Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    febe macı oncesı bızı karıstırmaya yonelık bı haber ıtıbar etmemek lazım
    Trabzon Belediyesinin amacı mı bu?
    milan

Yorum

Maalesef bir söylenti değil bu.

Belediye başkanı bugünki belediye meclis toplantısında açıkladı bunu.

Adam şaka gibi, nasıl yapcılık yapsam diye uğraşıp duruyor.

Türkiye'nin herhangi bir yerine bir stadyuma ismi verilebilir, iki tane de bu isimde stadyum var zaten, bu zerre umrumda değil.

Ama Trabzon gibi bir yerde, stadyumun ismini Fenerbahçeli bir isme vermek hakarettir.

Yorum

• Bkz. Stockholm Sendromu
        "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• şu yalaka belediye başkanına ulaşıp "arkadaş sen ne yaptığının farkındamısın" deme şansımız yok mu?
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle birsey olmayacak . ayrıca trabzonda oylama yapılrısa "evet rte ismi verılsın" denecegını zannetmıyorum .
            Bi kere stadın ısmının yaşayan birine verılmesı bıle bızı küçülten bir harekettir . Ki bir bu ulkenın en buyuk kluplerındenız .
            Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Cumhurbaşkanlığı seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da oyların 70,01'ini aldı. Türkiy...

Tabi canım
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bkz. Stockholm Sendromu
              o olayı çoktan geçtik hocam artık Down sendromuna döndü olay mal olduk mal.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz olayı çok yanlış anladınız herhalde. Biz sesimizi çıkardığımız için buradayiz. tff onunde az eylem yapmadik. Trabzon'da buna sesini çıkaran cılız sesler olsa dahi "bunlar nankor bunlar solcu bunlar bilmem ne" diyerek halkı üzerinize salarlar. Gezi sürecinde kahvedeki dayilara bile küfür ettirdiler bize. Neyi kime anlatiyorsunuz?
                ben zaten bedeli ne olursa olsun dedim böyle birşeyin olması trabzonsporun bitişi demek

Yorum

• Bmn ve viranın onceulugunde ne gerekıyorsa yapılmalı . ses getırecek bir eylem yapılsıın . Direneceklerini zannetmıyorum . Zaten saçma . belki tutar niyetıne bi işe giriştiler ama izin vermemelıyız
                  61

Yorum

• serefsizler. hala su insanlara trabzonda tepki verilmiyor malesef. görsem suratlarina tükürürüm

Yorum

• İyide belediyeyi ne ilgilendiriyor Trabzonsporun stadı isim konusunda yetkili belediye mi Trabzonspor klübümü?

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bkz. Stockholm Sendromu
                        Doğrusu Oç anomalisi olucak o hastalığın.

Yorum

• Tayyip sözde cok ugras vermis
                          Lan sanki kendi cebinizdeki parayla yaptiriyosunuz o kompleksi!
                          Yemin ederim kulup uyeligimi askiya aldiririm
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Yanlış yere veriyoruz tepkimizi. Burada kendi kendimize dövünmemizin hiç bir anlaö-mı yok. Belediyeye yüklenmeliyiz. Maillerle telefonlarla fakslarla. Bu iş en az UEFA organizasyonları kadsar önemli. Ulan ne bela bu adam Trabzonspoe'Un başına arkadaş.
                            En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 08.09.2014, 18:15.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

Degil mi bana da öyle geldi sanki? ortaya bir haber atalım da Trabzon karışsın sikebahce macından başka seylere yönelsin diye söylenmiş bir söz gibi geldi bana..bunu yapan da Trabzon belediyesi yine sinirlendim bak..Trabzondaki bir kesim gerçekten nefret edilesi

Yorum

• Bana kırılmayın gücenmeyin de,
                                olmaz,mümkün değil,yakarız,yıkarız,
                                lafları gram inandırıcı gelmiyor bana,
                                eğer ciddi ise bu sünepe başkan söyleminde,
                                koyar bu ismi,koyduğu ile de kalır,
                                o sebeple hiç hiddetlenip sağlığınızdan olmayın,
                                bizlerdeki hassasiyet orda yok.

Ayrıca şunu da diyim,
                                bizim bu tepkimiz gariplerine gider,% 70 in özgüveninden dolayı,
                                ve aynı öz güven ile bıyık altından gülüp bizi kaale bile almazlar,
                                böyle de bir halimiz vardır onların gözünde.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X