İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kamerayı önce maraton tribünün üstüne koymayı, numaralı tribün bittikten sonra da numaralı tribüne almayı düşündük. Şu durumda numaralı tribüne koyarsak iki günde kırılır dediler.
Hem de çatı işi ve diğer kalan işler ilk numaralıdan başlayacağı için o çalışmaları da görmüş oluruz diye düşündük.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamerayı önce maraton tribünün üstüne koymayı, numaralı tribün bittikten sonra da numaralı tribüne almayı düşündük. Şu durumda numaralı tribüne koyarsak iki günde kırılır dediler.
Hem de çatı işi ve diğer kalan işler ilk numaralıdan başlayacağı için o çalışmaları da görmüş oluruz diye düşündük.
Yorum
-
Trabzonumuza çok değer verdiğimizden olsa gerek herşeyin mükemmel olmasını arzuluyoruz.Ondandır ki bazı şeyleri kafamıza takıyoruz.Bkz: Localar
Koltuk renkleri ile locaların renkleri kaufle edilirse denildiği gibi kötü durmayacağını umuyoruz.
Bekir Bey'e de teşekkür ederiz.
Yorum
-
Çok yoğundular fazla soru soramadım ama;
Çatı işi mayıs ayına ancak biter dediler. Çatı için çalışmalara başlanmış aslında ama şu an hesap-kitap işleriyle uğraşılıyormuş. Prekastların da biraz daha hızlanması lazımmış, çünkü çatıyı tutacak krikolar prekastların üzerine koyulacak.
Diğer taraftan; koltuklar ve çim için de görüşmeler devam ediyormuş, konuştuğum arkadaşlar çok bilgimiz yok ama konuşulduğunu biliyoruz, henüz bi karar verilmedi dediler.
Başka da soru soramadım, git başımdan der gibiydiler; çok yoğunlar, bazı konularda sıkıntı oluyor, sürekli bir görüşme trafiği ve koşuşturmaca var, Allah kolaylık versin hepsine...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Alttaki yazıyla göze daha hoş geliyor. Eyvallah Bekir abi ellerin dert görmesin.
(Yaşını yazmadan önce Bekir veya F1 diyordum. Abiye alışmak bi hayli zaman alacak.)
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum