İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprotokoldeki 3 katlı loca yığınının kendine ait tribün koltukları olacakmı
sorumu cevaplayabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet mini tribün olacak orada. Zaten ordaki locaların içinden sahanın tamamı görülmüyor diye biliyorum.
Ben kacirmisim o kismi. Projede de goremedim diye hatirliyorum.
Loca onlerine mini tribun olacaksa en azindan iki prekast atmalari gerek miyor mu?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
resimde işaretlediğim yerler hakkında bilgisi olan varmıi bekir abi ? inanıyorumki benim gibi bu yerler hakkında bilgisi olmayan çok kişi var özellikle işaretlediğim koca alan ne olacak ne düşünülüyor tam bir muamma birde şu işaretlediğim koca yer için 'keşke lunapark olsa, keşke bar olsa' vsvs şeyler deniordu bunları yapacak olan peki kim olacak ? ihaleyi alan şu an çalışmaları sürdüren firmamı yoksa başka bir ihalemi ?
not: 3 ve numaradaki yerlere umarım bişeyler yaparlar gafulluk gibi duruyorMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kacirmisim o kismi. Projede de goremedim diye hatirliyorum.
Loca onlerine mini tribun olacaksa en azindan iki prekast atmalari gerek miyor mu?
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresimde işaretlediğim yerler hakkında bilgisi olan varmı
Dolgu alanının diğer tarafında ne olacağı belirlenmedi görseldekiler öylesine çizilmiş yapılar.
Yeşillik alanlarda ekstra bir şey yapılacak mı bilmiyorum. Belki ilerde yapılır zaten sürekli değişiyor proje.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
aslında antreman sahalarının altında bayağı bir boş beleş yeşil alan var gafulluk gibi duracağına eski 100.yıl tarzı bişey yapabiliriz güzel bir piknik alanı olur altındada plajı var yönetimde iligili kişilere iletebilsek keşkeMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLimitli sayıda kişi izleyebiliyor heralde açılmıyorEn son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 09.10.2014, 12:53.
Yorum
Yorum