Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alt tribünde, tribünler arasında çıkış olmaması çok güzel olmuş bence, sevmiyorum o çıkışların görüntüsünü.

Yorum

• misafir takım tribünü değişmedi galiba. iş işten geçtiyse sonradan çok ahlanıp vahlanacağız gibime geliyor.

mevcut yer deplasman taraftarının stada girişi açısından sorun olacak bir yer. ayrıca maratonla kalearkası tribününün birleştiği bir köşedeki bütünlüğü de feda etmiş olacağız.

iki açıdan da en ideal yer numaralı ile deniz tarafı kalearkasının birleştiği köşeydi bence.

bir tribünü localara feda ettik zaten. şimdi maratonla kalearkası triübünün ortasına da 2500kişilik bir kafes koyacağız.

Yorum

• Ne oldu isim işi?
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.10.2014, 14:52.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sabahki durum. Bakalım akşama kadar ne kadar değişme olacak

kale arkasi localar siritmadi bencee bunada sukur ben daha kotu bekliyordum

Yorum

• Stadyumdaki mühendis arkadaşın karşılaştırması. Soru üzerineydi sanırım, Konya stadyumu Akyazı stadyumunun yanında gecekondu sayılır demişti

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              5 günlük

dikkatli bakarsanız 2 sn sonra deprem oluyor...
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Akyazı stadı bitince hrpimiz şaşiracagız.. Cok güzel olacak

Prekast takmaya aramı verildi?

madem kamera izliosunuz hauraya bi iki foto atin da..

kamera olmuyor zaten galiba
                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.10.2014, 15:46.
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=vsKMk5pJgOI

@Trabzonspor twitter hesabı paylaşmış. 10 dakika yola üşenip gidemiyorlar. Kameradan video çekiyorlar. Amatörlük..
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ne kadar amatör iş bilmez adamlar var kulüpte çalışan ya. Neydi az önce o resmi twitter hesabının yaptığı rezillik. Hayret ediyorum bu kadar saçmalığa.

Yorum

• Burada bonanzia isimli bir arkadaş vardı. Kendisi uzun zamandır bu başlıkta bulunmuyor en azından ben görmüyorum. Bilgiler paylaşıyordu, kendisine ulaşan arkadaşlar sorabilirler mi koltuk renk ve tasarımı hakkında bir karara varıldı mı ?

Yorum

• akyazı arena dunya en güzeliolacak ve tüm türkiye hayranolacagı stad olacak ve stad catısı neden başlamdı ve

Yorum

• instagramin en büyük trabzonspor sayfasini ben yönetiyorum..tüm imkanlarimi kullanarak yaptim. Ben ve bu forumdaki arkadaslardan birine verilse face sayfasi felan daha hizli büyürüz..bizimkiler sosyal medyanin önemli oldugunu cözemediler hala..
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Aslınd localar o kadar da ortada değil. Ama o loca koltukları bordo olsun diyen kimse müthiş bi zevk sahibiymiş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burada bonanzia isimli bir arkadaş vardı. Kendisi uzun zamandır bu başlıkta bulunmuyor en azından ben görmüyorum. Bilgiler paylaşıyordu, kendisine ulaşan arkadaşlar sorabilirler mi koltuk renk ve tasarımı hakkında bir karara varıldı mı ?
                              bonanzia adını Cem olarak değiştirdi.
                              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bonanzia adını Cem olarak değiştirdi.
                                iyi yapmış. Bonzai yi çağrıştırıyordu

Yorum

Çalışıyor...
                                X