Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam 6 ay sonra yeni sezon başlayacak, bu sezonun başına yetişmeyeceği bariz belli oluyor bence, sene ortasına kısmet artık.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pimapen'in üzerindeki etiketidir. O kadarda değil
      Fatih yine de ''Acaba'' sorusu aklıma gelmiyor değil
      Malum hep kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih yine de ''Acaba'' sorusu aklıma gelmiyor değil
        Malum hep kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz.
        Yakından resim lazım yoksa herkesin içinde şüphe olacak Benim düşüncem Pimapen'in üzerindeki etikettir diye.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          emek vermişin eyv ama stad böyle olmaz böyle durmayacak birkere arakatlarda loca var o kadar üst katla alt kat birbirine yakın olmayaca ayrıca şıkış tünelleri bizde dev gibi resimde ufak yapmışsın birde alt kattan 5 basamak eksiltmen lazım localara ayrılıcak yani anlıcağın bizim stadla alakası yok bu resmin
          Meslek nedir hocam çok merak ettim. Mühendis gibi konuşmuşsun. Arkadaşın verdiği linkteki 3 boyutlu model zaten kaba taslak yapılmış renderlanmamış bir model. Localar için 5 sıra değil 2 sıra koltuk yapılacak. Yani 5 basamak eksiltmek diye birşey yok.
          Kat araları 3 metre modellemedeki görüntüyle hemen hemen aynı olacak.

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          localar böyle durmayacak alakası yok resimde localara 6 -7 sıra koltuk dizilmiş bizim locaların önünde 2 sıra koltuk olucak resmin alakası yok bizim localı trübünle
          Olmuş bitmiş de görmüşsün gibi konuşuyorsun. Bekleyip görelim o zaman.

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayır nasip olmayacak stad platform üstüne kuruldu platformu yıkmaları lazım üçüncü kat için bu resim hayelden öteye gidemez
          Pekala da olabilir. Platform 3. kat için bir engel değil. Statik hesabı yapılır sorun yoksa 3 kat inşa edilebilir fakat 40 bin kişilik stad bile şuan ki durumda dolmakta zorluk çekeceği için 3. katın yapılması imkansız gibi birşey.
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yakından resim lazım yoksa herkesin içinde şüphe olacak Benim düşüncem Pimapen'in üzerindeki etikettir diye.

Pimapen in uzerinde duran etikete hic benzetemedim. Nedeni ise, bunlari tasirken kaldirip takarken hic mi kopmaz o etiket?
            Fotografa bakinca hic birinde etiket kopmamis gozukuyor.

InshAllah ben yanilirim.

Evet yanilmisim fakat yine tutturamamislar rengini. Hayirlisi olsun ne diyelim ki.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            En son TSercaN tarafından düzenlendi; 15.02.2015, 05:54.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              localar böyle durmayacak alakası yok resimde localara 6 -7 sıra koltuk dizilmiş bizim locaların önünde 2 sıra koltuk olucak resmin alakası yok bizim localı trübünle
              Protokol Tribününe yapılan 2 Katlı Locaların önüne 2 sıradan daha fazla koltuk yapılacak. Bu konuda yanlış bir bilgiye sahipsiniz. Ben bu tribünde bulunan localar için en az 3-5 sıra koltuk olacağını düşünüyorum.

Sizin dediğiniz, kat aralarında bulunan localar için ise 2 sıra koltuk yapılacak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Protokol Tribününe yapılan 2 Katlı Locaların önüne 2 sıradan daha fazla koltuk yapılacak. Bu konuda yanlış bir bilgiye sahipsiniz. Ben bu tribünde bulunan localar için en az 3-5 sıra koltuk olacağını düşünüyorum.

Sizin dediğiniz, kat aralarında bulunan localar için ise 2 sıra koltuk yapılacak.
                Kesit planlarında 2 sıra koltuk gözüküyor daha fazla olması sürpriz olur.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yakından çekilmiş fotoğraf, etiket var.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakından çekilmiş fotoğraf, etiket var.

Sorun yer etmeden kalktı böylelikle

Yorum

• Ama altında ne var onu bilmiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alüminyum Fatih, gri renk yani. Yoruldum bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan. Adamlar başka bir dünyada sanki, stadın nasıl görüneceği umurlarında değil, sadece işin teknik kısmına bakıyorlar...

Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alüminyum Fatih, gri renk yani. Yoruldum bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan. Adamlar başka bir dünyada sanki, stadın nasıl görüneceği umurlarında değil, sadece işin teknik kısmına bakıyorlar...

Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...
                          Şunu bile siyah yapmayı akıl edememişler mi.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şunu bile siyah yapmayı akıl edememişler mi.
                            Bunu dert ettiklerini sanmıyorum ki akıl etsinler Murat. Adamlar şöyle sipariş veriyor... "Bize alüminyum, şu x şu cm boyutlarında bilmem kaç tane doğrama yap kardeşim diyor, ilgili firma da yapıyor. Ne renk olduğu önemli değil. Benim anladığım kadarıyla işler böyle yürüyor stadda...

Yorum

Abi sen neye sinirlendin böyle

Yorum

Teşekkürler Bekir, bende resimlere bakıyordum şimdi aradan köşeden görebilirmiyim diye Haklısın bizi takan yok kafalarına göre takılıyorlar. Bir an önce bitirseler de bizlerde kurtulsak bu umursamaz siyah takımlı insanların ergen tavırlarından

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X