Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadece samsun değil sivasın çatısını da saçma sapan şekilde yüksek yapıyorlar.
    o projeyi çizenlere gerçekten sormak isterdim mantığı ne diye..
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize yapılan stadyum beğenilmeyebilir. Kişiye göre değişiklik gösterir ki bu bir zevk ve algı meselesidir. Kimi köşeli sever kimi oval gibi. Ama problem şudur ki çok değişik bir taraftar profilimiz var. Ne koysak beğenmeyen tonla insan çıkacaktır eminim. Hele ki şu samsun stadı bize yapılıyor olsa toki yi tefe koyar oynatırdık.
      benim ve çoğu tarftarın görüşü köşe meselesi değil anormal eğimli ilk katlar kale arkasının birinin tek kat olmaması(örnek bursa) çatı ve localı trübün şunada inanki bursa stadı bize yapılsaydı burda övgüden başka bir şey yapılmazdı bir kişi iki kişi değil çoğunluk beyenmiyor stadı herkesmi yanılıyor yani bursa stadı avrupada yapılan en iyi 10 stad arasında gösteriliyor bizim esamemiz okunmuyor bizde burda kendimizi kandıralım yok deniz kenarıymış falan filan sanki maçları denizde oynayacağız

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben stadı savunmuyor gereğinden fazla kötüleyenleri eleştiriyorum. Ayrıca senin işin gücün de stadı kötülemek, bak eleştirmek demiyorum kötülemek diyorum..
        eleştiriye açık olmayan klasik önyargılı taraftar profili o kadar körükörüne savunuyorsun ki benim eleştirilerimi kötülemek olarak algılıyorsun nerdeyse senin maaşlı stad savunma elemanı olduğunu düşünücem eleştiriye açık olun herkes seninle aynı düşüncede olmak zorunda değil ben hep bursa stadını övüyorum yapsaydılar bursa stadını bize bende eleştirseydim o zaman hak verirdim sana kötülüyor diye göz var nizam var şu stadı nasıl beyeneiyorsun acaba tabi zevk meselesi sen şunu bana açıklasana madem senin dediğin gibi şahaser muhteşem bir stad neden avrupada yeni yapılan en iyi ve etkileyici stadlar içinde bursa gösteriliyor aç bak istersen internetten biz niye hiç yokuz esamemiz bile okunmuyor yoksa avrupalılardamı kötülüyor bizim stadı onlarda beşpara etmez bir stad olduğunu görüyorlarda ondan

Yorum

• buldunuz dişinize göre stadı dalga geçin (samsun stadı)bence siz bursa stadı ile bi karşılaştırın bizim stadı

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            benim ve çoğu tarftarın görüşü köşe meselesi değil anormal eğimli ilk katlar kale arkasının birinin tek kat olmaması(örnek bursa) çatı ve localı trübün şunada inanki bursa stadı bize yapılsaydı burda övgüden başka bir şey yapılmazdı bir kişi iki kişi değil çoğunluk beyenmiyor stadı herkesmi yanılıyor yani bursa stadı avrupada yapılan en iyi 10 stad arasında gösteriliyor bizim esamemiz okunmuyor bizde burda kendimizi kandıralım yok deniz kenarıymış falan filan sanki maçları denizde oynayacağız
            Sen şakamı yapıyorsun.stadın en beğendiğim yeri şahsen ılk kat. Helede ilk katın yatay üst katın dikey olması stadyumun vede stadyumların en güzel özelliğidir.bence sen kendı adına konuş beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin.
            En son kasila61 tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 13:58.
            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahmet kardeşim hiç sinirlerini yıpratma.
              Bu şekilde konuşanları engelle olsun bitsin.
              Ben uzun zamandır bu şekilde yapıyorum, gereksiz yere sinir olmuyorum.
              Sana da tavsiyem budur kardeşim

Bu arada dediğin gibi diğer TOKİ Stadyumlarını beğenip, Akyazı'yı beğenmeyenlere söylenecek söz bulamıyorum...

Herkesten akıl ve mantığa uygun yorumlar beklememek lazım.
              gerçekleri duymak istemeyen sadece kendi doğrularıyla yaşayan bir taraftar profili daha (sabit düşünce)

Yorum

• PSV Philips Stadyumu. Bu isiklandirma (stadyum ici ve disi) konusunu gundemde tutmamiz lazim bence.

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen şakamı yapıyorsun.stadın en beğendiğim yeri şahsen ılk kat. Helede ilk katın yatay üst katın dikey olması stadyumun vede stadyumların en güzel özelliğidir.bence sen kendı adına konuş beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin.
                  ok o benim düşüncem bende senin düşüncene saygı duyuyorum da madem cevap yazmışsın tam yazsaydın biz neden yokuz avrupadaki en güzel on stad arasında da bursa stadı var

Yorum

buldunuz dişinize göre stadı dalga geçin (samsun stadı)bence siz bursa stadı ile bi karşılaştırın bizim stadı
                    Valla bana samsun,antalya ,konya vb hatta vodafon arenagıbı stadlarla kyaslama yap demesin kimse he bursayla oturur konuşuruz ama bızım stadyumu kompleks olarak ele aldıkmı kusura bakmayın ama hıçbir stad yanına yaklaşamaz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin bu sıralamandan çıkan sonuç Konya, Samsun, Eskişehir Bizim stadyumdan güzel ?
                      boşver samsunu eskişehiri al sana sıralama 1-bursa 2-bjk arena- 3-gs-4-şikebahçe 5-konya ve akyazı ama konyada o iğrenç localı trübün olmadığı için 6-akyazı stadı

Yorum

Valla bana samsun,antalya ,konya vb hatta vodafon arenagıbı stadlarla kyaslama yap demesin kimse he bursayla oturur konuşuruz ama bızım stadyumu kompleks olarak ele aldıkmı kusura bakmayın ama hıçbir stad yanına yaklaşamaz.
                        valla kompleks olarak en iyisi akyazı stadı yani kompleskten kastın yani benim anladığım o platform üzerine oturtulması deniz kenarı olması bide çevre düzenlemeleri yapılınca en muhteşemi bizm stad ben zaten stadın içinden bahsediyorum iç yapısından benim tek kötü kelimem yok kompleks (genel yapı)olarak

Yorum

ok o benim düşüncem bende senin düşüncene saygı duyuyorum da madem cevap yazmışsın tam yazsaydın biz neden yokuz avrupadaki en güzel on stad arasında da bursa stadı var
                          Nerde yazıyo Bursanın avrupadakı engüzel 10 stadyum arasında oldugu

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence tüm stadları bittikten sonra tekrar değerlendir sıralaman baya değişecektir emin ol
                            stadı beyenmeyenler eleştirdiğinde durun katlar bir yükselsin o zaman görün dediler yükseldi bişey değişmedi dedilerki durun katlara bi prekastları yerleştirsinler o zaman bakın gene bişey olmadı şimdide derler prekastlara koltuk yerleştirsinler o zaman bakın tabi ahmet en sonuna gitmiş diyorki durun bi stad bitsin o zaman bakın değerlendirin

Yorum

Nerde yazıyo Bursanın avrupadakı engüzel 10 stadyum arasında oldugu
                              google ye yaz bak görürsün avrupada yeni yapılan en güzel on stad yaz

Yorum

• Bizim stada dair sevemediğim 2 şey;

1) Loca yapısı
                                2) Kale arkalarının uzak olması. Uzaklığa dair bir arkadaş bilgi vermişti. Bjk nin daha yakın die. Daha yakın olmasını isterdim.

Onun dışında çok fazla eleştirilecek bir yorumum yok. Özellikle dizayn konusunda işçilik iyi olursa hoş bir imajı olacaktır...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X