Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1- AKM YAPI & KALYON İNŞAAT & NUHOĞLU İNŞAAT & KALYON İNŞAAT İş ortaklığı
    249 Milyon 361 bin TL

2 - Gülermak Ağır Sanayi & Kolin İnşaat İş ortaklığı
    225 Milyon 500 bin TL

3 - Günal İnş. & Mapal İnş. İş ortaklığı

197 Milyon 851 bin 985 TL

4 - Ermit Müh. İnş. & YSE Yapı Sanayi & Yörük Yapı İş ortaklığı

198 Milyon 900 bin TL

5 - REC Uluslararası İnşaat

258 Milyon 890 bin TL

6 - Yenigün İnşaat & Türkerler İnşaat & Gürbağ İnş. iş ortaklığı

323 Milyon 500 bin TL

7- Sarıdağlar İnş & STY İnş. & Yertaş İnş. iş ortaklığı

193 Milyon 061 bin TL

8 - Atıl İnş & Fermak İnş. & Özyurt Mad. İnş. iş ortaklığı

211 Milyon TL

9 - YDA İnş. & Sigma İnş

290 milyon 324 bin TL

Teklifler arasındaki bu uçurum neden acaba ?

Yorum

• Sınır değeri kaç arkadaşlar ben 1.20 den hesapladım YDa ile Yen, gün aşıorı teklif den zaten kalıyorlar bende )
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fiyat tüm kompleks icin.Bunu gözününde tutarsak fiyat bana biraz az geldi.Sorun cikmasin ilerde.
        maliyet keşfinin 230 milyon olduğu düşünülürse bana da az geldi. Şimdi komisyonun dosyayı incelemesi önemli. Bu rakama bu iş yapılamaz kanaati belirirse mahkeme o , bu derken gene yalan olur stat işi. Sanırım 15 gün sürecek bu inceleme.

Birde şu yönü var, en düşük 3 fiyatı veren firmalar birbirine yakın. Bu da gerçekten işin bu fiyatlara yapılabileceğini gösterir. bekleyelim bakalım.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ön yeterlilik ihalesinde 100 tam puan alarak 2. oturuma girecek firmalar şunlar;

1- AKM Yapı & Kalyon İnş. & Nuhoğlu İnş. & Özka İnş. İş Ortaklığı

2- Atlı İnş. & Fermak İnş. & Özyurt Mad. İnş. İş Ortaklığı

3- Ermit Müh. & YSE San & Yörük Yapı İş Ortaklığı

4- Nur-Soy İnş & Arıkan İnş. İş Ortaklığı

5- YDA İnş. & Sigma İnş. İş Ortaklığı

6- IC İçtaş İnş. San. ve Tic. A.Ş.

7- Gülermak Ağır Sanayi İnş. ve Taah. A.Ş. & Kolin İnş. Tur. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı

8- Günal İnş. & Mapa İnş. İş Ortaklığı

9- Yenigün İnş. & Türkerler İnş. & Gürbağ İnş. İş Ortaklığı

10- REC Uluslararası İnş.

Öne yeterlilik ihalesinde elenen firmalar;

1- Albayrak Turizm Seyahat İnş. & Öztaş İnşaat İş Ortaklığı

2- Sarıdağlar İnş. & STY İnş. & Yertaş İnş. İş Ortaklığı

3- TAV Tepe Akfen Yatırım İnş. ve İşl. A.Ş.

4- Cengiz İnş. San. ve Tic. A.Ş.

5- Belda İnş. & Çakır İnş & Mustafa Ekşi İnş. & HSY Yapı İnş. İş Ortaklığı

6- Makro İnşaat
          STY bu listede elenenler arasında ama biz ihaleyi STY kazandı muhabbeti yapıyoruz,hangisi doğru can lar.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bencede fiyat az. sadece bu fiyata anca stad yapıyorlar. Kompleksi nasıl yapacaklar ki?
            Anormal maliyet farkı üretmeyecek olsa da bu yapıların tamamı dolgu zemin üzerine drenajı yapılarak fore kazık temellendirilecek olması bir başka handikap .

İlk akla gelen malzeme kalitesi olacak . Koltuklar elimizde kalmasa bari .

Yorum

• ihaleye göre stad teslim tarihi nezaman
              gecikme tarifeleri ne kadar
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 900 bin metrekarelik dolgu alanında 40 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası, spor tesisleri, doğal ve sentetik çimden oluşan 7 antrenman sahası, tenis ve basketbol sahalarıyla otoparkın bulunacağı proje

bu kadar şey için tokinin belirlediği fiyat 231 milyon 991 bin 10,71 tl en düşük teklif 193 milyon 61 bin tl. biraz az gibi geldi sanki bana yarıda kalmaz inşallah. tabi daha kesinleşmedi ihale..

Yorum

• Gülermak alır, sağlam firmadır vesselam.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    STY bu listede elenenler arasında ama biz ihaleyi STY kazandı muhabbeti yapıyoruz,hangisi doğru can lar.
                    +1 bende hiç bir şey anlamadım.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Teklif aşırı düşük değil elenen olmadıysa ihale onlarda kalır.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anormal maliyet farkı üretmeyecek olsa da bu yapıların tamamı dolgu zemin üzerine drenajı yapılarak fore kazık temellendirilecek olması bir başka handikap .

İlk akla gelen malzeme kalitesi olacak . Koltuklar elimizde kalmasa bari .
                        Oflu müteahhit gibi malzemeden çalmasın sonra
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• 27 milyon liralık bir fark var, sizce de çok fazla değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            27 milyon liralık bir fark var, sizce de çok fazla değil mi ?
                            Değil

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teklif aşırı düşük değil elenen olmadıysa ihale onlarda kalır.
                              Maliyet 100 milyonu geçmez 93 milyon da kar ederler..inşaatçılara sorun bakın .

Yorum

• Beyler 15 gün itiraz süresi, (ki kesin itiraz olur)
                                2-3 ay daha uzar bu sözleşme işi,
                                Yerel seçime bağlarlar yani temel atılmasını ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X