Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• boyle bir yazi yazip 'belediye@trabzon.bel.tr'; 'info@trabzonspor.org.tr'
    adreslerine gonderdim , bence herkez yapsin bunu . Ben Trabzon 1461 taraftari olurum bundan sonra !!! Kimsenin koskoca Trabzon camiasini soytariya cevirmeye hakki yok !

Bugun yazili basında Çocukluğumdan beri tuttuğum ve değer verdigim TRABZONSPOR umuzun yeni stadının adının RTE Stadyumu olacağını okudum. Külübümüzün yetistirdiği va tarihe mal olmuş onlarca değerli sporcu dururken , kaba tabirini yazamayacağım, ülkemize ve az gelişmiş ulkelere has yoneticiye yaranma güdüsüyle bu kararın alınmayacağını umut ediyorum. Tüm aklı başında insanlar hakettigimiz 2011 şampiyonluğunun hangi politik dönemde hukukdışı yollarla kaybedildiğini az çok hatırlayacaklardır.

Bu kararın alınması halinde taraftarlığım haricinde; TS Kredi kartımı iptal edeceğimi ve her sene külüp ürünlerini alarak kendimce gerceklestirdiğim desteğimi keseceğimi üzülerek belirtiyorum .
    En son yabadallah tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 17:51.
    "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu öneri kabul görmedi mi yada tepkiler mi var,yok o zaman size stad falan,işinize gelirse,bkz.Gezi olayları Fikret Orman tapeleri...
      ne diyosun acik konus tam anlayamadik stad bizim trabzonspor taraftarinin benim cocuklarima birakacagim en buyuk miras ne diyicem stadin ismide kupamizi calan vermeyen o donemin CB miydi oyle koydular diyicemm yok oyle bi dunya bu tarbzonspor ya RTE nin ya bu tafatarin ortasi yok o varsa biz yokuzz

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben tamamen karsiyim RTE ismi verilmesine.. ama bu mantik disi ve yani gercekten cocuksu sözlere ne denilmesi gerek onunda bilmiyorum..

Yani yer tahsili yapan. Toki ye görev veren. Para kaynagini saglayan bisey yapmadi sadece oturup develtin parasi kendi kendi yapti.. ya on yil önce devletin parasi mi vardi.. ya birakin bu isleri..
        Sizin gibiler oldugu surece yarin cikarlar yeri tahsil etti ya, para kaynagini olusturdu ya deyip heykelini de dikerler
        Rteye bende karsiyim deyip 10 yil once devletin parasimi vardi demek
        Gizli akpli olmak boyle biseymis
        Yazik
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İho çıkıpta bu karar yanlış olur dersen büyük adamsın diyecem sana, sana söylediklerimin hepsini de yalayıp yutacam bu kadar net.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Size katilmiyorum.

Bende oyumu RTE ye verdim ama stadin veya kompleksin onun ismini tasimasina karsiyim. Ve benim gibi düsünen insanlar olduguna eminim
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonda iyi niyetle rte ye oy veren kesimi bir kenara ayırarak(genelde kadınlar) söylüyorum Trabzonsporu görmezden gelerek rtenin peşinde dolanan kesim emin olun bizler kadar aktif degil sosyal medya olsun eylem olsun gerekli tepkiyi gösterirsek özür bile dilettiririz bu fikri sundukları için..bu olay emre pisliginin Trabzonda okul yaptırması haberiyle aynı amaç Trabzon halkını sindirmek..onda nasıl sehir tepkisini gösterdiyse bunda da gösterecektir

Yorum

• Böyle birşeye ihtimal vermiyorum bunu ortaya atan da şerefsizin önde gidenidir, gitsin Rize'nin Stadı'na versinler adını

Yorum

• Mail attım.

5:51 PM (2 minutes ago)

to belediye
                  Görüyorum ki yandaşlık, gözlerinizi kör etmiş. Kulaklarınızı sağır etmiş.
                  Binlerce Trabzon'lunun hakkımız çaldılar diyen sesleri duymamışsınız.
                  "Bu takımı koruyacağım derken, Aziz Yıldırım'da nemalanıyor" diyen sesleri işitmemişsiniz.

HAKKIMIZ ÇALINDI ULAN!!!

Şehri ayaklandırmak mı istiyorsunuz?
                  Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe'ye mi çalışıyorsunuz?

Biz adalet peşinde koşarken siz stockholm sendormuna tutulmuşsunuz.

Unutmayın ki adaletin olmadığı yerde isyan vardır.

Yorum

• Milleti germenin anlamı yok adam herseyi geçtim fenerlilann

Yorum

• Altyapı tesislerine emine erdoğan, tribünlere de bilal erdoğan ismi verilsin.
                      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin gibiler oldugu surece yarin cikarlar yeri tahsil etti ya, para kaynagini olusturdu ya deyip heykelini de dikerler
                        Rteye bende karsiyim deyip 10 yil once devletin parasimi vardi demek
                        Gizli akpli olmak boyle biseymis
                        Yazik
                        Hayir hayir galiba yanlis anladiniz. Ben RTE ye karsi degilim onun isminin komplekse veya stada verilmesine karsiyim.
                        Yazik, nefsi ile buz eden ve öven insanlara.Yazik, mantigini kullanmayan insanlara..
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• o isim konsun,dünyanın en adi şerefsiz adamı olayım o stada ayak basarsam..
                          .....

Yorum

• İyimser tahminim,kamuoyu yoklaması yapıyorlar ve gereken tepki verikirse cayarlar.

Kotumser tahminim,%70'leri gorunce artık yalama modunu rahat rahat açtılar ve zaten bolunmeye musait Trabzonspor taraftarını iyice bolecek bu durum ve ben de dahil taraftarlığını askıya alacak bir çok insan.

Şunun altını çizelim,siyasi goruşu farklıdır herkesin bu hepimizin en doğal hakkı,ancak siyaset bunca insanın tek buluşma noktası olan bu camiayı bu şekilde ele geçirmemeli.Eğer bu karar gerçekten çıkar ve yonetğmden bir ses gelmezse adaletle,hakla,mucadelemizle ilgili koca bir YALAN soylemiş olur İHO.

İşin aslını astarını bilemiyorum,umarım boyle bir rezilliğe girilmez.
                            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Hitlerin sinemalara taşan algı afrodizyağı....

21.yüzyıla uyarlanıyor....

mitoz yahut mayoz bölünmeden payımıza düşen...

buysa....

topal osman ı tarih sahnesinden yeniden hortlatmak lazım...

-----------------

yavuzun yönettiği kanuninin doğduğu...bir şehre....

bu denli ucuz bir kılık kıyafet giydirmek...

densizliktir...

yemezler....

-----------

zaten 2015 de hangi dananın kuyruğu kopacak hep beraber göreceğiz...

montofon öküzüne...

çevirelim mikrofonlarımızı....

----------

yaylada otlayan yerli öküz...

bile...

ak...!!! yazıya...

küs....

-------

ağpinin bol olsun...

sarı öküz....

bu şehir değil öyle bildiğin gibi öksüz...!!!!
                              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                              --------------------------Novalis--------------
                              ------------

Yorum

• ya arkadaşlar koltuk renkleri tartışılıyordu. konuyu dağıtmayalım lütfen.
                                şşşşş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X