Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu araç bi kültür aracı. tarıh için canlı tutulmaktadır. asıl amacı ulaşım ve trafıgı rahatlatma olduğunuda sanmıyorum. taksımde yarım saatte 1 tane geçiyor aynısı. kımse yetersız daha çok koyun demıyor ama. bizde onemlı olan kaç kişi yı en hızlı şekılde nasıl götürevek .. olay odor.

trabzon için tramway sadece hayaldir. ve bence oldukça da gereksızdır. şehrin bir sürü sorunu varken tramway ile ve malıyetı ıle kımse uğraşamaz. trafık sorununu da çözemez çunku trafıgı kılıtleyenler özel araçlar. toplu taşıma raçları değil. 4 lüyü yakıp arabayı park edince anayasal guce kavusuyorlar sankı.
    Taksimdeki tramvayi ulasim icin kullanan var mi ki?
    Daha cok kabatas bağcılar hattı gibi bisey olmali. İnsanlar gayet kullanıyor.
    Trafigi kitleyen ozel araçlar cunku toplu tasima yetersiz.

Ha bence taraftarin stada gitmemesinin toplu tasimayla trafikle ilgisi yok haftada bir gun Mac var bikac saatini ayir git. Trafikse trafik.

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı arkadaşlar raylı sistemin 15 günde bir kullanılacağını söylemiş. sen Beşikdüzü'nden Of'a kadar sahil yoluna paralel olarak hafif raylı sistem yaparsan hiçte 15 günde bir kullanılan bir ulaşım aracı olmaz ...
      Bunu diyen net minübüsçüdür

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Stadın akustıgı nasıl olacak acaba.Insanllah bu konuyuda dusunmuslerdır.
        Avnı Akerın ustu açık oldugundan ne kadar bagırırsan bagır ses dagılıyor.Insanın bagırası gelmıyor.Eger akustık guzel olursa sesın etkısınden dolayı tezahuratlara katılım fazla olur.Sahaya daha ıyı etkı eder

Yorum

• Stadın akustiği için izleyelim:

Yorum

Bazı arkadaşlar raylı sistemin 15 günde bir kullanılacağını söylemiş. sen Beşikdüzü'nden Of'a kadar sahil yoluna paralel olarak hafif raylı sistem yaparsan hiçte 15 günde bir kullanılan bir ulaşım aracı olmaz ...
            Boydan boya ilçeleri gezecek bir raylı sistemi kurmak çok külfetli olur. Sadece işin planlama proje kısmı yılları bulabilir.
            Trabzon şehrinin içinde, merkezi noktaları birbirine bağlayacak bir raylı sistem kurmak şimdilik kafi gelir bence.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Raylı sistem konusunda ülkece çok geride kaldık. Ülkemizde lanet olası bir dolmuş zihniyeti var. O yüzden belediyeler asli görevlerini bu odalara terk etmişler. Rantı beraber yiyorlar. Ülke genelinde bütün caddelere raylı sistem döşenmeli dolmuşlardan da otobüslerden de kurtulması lazım bu toplumun. Ancak toplum uyuşmuş durumda anlık şikayet edip hırlayan gürleyenler oluyor sonra alışıp gidiyorlar. Devlet önce asli görevlerini yapsın hizmet ve denetim.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Raylı sistem demişken sizlerle başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim;
                Geçen yıl trabzon ilçe duraklarından beşikdüzü dolmuşuna binecektim, lakin beşikdüzü durağının yerini bilmediğim için orada bulunan kahyadan yardım istedim;
                Kahya-- aksaabat,akszabaat..
                Ben-- Abi b.düzü durağı neresi?
                Kahya cevap-- akszaabat akzsaabat..
                Ben-- (tekrar)abi.b düzü dolmuş durağı neresi??
                Kahya-- (cevap)akzsaabat akszaabat..( salağa yatma çabaları)
                Ben-- Abi akçabat durağı neresi??
                Kahya-- akszabat durağı burası geel.
                Ben-- Abi peki b.düzü durağı neresi ?
                Kahya (cevap)-- Akzsaabat akzsaabat...( salağa yatmaya devam)
                Onan anladım ki trabzonun raylı sisteme geçmesi insan oğlunun elektriği keşfetmesinden büyük bir icat olacak....
                ( işin trajik tarafı ise; b.düzü durağı meğer akçabat durağının iki durak yanında imiş ama kahya onu söylememeyi marifet sanıyordu. cahillik sonu olmayan bir şey...
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 21:20.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Raylı sistem demişken sizlerle başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim;
                  Geçen yıl trabzon ilçe duraklarından beşikdüzü dolmuşuna binecektim, lakin beşikdüzü durağının yerini bilmediğim için orada bulunan kahyadan yardım istedim;
                  Kahya-- aksaabat,akszabaat..
                  Ben-- Abi b.düzü durağı neresi?
                  Kahya cevap-- akszaabat akzsaabat..
                  Ben-- (tekrar)abi.b düzü dolmuş durağı neresi??
                  Kahya-- (cevap)akzsaabat akszaabat..( salağa yatma çabaları)
                  Ben-- Abi akçabat durağı neresi??
                  Kahya-- akszabat durağı burası geel.
                  Ben-- Abi peki b.düzü durağı neresi ?
                  Kahya (cevap)-- Akzsaabat akzsaabat...( salağa yatmaya devam)
                  Onan anladım ki trabzonun raylı sisteme geçmesi insan oğlunun elektriği keşfetmesinden büyük bir icat olacak....
                  ( işin trajik tarafı ise; b.düzü durağı meğer akçabat durağının iki durak yanında imiş ama kahya onu söylememeyi marifet sanıyordu. cahillik sonu olmayan bir şey...
                  Hahaha sen yazdın aklıma geldi geçen forumdan en yakın otobüs durağını sordum ama KTÜ otobüsleri için ordaki dolmuşçu kahyasına yüzüne bakarak iki defa sordum aynı tepkiyi aldım meydan meydan meydan.. Cahil olmak gerçekten büyük eziklik büyük utanç kaynağı..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadın akustiği için izleyelim:

:d:d:d
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın akustıgı nasıl olacak acaba.Insanllah bu konuyuda dusunmuslerdır.
                      Avnı Akerın ustu açık oldugundan ne kadar bagırırsan bagır ses dagılıyor.Insanın bagırası gelmıyor.Eger akustık guzel olursa sesın etkısınden dolayı tezahuratlara katılım fazla olur.Sahaya daha ıyı etkı eder
                      gorende her mac desibel rekoru kiriyoruz sanacak
                      u will need justice at the end..

Yorum

• belki bir gun Insan yapmayida ogreniriz.. nasil insaat yapmayi ogrendik. Onuda yapariz belki. Hani duygulari olan, sinirlenmeyen, insanlarin kucuk seyleri dert etmedigi, hayatin guzel oldugunu, mutlu olmayi seven, dostlugun, kardesligin on planda oldugu, dusmanligin, hasetin, on yargilarin olmadigi bir toplum, bir Trabzon belki bir gun goruruz.. Biz goremesekte ilerdeki nesiller insallah gorur. Tek temennim, tek istegim budur bu insanoglundan...
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Belediyenin Akyazı'ya demir hat döşemesi için öncelikle halkın bu konuda istekli olması lazım. Ancak halk konusunda pek umutlu değilim bu anlamda. Başımızdakiler "hööyt" dese bizim millet saygı duruşuna geçiyor. Meydanda "tramvay istiyoruz" diye bir gösteri düzenlesen milletin yarısından terörist damgası yiyip bir güzel dayak yersin. Hak aramak nedir bilmiyoruz malasef.
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boydan boya ilçeleri gezecek bir raylı sistemi kurmak çok külfetli olur. Sadece işin planlama proje kısmı yılları bulabilir.
                            Trabzon şehrinin içinde, merkezi noktaları birbirine bağlayacak bir raylı sistem kurmak şimdilik kafi gelir bence.
                            Merkez öncelikli olarak proje sahil yolundan geçirilmek üzere diğer ilçeleri birbirine bağlayacak şekilde yapılabilir.

Sadece merkezde şehrin içine girer. Gayet de güzel olur.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Avnı Akerde her maç desıbel rekoru kırılmıyor fakat yenı stadın akustıgı duzgun olursa hem daha saglam ses cıkar hemde katılan sayısı artar.
                              Ustu açık stadda ses dagıldıgından ınsanın içinden bagırmak gelmıyor.
                              Akustıgı guzel stadlarda azz kısıde bagırsan butun stada etkı edersın.
                              Eskı ınonunun kapalısındakı kutu gıbı.O stadda çok ıyı trıbun yapılmasındakı en buyuk etkenlerden bırı stadın akustıgıydı.
                              Insallah bırılerı ılgılenmıstır bu konuyla

Yorum

• Henüz bizi yönetenler o sektörde değil yoksa dolmuş molmuş takmazlar o sektörde iş yapmaya başladıklarında ancak raylı sistem gelir ihaleyi alırlar anında merak etmeyin sadece o sektöre girmelerini beklememiz lazım şuanda hastane , avm ve inşaat işindeler
                                En son vyno tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 10:27.
                                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X