Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuvaletlerede reklam alalım şu tuvalete verilen reklamı kim akıl etti ise helal olsun valla ister istemez okuyon

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• çok ağır ilerliyor, kaç aydır çatı montajı bitmedi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne yapıp ne edip bu stad gelecek sezona yetiştirilmelidir takımın maddi anlamda en büyük kurtuluş reçetesi bu stad projesidir lami cimi yok arkadaş olmassa işçilerin parasını klüp karşılayacak bu stad yapılacak.
        Sezonun son maçında bütün koltukları söker hatıra olarak evimize ! götürürsek mecbur kalırlar yeni stadı bitirmeye

Yorum

• Avni Aker'in çimleri satılabilir. Barcelona'ya atılan golün gol vuruşunun olduğu çim; Liverpol'a keza, Aston Villa Küçük Orhan burada topa yükseldi,Şota en çok burada topla buluştu vs...

( 68*105 m2 (stad kenar uzunlukları) / çim çerçeve 10cm*15cm (dikdörtgen olsun stada benzesin) ) * x lira = Gelir

Yanlış hesap yapmadıysam 476.000 çerçeve yapıyor. Büyük bir uzay oldu ama üzerinde çalışılabilir. Bazı parçalar daha değerli olur bazıları daha ucuz (bunu tabi ki ispat edemezsin veya kaç çim değişti fakat bu satış tamamen manevi bir boyuttur). 1 liraya satsan 476.000 lira brüt yapar.

Madem Avni Aker'de son devre diye pazarlama yapıyoruz; başarı ile dolu bir tarihi de pazarlamalıyız. Buradan tatmin edici bir gelir elde edilebilir (bu satışı sanırım daha önce dünyada başka takımlar da yaptı).

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bahsettiğiniz sayfadaki fotolar kale arkası ve maratonu kapsıyor. Sizin çiziminiz kapalı türününü. Kapalı tribünün bağlantıları önceden takılmıştı. Ayrıca kapalı tarafından çekilmiş bir fotoya rast gelemedim 2393. Sayfada
            Eski tüm fotoğraflara

www.akyazistadi.com Galeri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Stadyum ilk yapılmaya başladığı tarihten itibaren hepsi var.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Çatı kolonlarının montajı protokol tribününde devam ediyor

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Localardan 15 Milyon Dolar mı yaziyo ben mi yanlış okudum

Olabilir mi öyle birşey gerçekten?

Kaç adet loca var ve fiyatlarını maksimum ne kadar yükseltebiliriz?
                yilda ortalama 3 m$ basarili bir ortalama olur
                3-5 yillik localara verilen fiyatlari arkadaslar görünce biraz ucdu

ayrica 122 locadan 100 locayi satisa sunabilirsen basaridir

localarin bir kismi restoran, lounge, Ts tv stüdyosu, özürlü , yönentim vs. gibi kullanimlara ayrilacak
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bittiğinde görüntü açısından çok hoş bir kompleks olacak. Yeni yabancı transfer gelirken bunu gördüğünde heycanlanabilir [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bittiğinde görüntü açısından çok hoş bir kompleks olacak. Yeni yabancı transfer gelirken bunu gördüğünde heycanlanabilir [emoji1]

yeni yabanci transfer zaten hic dunya gormemis, birtek burayi gorunce heyecanlanacak dimi ?
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yeni yabanci transfer zaten hic dunya gormemis, birtek burayi gorunce heyecanlanacak dimi ?
                      City, Barça, Madrid bile görmüş olsa geldiği takımın, denizin kenarında böyle bir tesisinin olduğunu görmek olumlu etki yapacaktır. En azından bi "vay! Güzelmiş" diyecektir. Trabzona gelen 10 yabancıdan 9'u diyecektir bunu. Avrupa'lı her kulübün böyle tesisleri var diye bir şey yok. Sadece elit kulüplerde var.

Taraftarlığı ve olumsuz eleştirel bakışı bir kenara bırakırsak bunu görmek zor değil. Tabi eğer siz yeni stadımıza 'ucube' diyenlerden değilseniz.

Yorum

City, Barça, Madrid bile görmüş olsa geldiği takımın, denizin kenarında böyle bir tesisinin olduğunu görmek olumlu etki yapacaktır. En azından bi "vay! Güzelmiş" diyecektir. Trabzona gelen 10 yabancıdan 9'u diyecektir bunu. Avrupa'lı her kulübün böyle tesisleri var diye bir şey yok. Sadece elit kulüplerde var.

Taraftarlığı ve olumsuz eleştirel bakışı bir kenara bırakırsak bunu görmek zor değil. Tabi eğer siz yeni stadımıza 'ucube' diyenlerden değilseniz.

valla dostum mükemmel bir paylaşımda bulunmuşsun.ama işte böyle ters cevap yazanlar hep çıkıyor.ben tebrik ederim seni.

ohooooooo ben ne eleştiriler hakaretler dalga geçiilmelere maruz kaldım.sana yapılan iltifat sayılır.

emeğede saygı yok canım

Yorum

• Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Bu stada ucube topçuya çöp yönetime mal taraftara gereksiz diyen bir güruh var bu forumda. amaç ve var oluş gayelerini çözemediğim. tabiki kimse benim beğendiğimi beğensin demiyorum ama ... hiç bir şey beğenmeyen insanlar var aramızda cidden...
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Stadyumun kendisi bana göre hala ucube, ömrü billah da sevemeyeceğim. Keşke Gümrükçüoğlunun dış kaplaması yapılsaydı diyeceğim ölene kadar.

Ama afedersiniz çamura batırıp batırıp çıkarmayacağımda. Sonuçta bu stadyum bizim.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 05.01.2016, 19:12.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Bittiğinde görüntü açısından çok hoş bir kompleks olacak. Yeni yabancı transfer gelirken bunu gördüğünde heycanlanabilir [emoji1]

Gerçektende harika bi görüntü.

Bittiğinde ise efsane gözükecek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X