıyorsan o başka...

Yorum

• Misafir taraftar gelmiyor ki..niye tribün yapıyoruz biz onlara

Yorum

• Ben stadı gerçekten sevmeye başladım hele ki kale arkalarından çekilen yukarıdaki gibi iki katlı locaların üst üste gözükmedği eğiminin derinliğinin belli olduğu fotoğraflarda cidden çok güzel gözüküyor.

Tek takıntım şuanda 4 olan çıkış sayısının 2 ye düşürülmesi.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben stadı gerçekten sevmeye başladım hele ki kale arkalarından çekilen yukarıdaki gibi iki katlı locaların üst üste gözükmedği eğiminin derinliğinin belli olduğu fotoğraflarda cidden çok güzel gözüküyor.

Tek takıntım şuanda 4 olan çıkış sayısının 2 ye düşürülmesi.
                        Benim de komple dış cephenin. Her sayfada yazacağım bunu. Bundan kaçış yok!

Yani en azından alttaki açık yerler camla kapatılıp LEDveya neon şeklinde aydınlatılsın.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim de komple dış cephenin. Her sayfada yazacağım bunu. Bundan kaçış yok!

Yani en azından alttaki açık yerler camla kapatılıp LEDveya neon şeklinde aydınlatılsın.
                          Akşam kaçamağı yapmak için, üzerine beyaz fırfırlı İngiliz yargıç gömleği, bronzlaşmış ve parlatıcı sürülmüş sütun gibi bacakları ortaya seren süper mini eteğinin altına babaannesinin paçalı-lastikli donunu giyip sosyeteye gireceğini zanneden fırıncının kızı... Sonra da giriş çıkışlar niye büyük ve fazla diye konuşuyoruz. Devrin hakimi, kirli sakallı, yeni yetme müteahhit oğlanları, "en büyük" iş makineleriyle çalışıyor da ondan kardeşim... Başka türlü kurtarmaz ki...

Bizim Akyazı'nın hali budur...

Yorum

• akp ye oy vermeyen vatan hainidir diyen bir baskanin stattan sorumlu yardimcisinin akp milletvekili adayi olmasi bence cok normal.. adamlar 7 ceddini kurtarmanin derdinde.. kalkmis hani niye dedigimiz olmuyor.. hosttt dur bakalim sen kimsin ? sen oyunu ver tamam. basbakanin ciksin konussun sak sak sak.. hoop birileride obur taraflarda avuclarini kasisin gelsin paraciklar : ))))

Canim ulkem.. hertarafi boka batmis
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merdiven dizilimi buradan fena gözükmüyor.O kadar da sırıtmadı üst katlar,altlarda zaten sorun yok.

Deplasman tribünü numaralı ve deniz tarafının birleştiği yere olacaktır,ne zaman olacaktır,taraftarın o stadın ve kulübün sahibi olduğunu anlayacak kapasiteye sahip olan aklı başında bir yönetim ve yöneticimiz olduğunda.
                              O çıkışlarda ikiye düşürülür veya bire.

Öyle kolay olur ki,taraftara değer veren,isteklerini kaale alan birisi olduğunda.
                              Aşağıdaki çıkışlar üsttekilerde tam hizada olmayacak galiba.

Yorum

• Konya tam da orada

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftarımızın misafir tribününün olmasını istediği yer

Konya Torku stadında tam da orada.Numarali ile kale arkasını birleştiği yerde.

Yorum

Çalışıyor...
                                X