Tam 6 ay sonra yeni sezon başlayacak, bu sezonun başına yetişmeyeceği bariz belli oluyor bence, sene ortasına kısmet artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePimapen'in üzerindeki etiketidir. O kadarda değil
Malum hep kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih yine de ''Acaba'' sorusu aklıma gelmiyor değil
Malum hep kötü sürprizlerle karşılaşıyoruz.Benim düşüncem Pimapen'in üzerindeki etikettir diye.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemek vermişin eyv ama stad böyle olmaz böyle durmayacak birkere arakatlarda loca var o kadar üst katla alt kat birbirine yakın olmayaca ayrıca şıkış tünelleri bizde dev gibi resimde ufak yapmışsın birde alt kattan 5 basamak eksiltmen lazım localara ayrılıcak yani anlıcağın bizim stadla alakası yok bu resmin
Kat araları 3 metre modellemedeki görüntüyle hemen hemen aynı olacak.
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocalar böyle durmayacak alakası yok resimde localara 6 -7 sıra koltuk dizilmiş bizim locaların önünde 2 sıra koltuk olucak resmin alakası yok bizim localı trübünle
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır nasip olmayacak stad platform üstüne kuruldu platformu yıkmaları lazım üçüncü kat için bu resim hayelden öteye gidemezBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakından resim lazım yoksa herkesin içinde şüphe olacakBenim düşüncem Pimapen'in üzerindeki etikettir diye.
Pimapen in uzerinde duran etikete hic benzetemedim. Nedeni ise, bunlari tasirken kaldirip takarken hic mi kopmaz o etiket?
Fotografa bakinca hic birinde etiket kopmamis gozukuyor.
InshAllah ben yanilirim.
Evet yanilmisim fakat yine tutturamamislar rengini. Hayirlisi olsun ne diyelim ki.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son TSercaN tarafından düzenlendi; 15.02.2015, 05:54.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocalar böyle durmayacak alakası yok resimde localara 6 -7 sıra koltuk dizilmiş bizim locaların önünde 2 sıra koltuk olucak resmin alakası yok bizim localı trübünle
Sizin dediğiniz, kat aralarında bulunan localar için ise 2 sıra koltuk yapılacak.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProtokol Tribününe yapılan 2 Katlı Locaların önüne 2 sıradan daha fazla koltuk yapılacak. Bu konuda yanlış bir bilgiye sahipsiniz. Ben bu tribünde bulunan localar için en az 3-5 sıra koltuk olacağını düşünüyorum.
Sizin dediğiniz, kat aralarında bulunan localar için ise 2 sıra koltuk yapılacak.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakından çekilmiş fotoğraf, etiket var.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYakından resim lazım yoksa herkesin içinde şüphe olacakBenim düşüncem Pimapen'in üzerindeki etikettir diye.
Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlüminyum Fatih, gri renk yani. Yoruldum bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan. Adamlar başka bir dünyada sanki, stadın nasıl görüneceği umurlarında değil, sadece işin teknik kısmına bakıyorlar...
Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu bile siyah yapmayı akıl edememişler mi.
Yorum
-
Kolpacı
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlüminyum Fatih, gri renk yani. Yoruldum bu insanlara laf anlatmaya çalışmaktan. Adamlar başka bir dünyada sanki, stadın nasıl görüneceği umurlarında değil, sadece işin teknik kısmına bakıyorlar...
Yorum
-
Onlar da haklı ama bu iş onların işi değil, kulüp bu işe adam gibi giremedi bi türlü, kulübü de takan yok, bizi kim takar...Haklısın bizi takan yok kafalarına göre takılıyorlar. Bir an önce bitirseler de bizlerde kurtulsak bu umursamaz siyah takımlı insanların ergen tavırlarından
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum