Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak mucococo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadın ismi konusunda neden endişe duyuyorsunuz ki? Adam yalakalık sergiledi bu da siyasetin doğasında var.Stadın isminin RTE olamayacağını o şahıs da biliyor zaten. Koyun can derdinde dediğin durum ne yani.
    Bence durum daha ciddi.bu buyuklukte bir spor kompleksi turkiye de ilk heralde.futbol, spor surekli gundemde. Bence ismini vermek istiyordur boyle bir yapiya. Surekli adi gececek kolay degil. Ilerki zamanlarda daha fazla konusabiliriz bu konuyu.ilk tepkinin sert olmasi onemli bu bakimindan.

Yorum

• İlk olarak mucococo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün, İspanya- Makedonya maçını izlerken ''Estadio Ciudad de Valencia'' Stadında kalelerin fileleri çok güzel duruyordu ve bunun yeni stadımızda kesinlikle çok güzel bir hava katacağını düşünüyorum .Fikirleriniz neler.
      eskiden böyleydi zaten,,galiba 90 lı yıllar da
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak mucococo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün, İspanya- Makedonya maçını izlerken ''Estadio Ciudad de Valencia'' Stadında kalelerin fileleri çok güzel duruyordu ve bunun yeni stadımızda kesinlikle çok güzel bir hava katacağını düşünüyorum .Fikirleriniz neler.
        Tek renk daha guzel oluyor bence. Everton fileleri tenk renk mavi cok guzel duruyor.tek renk bordo da olur.aslinda surekli degisebilir, bir kural falan yoksa.

Yorum

• barcelonanınki gibi olmalı

Yorum

• Stad ile ilgili son resimler yokmu? Burada baska konular tartisiliyor...! Ben tartismam bile gerci ama buraya girdigim zman bir sürü muhabbet dolmus.... Siyasi hic kimsenin adi Trabzonspor ile ilgili hic bir yere verilemez! Seven var sevmiyen var! Spor ile siyaseti artik birbirine karistirmaktan vazgecelim. Yalakalik yapilcak yer degil Trabzonspor.

Yorum

• Bu isim muhabbetiyle ilgili en büyük korkum başkanın kalkıpta neden olmasın şeklinde açıklama yapmasıdır ki bunu yapacak potansiyele de fazlasıyla sahip ama bunu yaparsa da bu hareketi bardağı taşıran son hamle olur..

Yorum

• stat kiralik localar kulübün (mü?), vaziyet bu mudur?
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kasap Et, koyun can derdinde. Niyetin herhalde kendine küfrettirip millete ceza aldırmak....
                  ne alakası var bence bu tip parlak fikirleri toplayıp yönetime sunmalıyız bunlar güzel ayrıntılar kimsenin haddine değil küfretmek burası Akyazı stadyum projesi başlığı.
                  Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu isim meselesi hakkında bir kaç kelam da ben edeyim.
                    Adı Tarih sayfalarında elbette yer alacak bir Siyasi Liderin , O tarih sayfalarında hangi konularda yer alacağı da değişken

PKK ile Anlaşarak, Apo'yu danışman yapan adam

Amerika ile bozulan ilişkilerini yeniden tesis etmek amacıyla Eremeni Soykırım meselesine sıcak bakan adam

Kıbrıs'ı elden çıkaran adam

Çoluk Çocuğu ve kendisi ile birlikle , Yaptıkları hırsızlık günyüzüne çıktığında, Çocuklarını almak için gelen Polislere,i korumaları ile çatışmaya girip oğlunu adalete vermeyen adam

Yolsuzluk ile ilgi ses kayıtları ortadayken, Bunlar montajdır demesine rağmen, Montaj olduğuna daire bir tane belgesi yokken, O ses kayıtlarını ortaya çıkartanları içeri tıktıran adam

Ergenekon adını verdiklkeri örgüt için yüzlerce kişi içeri tıkarken oy toplayan ve Ergenekoncuların masum oldukları ortaya çıktığında dışarı çıktıklarında da oy toplayan adam

Cemaat ile beraber bu ülkede yemedikleri nane yokken, Cemaat ile ilişkileri bozuldu diye, Herkese paralel ilan eden adam

ŞİKECİ FENERİ AKLAMAK İÇİN PLATİNİ İLE BERABER ANLAŞARAK, KİŞİLER İLE KURUMLAR BİRBİRİNDEN AYRILSIN DİYEREK, FENERİN CEZA ALMASINI ENGELELEYEN ADAM

DEMİRÖREN DENEN TÜP KAFAYI TFF NIN BAŞINA GETİRİP, HER TÜRLÜ NANEYİ YİYEN ADAM

Şimdi Trabzon stadının ya da komklesinin adı Ona verilecekmiş. Yazıklar olsun yazıklar olsun
                    siyaset yapma çay yap
                    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      en baştan belirtmeliyim ki siyasi görüş olarak hep Tayyip erdoğanı savundum ve bundan sonrada savunup oyumu vereceğim.
                      ama iş trabzonspora gelince stadın isminin recep tayyip erdoğan olmasını KABUL EDEMEM. anlayamadığım şey tamda fener maçı öncesi böyle provakatif bir hareket yaparak müzmin erdoğan muhaliflerini erdoğana sövdürmek için hangi kafayı yaşadıkları. anlayamadılar desem bu kadar aptal olamazlar. bilerek yapıyorlarsa da bunlar tayyip düşmanı. Yazık ki yazık. ne adamlara kaldı trabzon siyaseti.
                      sen bu yazında bile müzmin erdoğan muhalifleri diyerek kupamızı kimlerin çaldığını bilmiyormuş gibi susmamızı mı bekliyorsun? yahu kardeşim sen git erdoğanın sayfasında falan yorum yapsana burası onun yeri değil

Yorum

• İlk olarak ali654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sen bu yazında bile müzmin erdoğan muhalifleri diyerek kupamızı kimlerin çaldığını bilmiyormuş gibi susmamızı mı bekliyorsun? yahu kardeşim sen git erdoğanın sayfasında falan yorum yapsana burası onun yeri değil
                        sanırım anlama problemi yaşıyorsun. amacın erdoğanın isminin stada verilmesine karşı çıkmaksa aynı saftayız. ama yok ben siyaset yapacağım dersen burası ne yeri nede sen benim muhatap alacağım kadar yakından tanıdığım birisin.

Yorum

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sanırım anlama problemi yaşıyorsun. amacın erdoğanın isminin stada verilmesine karşı çıkmaksa aynı saftayız. ama yok ben siyaset yapacağım dersen burası ne yeri nede sen benim muhatap alacağım kadar yakından tanıdığım birisin.
                          her yer yalan her yer dolan her yer hırsızlık her yer rüşvet her yer şike her yer ölüm olmuş sen git de yakından tanıdıklarına anlat bu ortada dolaşan şikecileri rüşvetçileri rantçıları bize değil

Yorum

• İlk olarak ali654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            her yer yalan her yer dolan her yer hırsızlık her yer rüşvet her yer şike her yer ölüm olmuş sen git de yakından tanıdıklarına anlat bu ortada dolaşan şikecileri rüşvetçileri rantçıları bize değil
                            anlaşıldı akşam akşam bulaşmaya yer arıyorsun. trabzonspor üzerinden kimse siyaset yapmasın derken başka partiden renktaşlarına bile tahammül edemeyen ve bunuda belli bir ideolojik jargonla ifade eden tiplerdensin sende. kalıp cümleler, sokuşturulmuş fikirler, benim fikrimden değilsen siktir ol git lan tarzı tepkiler. varsa adam gibi diyeceğin şeyler buyur yaz dinleyelim ama kendi fikirlerini kendi cümlelerinle. yoksa mesajı alıntılama, cevap verme, rahat ver..

Yorum

• Şike meselesini konuşurken bile burada siyaset yapmayın diyenler var. Şike meselesinde muktedirin yaptıklarını anlatmak bile "siyaset yapiyorsun" gibi saçma bir tepki ile karşılanır olmuş. Hey gidi hey. Bize ne kupa ne de adalet lazım. Hatta ben ısınmaya başladım isme. Rte spor kompklesi...fena durmuyor.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siyaset yapma çay yap
                                Boş konuşma çık dışarı tur at
                                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X