Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzon bunlar yüzünden hic bir zaman cikis yakalayamiyor
    Bunun gibileri cok var maalesef aramizda

Stad cok güzel oluyor, bittimi görelim
    Yine sevilmeyen yanlari tabiiki olacaktir ama senelerdir bekledigimiz bu stad artik bitmek üzere oldugu icin sükür edelim

Hersey güzel olacak insallah
    Katılıyorum.

Yorum

• protokoldeki 3 katlı loca yığınının kendine ait tribün koltukları olacakmı
      sorumu cevaplayabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        protokoldeki 3 katlı loca yığınının kendine ait tribün koltukları olacakmı
        sorumu cevaplayabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
        Evet mini tribün olacak orada. Zaten ordaki locaların içinden sahanın tamamı görülmüyor diye biliyorum.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• kale arkalarındaki ve maratondaki locaların önüne de mini trübün falan yapamazlar mı? belki biraz kapanır.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet mini tribün olacak orada. Zaten ordaki locaların içinden sahanın tamamı görülmüyor diye biliyorum.

Ben kacirmisim o kismi. Projede de goremedim diye hatirliyorum.
            Loca onlerine mini tribun olacaksa en azindan iki prekast atmalari gerek miyor mu?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• Tribünlerin şekli tanıtım fotoğraflarında var zaten..tıpa tıp aynısı olacak.

Yorum

• resimde işaretlediğim yerler hakkında bilgisi olan varmıi bekir abi ? inanıyorumki benim gibi bu yerler hakkında bilgisi olmayan çok kişi var özellikle işaretlediğim koca alan ne olacak ne düşünülüyor tam bir muamma birde şu işaretlediğim koca yer için 'keşke lunapark olsa, keşke bar olsa' vsvs şeyler deniordu bunları yapacak olan peki kim olacak ? ihaleyi alan şu an çalışmaları sürdüren firmamı yoksa başka bir ihalemi ?
                not: 3 ve numaradaki yerlere umarım bişeyler yaparlar gafulluk gibi duruyor

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben kacirmisim o kismi. Projede de goremedim diye hatirliyorum.
                  Loca onlerine mini tribun olacaksa en azindan iki prekast atmalari gerek miyor mu?
                  Prekasta neden ihtiyaç olsun ki orada. Zemin düz beton zaten.

İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resimde işaretlediğim yerler hakkında bilgisi olan varmı

Dolgu alanının diğer tarafında ne olacağı belirlenmedi görseldekiler öylesine çizilmiş yapılar.

Yeşillik alanlarda ekstra bir şey yapılacak mı bilmiyorum. Belki ilerde yapılır zaten sürekli değişiyor proje.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ganzilis benden önce cevap vermiş sana
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 08.10.2014, 20:20.

Yorum

• aslında antreman sahalarının altında bayağı bir boş beleş yeşil alan var gafulluk gibi duracağına eski 100.yıl tarzı bişey yapabiliriz güzel bir piknik alanı olur altındada plajı var yönetimde iligili kişilere iletebilsek keşke

Yorum

• Ne gafulluğu kardeşim bir tane olumlu bişey yazın ya Trabzondaki arkadaşlar.

Yorum

• İç kamera yayında arkadaşlar.
                          En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 09.10.2014, 12:43.

Yorum

• Limitli sayıda kişi izleyebiliyor heralde açılmıyor

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Limitli sayıda kişi izleyebiliyor heralde açılmıyor
                              Ben izleyebiliyorum şu anda açık. Server hatası alıyorum bende ama sayfayı bir kaç yenilemede bağlantıya tekrar ulaşıyorum
                              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 09.10.2014, 12:53.

Yorum

• Şu an seyredebilen var mı arkadaşlar?

Yorum

Çalışıyor...
                                X