Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha yeni gidiyorum arkadaşlar stada, fotoğraflar gecikecek biraz...
    bekliyoruz. bir işi düzgün yapınca, o iş sana görev kalır mantığının en güzel örneğisin sen f1 bekir.

Yorum

• Kamera işini konuşabilmek için toplantının bitmesini bekledim arkadaşlar. Ancak gelebildim eve, fotoğrafları hazırlayıp yükleyeceğim birazdan...

Yorum

• Kamerayı önce maraton tribünün üstüne koymayı, numaralı tribün bittikten sonra da numaralı tribüne almayı düşündük. Şu durumda numaralı tribüne koyarsak iki günde kırılır dediler.

Hem de çatı işi ve diğer kalan işler ilk numaralıdan başlayacağı için o çalışmaları da görmüş oluruz diye düşündük.

Yorum

• Sagol bekir abi bekliyoruz
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kamerayı önce maraton tribünün üstüne koymayı, numaralı tribün bittikten sonra da numaralı tribüne almayı düşündük. Şu durumda numaralı tribüne koyarsak iki günde kırılır dediler.

Hem de çatı işi ve diğer kalan işler ilk numaralıdan başlayacağı için o çalışmaları da görmüş oluruz diye düşündük.
            Kamera döndükten sonra pek sorun olmaz idare ederiz

Yorum

• Trabzonumuza çok değer verdiğimizden olsa gerek herşeyin mükemmel olmasını arzuluyoruz.Ondandır ki bazı şeyleri kafamıza takıyoruz.Bkz: Localar

Koltuk renkleri ile locaların renkleri kaufle edilirse denildiği gibi kötü durmayacağını umuyoruz.

Bekir Bey'e de teşekkür ederiz.

Yorum

• Çok yoğundular fazla soru soramadım ama;

Çatı işi mayıs ayına ancak biter dediler. Çatı için çalışmalara başlanmış aslında ama şu an hesap-kitap işleriyle uğraşılıyormuş. Prekastların da biraz daha hızlanması lazımmış, çünkü çatıyı tutacak krikolar prekastların üzerine koyulacak.

Diğer taraftan; koltuklar ve çim için de görüşmeler devam ediyormuş, konuştuğum arkadaşlar çok bilgimiz yok ama konuşulduğunu biliyoruz, henüz bi karar verilmedi dediler.

Başka da soru soramadım, git başımdan der gibiydiler; çok yoğunlar, bazı konularda sıkıntı oluyor, sürekli bir görüşme trafiği ve koşuşturmaca var, Allah kolaylık versin hepsine...

Yorum

• Yorum

• Eyvallah Bekir, ayağına, emeğine sağlık.

Yorum

• Eline sağlık Bekir.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Alttaki yazıyla göze daha hoş geliyor. Eyvallah Bekir abi ellerin dert görmesin.

(Yaşını yazmadan önce Bekir veya F1 diyordum. Abiye alışmak bi hayli zaman alacak. )

Gesendet.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ellerine yüregune saglik bekir abi.. Allah razi olsun

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Emeğine sağlık Bekir Abi..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Eline sağlık Bekir abi

Yorum

• Eline sağlık Bekir kardeşim...
                                2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

Çalışıyor...
                                X