Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yuksek cati yapilmasinin sebebi nedir? Cati yapip ve tribun ile cati arasinda bosluk birakmanin manasi nedir?

Cidden merak ediyorum neden boyle abudik gubidik catilar yapilir?
    cati abartili yüksek degil
    arti stadin konumu düzeyinden yüksek catinin pozitif noktalari rüzgari engellemesidir, disardan stadin heybetli görünüsü gibi noktalar

mimara göre cephedeki boslugu stada gelen insanlarin heybetli beyaz stadin altinda büyüdükce sicak kirmiziyla bir baska duygularla depolamak istedigindenmis

ben tam yazdiklarini anlatamadim ama arka sayfalarda sözü sözüne aciklamalarin yayini var

stadimizin eksikleri var
    ama kesinlikle bursadan, konyadan, antalyadan, kayseriden,samsundan vs üstün, bunu arastirdikca gözünüze girecektir
    istanbulun stadlarinlanda yarisir noktalari var

ve en önemlisi burda birbirimizi kirmak kimseye bisey kazandirmaz
    protestosu olan gitsin klübe, ihoya, albayraka, tokiye, rteye, mete arata sikayetini bildirsin

burada mümkün olacak degisiklikleri tartisalim
    bekir arkadasimiza verdigi mücadelede ve hizmette yardimci olalim, destek verelim
    bisey dogru yaptik diyebilelim, birkere oturdugumuz yerden sayip sövecegimize etliye sütlüye karisdik diyelim
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 16:00.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Akerde son sezonumuz, benim çocukluğumun geçtiği yerlerden biri veda etmek zor olacak, kimler yıkılmadı ki bu stadyumda, kimler diz çökmedi, Vedaları hiçbir zaman sevmemişimdir zaten ...

Bundan tam 63 yıl önce bir stad yapılıyor ve kapasitesi sadece 2.400 kişilik... Armayı taşıyanların aşkı, duyduğu onuru yükseldikçe stadyumda yükseliyor... Arma uğruna ölenler, kalp krizi geçirip son anda hayata tutunanlar, heyecandan tir tir titreyenlerin yaşattığı bu büyük gurur, bu efsaneyi yükseltiyor ve yüceltiyor... Yıl 2014, o stad artık 20.800 kişilik, içerisinde bugüne dek yüzlerce efsane yaşamış, Dozer Cemil, Küçük Orhan, Hamdi, Şenol Güneş, Kadir Özcan, Mehmet Dalman, Ali Kemal Denizci bunlardan sadece birkaçı... Bu koca yürekli adamların yaşattığı bu stad, Trabzon kentinin en büyük gurur kaynağı oluyor... Sevindiriyor, üzüyor, heyecanlandırıyor, hatta ve hatta öldürüyor ancak bu sevda dinmiyor, yükseldikçe yükseliyor... Geçmişinde; Barcelona, Olympic Lyon, Aston Villa, Liverpool, İnter gibi dünya tarihine adını yazdırmış takımları sahanın çimlerine gömüyor ve tarihin tozlu sayfalarına kendi ismini de yazdırmayı başarıyor... "Hüseyin Avni Aker"...

Evet bu büyük stad artık bir son buluyor, bitiyor. Milyonlarca insanın, milyonlarca duygularını yaşadığı o stad bu sene bize veda ediyor...
      Bu veda yılında, o stadın paslanmış demirlerine yazılan isimler var... Mehmet'i, Ali'si, Muhammed'i, Burak'ı bordo mavi renklere aşık olan herkes efsaneye veda etmek için davetli...

Efsaneye nasıl veda etmek istersin? Evinde oturarak mı? Yoksa yeni zaferlere yerinden tanık olarak mı?

Kombineni al, taraftar olduğunu kanıtla...

TsunamiTV
      Çok iyi olmuş video. İçim bi cız etti. Harbiden Avni Akerli sezonların sonuna yaklaşıyoruz.....Taraftarlar olarak 'efsaneye veda etmek için davetli'.
      Dolduralım stadı artık! İş işten geçtikten sonra çok ararız son bir kez daha Avni Akerde olmayı...
      En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 16:08.
      Ömer

Yorum

• Avni Aker'in şehir içindeki konumu o kadar güzel ki. İçim cız ediyor, keşke yıkılmasa. Keşke yeni stad da aynı güzellikte bi yere yapılsa.

Yorum

• Çatı işinin gecikmesi can sıkıcı.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avni Aker'in şehir içindeki konumu o kadar güzel ki. İçim cız ediyor, keşke yıkılmasa. Keşke yeni stad da aynı güzellikte bi yere yapılsa.
            yeni stadin konumu cok daha güzel

inönüden sonra türkiyedeki en güzel konumdaki stad
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok sen ciddi olarak körsün, ayrica sana verileni kabul ediyorsun derken sen g.tn g.tn yatarken erol ağaoğluyla irtibata geçip bu stadda neler değiştirilebilir diye kafa patlatanlardan biri de bendim ... Sen bağnazin ötesine geçmiş durumdasin... Sen neyin ambiyansindan , görselliginden bahsediyorsun .. senin bu konuda ne gibi bir yetkinligin var da böyle ahkam kesebiliyorsun .. müneccimlerle de ne gibi bir ilişkin varsa stadın daha hiç yayınlanmamış halini biliyorsun !!!

Senin yazdıkların yanlış ! Sacmaladigin yorumlarini da yanlis öngorulerin üzerine kurmuşsun. Ayrica yazdıklarımin 4 de 3 u senin kapasitenle dogru orantılı olrak boşa gidiyor onunda farkındayım . Sen yine anlamayacaksin benim yazdıklarımi ama neyse

Zirvalamaktan baska is yaptığın yok ! Bu forumda bit kez burdakilerin bilmediği. Senin arastitip yada gidip gorup bilmeyenlere aktardigin tek bir somut bilgi varmi ? Milletin kafasini sacma sapan estetik yargin , ce ambiyas müneccimliginle doldurma ...
              Kapasiteden bahsetmişssin anlamalıydım senin gibi kapasitesiz birinin işin içinde olduğu bir işten ancak bu kadar dandik bir stad ortaya çıkar diye.
              Sana sorduğum sorulara sus pus kalıp, laf kalabalığına gelince döktürüyorsun.
              1990 model stadınla sen övünmeye devam et Hakaretlerin ve uslubun seviyeni çapını belli etmeye yeterli.

Neyi var yahu bizim stadın? Açılır kapanır bir çatısı mı ? Bahsetsene özelliklerinden stad mühendisi arkadaş.Son 15 yılda gelişen teknolojiden projeye katılmış ne ekstrası var ? Şikecilerin 15 yıl önce inşa ettiği staddan aşağı bir stadı daha kötüsünü 15 yıl sonra inşa edeceksek ve bunu burda pohpohluyorsan alçaksın. Hadi bakalım bekliyoruz.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 25.11.2014, 16:22.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avni Aker'in şehir içindeki konumu o kadar güzel ki. İçim cız ediyor, keşke yıkılmasa. Keşke yeni stad da aynı güzellikte bi yere yapılsa.
                Stadyuma yürüyerek gitmeye o kadar alışmıştı ki, şimdiki yeri başlarda biraz uzak gelebilir ancak orası da şehrin içerisinde sayılır.

Yorum

• günün son fotoğrafları bugün baya çalışma oldu yeni prekastlar geldi malzemeler geldi. az önce kırmızı bi araç geldi itfaiye gibi ışığı yanıyordu ne için geldi acaba

Yorum

• Kameranın kalitesini biraz daha arttırabilirseler çok iyi olacak.

HD falan istemiyoruz 360p olsun yeter.

Bu stayumdaki ilk maçta tribünlerde olmak için can atıyorum.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yuksek cati yapilmasinin sebebi nedir? Cati yapip ve tribun ile cati arasinda bosluk birakmanin manasi nedir?

Cidden merak ediyorum neden boyle abudik gubidik catilar yapilir?
                      Mimar ya da işin uzmanı değilim ama bir yerde okuduğuma göre çatı yüksekliği çim ile ilgili olabilir. Çatının yüksekliği içerideki oksijen miktarını arttırdığı gibi güneş ışığının da çimlere daha çok temas etmesini sağlıyor olabilir.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cati abartili yüksek degil
                        arti stadin konumu düzeyinden yüksek catinin pozitif noktalari rüzgari engellemesidir, disardan stadin heybetli görünüsü gibi noktalar

mimara göre cephedeki boslugu stada gelen insanlarin heybetli beyaz stadin altinda büyüdükce sicak kirmiziyla bir baska duygularla depolamak istedigindenmis

ben tam yazdiklarini anlatamadim ama arka sayfalarda sözü sözüne aciklamalarin yayini var

stadimizin eksikleri var
                        ama kesinlikle bursadan, konyadan, antalyadan, kayseriden,samsundan vs üstün, bunu arastirdikca gözünüze girecektir
                        istanbulun stadlarinlanda yarisir noktalari var

ve en önemlisi burda birbirimizi kirmak kimseye bisey kazandirmaz
                        protestosu olan gitsin klübe, ihoya, albayraka, tokiye, rteye, mete arata sikayetini bildirsin

burada mümkün olacak degisiklikleri tartisalim
                        bekir arkadasimiza verdigi mücadelede ve hizmette yardimci olalim, destek verelim
                        bisey dogru yaptik diyebilelim, birkere oturdugumuz yerden sayip sövecegimize etliye sütlüye karisdik diyelim

Sagolasin

Ben antalya stadinin catisi icin soylemek istemistim.
                        Bizim stad suana kadar goze hos geliyor.

Yorum

• Hala çalışma var. Çok sayıda prekast yığdılar zemine yarın yerleştirirler heralde hızlı hızlı

Yorum

• Tasarım, görünüm dizayn falan geçtim.

Diğer ayrıntıları ile dahi Bursa stadının yanından geçemez.

Boşuna kendinizi kandırmayın. Bursa'dan daha iyi diye.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tasarım, görünüm dizayn falan geçtim.

Kesinlikle öyle poliyanacılık oynamanın alemi yok.

İstanbul hayranlığı falanda değil bunun adı . Göz var izan var baya baya bizim stadımız estetik bakımından sonlarda.
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tasarım, görünüm dizayn falan geçtim.

Yalnız Bursa'nın stadyumunun maliyeti bizim stadyumunkinden çok daha fazla.

Yorum

Çalışıyor...
                                X