Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl olmuş

Ahh şu 2 kat daha fazla eğimli olsa ne olurdu ha ilerde 3. katı yaparsalar eyvallah ama sanmıyorum.

Bu büyüklükte ki stadyumu değil Trabzon ,karadeniz de ki tüm iller gelse dolduramaz...biz 40 bin kişilik stadyumu yılda 3-5 maç da olsa dolduralım yeter.

Yorum

• Aslında stadyumun yataylığı sebebiyle kat ekleme olayı olabilir diye düşünüyorum. Sizce böyle bir şey olabilir mi?
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte bu güzel...
        Localı tribünü eleştiren arkadaşlarımız koltuklu haline tekrar baksın

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Statın yapımına başlanmış, seneye bitmesi planlanıyor. Biz hâlâ neyi tartışıyoruz. Hayır yani, denildiği gibi şikeye karşılık olsa bile (bence hiç alakası yok) ne yapalım yani? Elimize balyozları alıp stadı mı yıkalım

Değil stadyum, Trabzon şehrinin dünyanın en modern şehri haline bile getirseler ben o şike davasını unutmayacağım. Bu stadın şikeye diyet olarak yapıldığını düşünenler sanırım kendilerine bu kadar güvenmiyorlar..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            emek vermişin eyv ama stad böyle olmaz böyle durmayacak birkere arakatlarda loca var o kadar üst katla alt kat birbirine yakın olmayaca ayrıca şıkış tünelleri bizde dev gibi resimde ufak yapmışsın birde alt kattan 5 basamak eksiltmen lazım localara ayrılıcak yani anlıcağın bizim stadla alakası yok bu resmin

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte bu güzel...
              Localı tribünü eleştiren arkadaşlarımız koltuklu haline tekrar baksın
              localar böyle durmayacak alakası yok resimde localara 6 -7 sıra koltuk dizilmiş bizim locaların önünde 2 sıra koltuk olucak resmin alakası yok bizim localı trübünle

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                muhtesem
                bir gün allah nasib eder ins.
                hayır nasip olmayacak stad platform üstüne kuruldu platformu yıkmaları lazım üçüncü kat için bu resim hayelden öteye gidemez

Yorum

• bekir nerelerdesin gözümüz yollarda seni bekliyoz , sabahdan berı f5 yapa yapa bı hal oldum yukledı yukleyecek..... ))

Yorum

• Trabzon Akyazı Projesi Güncel Fotoğraf Galerisi
                    3 dk. ·

Bu hafta fotoğraf yok arkadaşlar. İki haftada bir direk dikilen stadyumun nesini çekeyim. Yeni sezonda işçiler tek kale maç yapar artık stadda...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emek vermişin eyv ama stad böyle olmaz böyle durmayacak birkere arakatlarda loca var o kadar üst katla alt kat birbirine yakın olmayaca ayrıca şıkış tünelleri bizde dev gibi resimde ufak yapmışsın birde alt kattan 5 basamak eksiltmen lazım localara ayrılıcak yani anlıcağın bizim stadla alakası yok bu resmin
                      Bu resmi ben cizmedim
                      Yukarda arkadas bir lınk paylasmıs projeyle ılgılı .

burdan bir kesit alıp resmını attım
                      61

Yorum

• Kaynak Facebook; Ugur Dinc

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 14.02.2015, 20:23.

Yorum

• yahsafdhshA
                          kullandıkları pimapene bak offf off
                          ahahahahha

tt arenaya bak bir de bizimkine bak ahahha
                          En son Murathan tarafından düzenlendi; 14.02.2015, 20:43.

Yorum

• o beyaz kısımlar pimapen naylonu mu yoksa bildiğin beyaz pencere pimapeni mi kullanıyorlar ?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o beyaz kısımlar pimapen naylonu mu yoksa bildiğin beyaz pencere pimapeni mi kullanıyorlar ?
                              Pimapen'in üzerindeki etiketidir. O kadarda değil

Yorum

• Ya ben bu stadyumu tam beğenecek gibi oluyorum, sonra bi de diğer stadyumlara bakayım diyorum, geçiyo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X