İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sponsor ihalesi ne zaman olacak
isim hakkı için
benim için en önemlisi o
100 m e gelecek diyorlar
bazı arkadaşlar yalan diyor ama
ben bir haber okumuştum
ismini hatırlamadım gs dı galiba yıllık 15 milyon e vermiş diye
100 me olsa bile bizi şu durumdan kurtarır
Yorum
-
transfer forumunda gık diyene ceza veren forum yöneticileri @ts_ozkan nikli şahsın ettiği hakaretleri görmüyor mu acaba ? neyse sorun halledildi.
bu arada stat için bir önerim olacak trabzonda bu işi yapabilecek bir bmn ekibi kurulsa ayda bir akyazıya gidip detaylı resimler çekse nasıl olur? bu gidişle kamera olayı da yalan olacak.. gerçi instagram hesabından arada fotoğraf paylaşan bir çalışan var ancak yine de daha detaylı bilgi resim vs paylaşılması açısından böyle bir ekip kurulamaz mı?En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 16.02.2014, 18:35.
Yorum
-
Stadin, antreman sahalarinin, herseyin nereye yapilacagi belli iken baharla birlikte agaclandirma calismalarina baslasalar keske. Malum ruzgar alan bir yer orasi. Stat icin olmasa bile tesisler buraya tasindiginda antreman sahalari icin ruzgar epey sorun olur.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin, antreman sahalarinin, herseyin nereye yapilacagi belli iken baharla birlikte agaclandirma calismalarina baslasalar keske. Malum ruzgar alan bir yer orasi. Stat icin olmasa bile tesisler buraya tasindiginda antreman sahalari icin ruzgar epey sorun olur.
Oraya her mevsim yeşil kalan ağaçlar dikilmeli ayrıca.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin, antreman sahalarinin, herseyin nereye yapilacagi belli iken baharla birlikte agaclandirma calismalarina baslasalar keske. Malum ruzgar alan bir yer orasi. Stat icin olmasa bile tesisler buraya tasindiginda antreman sahalari icin ruzgar epey sorun olur.
Düşünülmüştür diyeceğim ama bu sefer de Olimpiyat Stadında düşünülmemiş olması geliyor aklıma.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoface Arena maliyeti 60€, bizim projenin tahmini maliyeti 101M €, mete arat'in kendi sitesinde geçen rakam bu. Almanya şartlarinda 3 aşağı 5 yukarı bu fiyata mal olur bizim stadyum. Yapılan coface arena(Mainz) gördukten sonra bizim projeyi begenmemeleri mümkün degil.. köşeleri olmayan tribün bütünlüğü olmayan basit bir stad. Ayrıca dıştan da buyuk bir liseyi yada alışveriş merkezini andırıyor.. Proje Mete Arat projesidir ve aslına uygun yapıldığında çeşitli faydaları da ortaya çıkacaktır. Diğer forumlarda ikinci kat eğiminin 30° olduğu ve ihtiyaç duyulursa ilerki yıllarda 3. Kat çıkılabileceği de söyleniyor.
Stadyumun eleştirilmesi gereken yanı, aidiyet sağlayacak yöresel motifler kullanılmamis olması, Bende Al Shamal stadyum projesi tam olarak bizi yansıtırdı ancak bu suandaki projenin kucumsenmesini gerektirmez. Türkiyede bursasporun iç dizaynı hariç farklılık yaratan bir stadyum projesi yok. Stadyumlar bitince daha net görecegiz hep beraber...
Ayrıca çatı kaplamasının kaliteli membran olması durumunda fayda maliyet açısından iyi bir seçim olacak. Evet Kadir Has Stadyumu gibi dıştan güzel görünmeyecek ancak Kadir has stadyumunda o çatı ışık geçirmiyor ve gündüz maçlarıni izlerken gölgeler seyir zevkini engelliyor. Teflone Membran denen malzemenin avantajlari da mevcut.. dış cephe aydinlatmalariyla çogu kisinin fikrini değiştirecegini düşünüyorum.
bizim 101 milyonun icinde stad, tesisler, genlik ve sporbakanligi binasimidir nedir vs.. olacak
isciligi almanyada 3 katini ödüyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecoface arena 100milyon avroydu maliyti yerine yaptiklari stad 60 milyon tuttu
bizim 101 milyonun icinde stad, tesisler, genlik ve sporbakanligi binasimidir nedir vs.. olacak
isciligi almanyada 3 katini ödüyorsun
Yorum
-
Bence mete aratin sitesindeki rakamlar hem abarti hem de almanya piyasasina gore belirlenmis. 2 kornis takmaya 50 euro istenen bi memleket AlmanyaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin dediğiniz Türkiyede yapilan ihale o da tam olarak 230 m tl yani 100M� bile değil. Gerçi ben hala dayanıklılik testleri ve ufak değişikliklerle dolgu alanında olduğu gibi bedelin yukseltilebilecegini düşünüyorum.. Ancak benim bahsettiğim mete arat'in sitesinde düşünülen stadyumun tahmini maliyeti 45.000m2 alanda yapılacak olan stadyum icin 101M� olan... Diğer bilgiler de verilmiş aciklamasinda projeyle ilgili ancak onlar detaylandirilmamis maliyet acısindan. Diğer binalarin mete aratin projesi degil. Ayrıca sitesinde dış kaplamayi neden böyle yaptığıni açıklamaya çalışmış...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Dün (Pazar) sabah 05:40 civarı havaalanına giderken Akyazı'dan geçtik. İnşaat alanında ışıklar yanıyordu. Yanlış görmediysem VIP tribünün 2. katını yapıyorlar.
Uçakta pencere kenarına oturdum, havadan fotoğraf çekerim diye ama hava kapalıydı. Akyazı'ya gelmeden bulutların içine daldık...
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence mete aratin sitesindeki rakamlar hem abarti hem de almanya piyasasina gore belirlenmis. 2 kornis takmaya 50 euro istenen bi memleket Almanya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum