Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatı ile ilgili bir açıklama var mı 1 tane direk diktiler haftalar geçti durum aynı bu iş bir skandala doğru gidiyor.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şu görüntünün asaletine, duruşuna bakın mesela. Bizim stadyumun görüntüsü bunun yanına bile yaklaşamaz. Yada durun pahalı diyeceksiniz. Şöyle bir örnek vereyim. St. Gallen takımının stadyumunun görüntüsünü vereyim.

Şu stadyum 20 bin kişilik bile değil. Ama görüntü olarak bizim tek parçayla kaplı stayduma on basar. Resmen klas duruyor, stadyumun değerini yükseltiyor.

Bizim Akyazıya yapılan kaplamayı dünyadaki bütün üstü açık stadyumlarda uygulayabilirsiniz. Hiç bir karakteristik özelliği yok o görüntünün. Hatta şu anki Avni Aker bile buna müsait. Hiç bir mimari özelliği yok maddenin kalitesi hariç.

Bizim Avni Akerin protokol girişi bile dört bir yanı kaplanan, alttan girmek için yorgan altı gibi boşluk bırakılan kaplama parçasına on basar. Öyle bir şekil yapıldı ki kaplama, logoyu koyacak, girişin üstüne stadyumun ismi yazacak yer yok. Membran iyi, güzel, hoş ama kullanma biçimi son derece yanlış ve basit.

Stadyumun betonatmesi heybetli gözüküyor ona bir itirazım yok. Böyle son derece basit bir kaplamayla işin içinden çıkacaklar. Bana şahsen bu koyuyor. Şu ana kadar her şey çok güzel. İlla içine etmek istiyorlar. Dışardan bakılınca evet bu Trabzonsporun diyebileceğimiz tek logosu var kaplamanın bir köşesinde. Onun haricinde Trabzonsporu anımsatan hiç bir şey yok. Yazık oluyor bu kadar paraya.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çatı işinde sıkıntı var galiba, koca iki haftada yaptıkları tek şey bir tane direk dikmek oldu.

Yorum

Bende stadı beğenmeyenlerdenim ancak elimizde tutunacak tek dal bu stad kaldı. Benim açımdan bu stad son bir umut yeni bir kan niteliğinde .

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• maratonun üstündeki odalar nedir bilen varmı

Yorum

• Çayı imalatı sakaryada oluyormuş sakarya stadyuma oncelik tanılıyormuş biz ise şuan catıda hiç bir ilerleme katedemiyoruz
              Hakkımızda hayırlısı olsun

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu görüntünün asaletine, duruşuna bakın mesela. Bizim stadyumun görüntüsü bunun yanına bile yaklaşamaz. Yada durun pahalı diyeceksiniz. Şöyle bir örnek vereyim. St. Gallen takımının stadyumunun görüntüsünü vereyim.

Şu stadyum 20 bin kişilik bile değil. Ama görüntü olarak bizim tek parçayla kaplı stayduma on basar. Resmen klas duruyor, stadyumun değerini yükseltiyor.

Bizim Akyazıya yapılan kaplamayı dünyadaki bütün üstü açık stadyumlarda uygulayabilirsiniz. Hiç bir karakteristik özelliği yok o görüntünün. Hatta şu anki Avni Aker bile buna müsait. Hiç bir mimari özelliği yok maddenin kalitesi hariç.

Bizim Avni Akerin protokol girişi bile dört bir yanı kaplanan, alttan girmek için yorgan altı gibi boşluk bırakılan kaplama parçasına on basar. Öyle bir şekil yapıldı ki kaplama, logoyu koyacak, girişin üstüne stadyumun ismi yazacak yer yok. Membran iyi, güzel, hoş ama kullanma biçimi son derece yanlış ve basit.

Stadyumun betonatmesi heybetli gözüküyor ona bir itirazım yok. Böyle son derece basit bir kaplamayla işin içinden çıkacaklar. Bana şahsen bu koyuyor. Şu ana kadar her şey çok güzel. İlla içine etmek istiyorlar. Dışardan bakılınca evet bu Trabzonsporun diyebileceğimiz tek logosu var kaplamanın bir köşesinde. Onun haricinde Trabzonsporu anımsatan hiç bir şey yok. Yazık oluyor bu kadar paraya.
                arkadaş bari dışını şu ilk fotodaki gibi yapsalardı bi stad havası var derdik geçirdiler stadın kafasına bezi

Yorum

• Yav eldeki direği diksinler bari, 4-5 tane kolon geldi. napıyolar sakaryadan ajan mı gönderdiler buraya direkleri dikmesinler diye.

Yorum

• Bu hafta dışardan idare edelim arkadaşlar. İçeri girme işini halletmeye çalışıyoruz, inşallah olumlu sonuçlanır...

Yorum

• Futbolla ilgili tek heyecanim bu stad kaldi,tesekkurler bekir kardes.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk ikide kim var çok merak ettim
                        Antalya ve Mersin ciddi anlamda berbat.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antalya ve Mersin ciddi anlamda berbat.
                          Senin bu sıralamandan çıkan sonuç Konya, Samsun, Eskişehir Bizim stadyumdan güzel ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu stadı beğenmeyebilirsiniz eyvallah da boka bulamak ne demek yahu? Bu stadı beğenmeyenler diğer toki statlarını beğendim diyor ya en çok da ona sinir oluyorum. Olmaz abi bu kadar art niyetli olunmaz. Şuralar şöyle böyle yapılsın dersin anlarım da tamamı taş yığını demek akıl mantıkla yapılabilecek yorum değil..
                            Ahmet kardeşim hiç sinirlerini yıpratma.
                            Bu şekilde konuşanları engelle olsun bitsin.
                            Ben uzun zamandır bu şekilde yapıyorum, gereksiz yere sinir olmuyorum.
                            Sana da tavsiyem budur kardeşim

Bu arada dediğin gibi diğer TOKİ Stadyumlarını beğenip, Akyazı'yı beğenmeyenlere söylenecek söz bulamıyorum...

Herkesten akıl ve mantığa uygun yorumlar beklememek lazım.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin bu sıralamandan çıkan sonuç Konya, Samsun, Eskişehir Bizim stadyumdan güzel ?
                              Konya ile kalite olarak belki ayniyiz. Samsun'un tünelleri büyük olmasa gercekten muazzam oluyor o yüzden bir tik üstümüzde.

Eskisehir'i hic görmedim yalan söylemeyeyim.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konya ile kalite olarak belki ayniyiz. Samsun'un tünelleri büyük olmasa gercekten muazzam oluyor o yüzden bir tik üstümüzde.

Eskisehir'i hic görmedim yalan söylemeyeyim.
                                Bence tüm stadları bittikten sonra tekrar değerlendir sıralaman baya değişecektir emin ol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X