Alt tribünde, tribünler arasında çıkış olmaması çok güzel olmuş bence, sevmiyorum o çıkışların görüntüsünü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
misafir takım tribünü değişmedi galiba. iş işten geçtiyse sonradan çok ahlanıp vahlanacağız gibime geliyor.
mevcut yer deplasman taraftarının stada girişi açısından sorun olacak bir yer. ayrıca maratonla kalearkası tribününün birleştiği bir köşedeki bütünlüğü de feda etmiş olacağız.
iki açıdan da en ideal yer numaralı ile deniz tarafı kalearkasının birleştiği köşeydi bence.
bir tribünü localara feda ettik zaten. şimdi maratonla kalearkası triübünün ortasına da 2500kişilik bir kafes koyacağız.
Yorum
-
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabahki durum. Bakalım akşama kadar ne kadar değişme olacak
kale arkasi localar siritmadi bencee bunada sukur ben daha kotu bekliyordum
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 günlük
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Akyazı stadı bitince hrpimiz şaşiracagız.. Cok güzel olacak
Prekast takmaya aramı verildi?
madem kamera izliosunuz hauraya bi iki foto atin da..
kamera olmuyor zaten galibaEn son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 17.10.2014, 15:46.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=vsKMk5pJgOI
@Trabzonspor twitter hesabı paylaşmış. 10 dakika yola üşenip gidemiyorlar. Kameradan video çekiyorlar. Amatörlük..Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Burada bonanzia isimli bir arkadaş vardı. Kendisi uzun zamandır bu başlıkta bulunmuyor en azından ben görmüyorum. Bilgiler paylaşıyordu, kendisine ulaşan arkadaşlar sorabilirler mi koltuk renk ve tasarımı hakkında bir karara varıldı mı ?
Yorum
-
instagramin en büyük trabzonspor sayfasini ben yönetiyorum..tüm imkanlarimi kullanarak yaptim. Ben ve bu forumdaki arkadaslardan birine verilse face sayfasi felan daha hizli büyürüz..bizimkiler sosyal medyanin önemli oldugunu cözemediler hala..Onur Recep Kivrak
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada bonanzia isimli bir arkadaş vardı. Kendisi uzun zamandır bu başlıkta bulunmuyor en azından ben görmüyorum. Bilgiler paylaşıyordu, kendisine ulaşan arkadaşlar sorabilirler mi koltuk renk ve tasarımı hakkında bir karara varıldı mı ?HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonanzia adını Cem olarak değiştirdi.
Yorum
Yorum