"Şu yenileme işleminde ısrar edilseydi daha iyiydi"ye doğru hızla ilerliyoruz.
Acaba ne oldu o çizim aşamasındaki projeye.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
paylasildimi bilmiyorum ama kameranin yeri napoli macindan sonra degisecekmis ne alaka cok merak ettim
niye napoli maci pazarliga girsek basaksehir maci sonrasi yapsak olmazmi
Stadyum da ki yavaslamanin sebebi maddi kaynakli olabilir. Belkide yuklenici 2015 de hic para almamistir. TOKI nin maalesef ki "muteahhit batiran kurum" olma gibi kotu bir nami var. Umarim bizim stadyumun yuklenicisi boyle bir sorun yasamaz
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Locaların beyaz pimapen olması nasıl bir rezalettir?
Locaların çerçevesinin rengi belli değil henüz. Orda görünen çerçevenin dışındaki koruma bandı. Alüminyum da olabilir, renkli pvc de. -Tabii ki beyaz da olabilir-
Çerçevenin renginden ziyade camın rengi çok önemli. Tam saydam, renksiz "Toros" camı gibi olması stadı çok ucuz gösterir.
Alüminyum Fatih, gri renk yani. Yoruldum bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan. Adamlar başka bir dünyada sanki, stadın nasıl görüneceği umurlarında değil, sadece işin teknik kısmına bakıyorlar...
Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...
Arkadaşlar bir önceki sayfada Pimapen olmadığını alüminyum olduğunu Bekir arkadaşımız söylemişti !
çok güzel bir çalışma olmuş. statta,
1-çıkış renginin füme olması
2- saha harci zeminin koşu pist, rengi olmaması ,yeşil olması estetik açıdan bir çok olumsuzluğu gidermiş durumda.,İnşAllah yönetim en azından bunları yapar da bir sürprizle karşılaşmayız.
Yorum