Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ölen abimize Allahtan rahmet diliyorum.

Erzurum'daki olay insanin kafasini kurcaliyor acikcasi. Yönetim bu ise bir el atsa, bazi seyler simdiden denetlense iyi olur.

Yalniz stat denizin üstüne yapiliyor havasindan cok, sahile yapiliyor havasi var. Dolguda denize yer verilseydi yine az cok denizin üstüne yapiliyor havasi olusabilirdi.

Süs havuzu felan olacaksa, armamizin sekli verilsin. Yukaridan bakinca statin yaninda armamizida görelim. Tabi bunlar sonranin isi, ama cevre düzenlemesi en az stat kadar önemli.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Erzurum'u bilmem de, birkaç kez, 60-70 hatalı kazık dikildi haberleri çıkmıştı.
      İnsanın içine kurt düşmüyor değil, ne yapalım.

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben hala bu merdivenlere kıl oldum,,kendim için değil,yaşlılar nasıl çıkacak okadar merdiveni,,,
      artı maça geç kaldın,ve biran önce satda girmek için o merdivenleri koşarak çıkacaksın...
      Beni bir tek sen düşünüyorsun Zafer abi

Yorum

• Ya merdivenlerin yaninda ekstra asansorler olacak. Kuru merdiven yapilsa uefa standartlarindan bile gecemez ki!
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya merdivenlerin yaninda ekstra asansorler olacak. Kuru merdiven yapilsa uefa standartlarindan bile gecemez ki!
          Asansör olsa dahi (ki zennetmem) vip tribünü disinda calistirilacagini sanmiyorum.

Bizim millet mac günü paramparca eder asansörü.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asansör olsa dahi (ki zennetmem) vip tribünü disinda calistirilacagini sanmiyorum.

yav ne paramparcasi
            hangi dünyada yasiyorsun
            avni akerde özürlüler , yaslilar nasil onlar icin yapilan kolayliklari kullaniyorsalar, akyazidada ayni olacak

trabzonu iyce dag basi yaptin

ve planlara bakarsan nerelerde asansörler oldugunu okuyabilirsin
            4 kösedede ve maratonun ve protokol ortasinda asansörler monte edilecek
            arti olarak yük asansörleride olacak
            hepsinin girisi platform altindan olacak

burada uefa avrupa ligi final, dk ceyrek final, ve arupa sampiyonasi yari final potensiali olan staddan konusuyoruz
            buna göre kurallar var bu stadi nasil yapabilirsin diye

yarin türkiyede dünya sampiyonasi yapilsa ist.daki olimpiyat stadinda mac oynanamiyacak bütün kurallara uymadigindan, akyazi tam olarak uefa ve fifa regulatiflerine örnek olarak gösterilebilecek stad olarak insa ediliyor

evet dis mimarisi vs hic hos degil ama kendinize göre asilsiz nedenlerlende üretmeyin,
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 17:29.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yav ne paramparcasi
              hangi dünyada yasiyorsun
              avni akerde özürlüler , yaslilar nasil onlar icin yapilan kolayliklari kullaniyorsalar, akyazidada ayni olacak

trabzonu iyce dag basi yaptin

ve planlara bakarsan nerelerde asansörler oldugunu okuyabilirsin
              4 kösedede ve maratonun ve protokol ortasinda asansörler monte edilecek
              arti olarak yük asansörleride olacak
              hepsinin girisi platform altindan olacak

burada uefa avrupa ligi final, dk ceyrek final, ve arupa sampiyonasi yari final potensiali olan staddan konusuyoruz
              buna göre kurallar var bu stadi nasil yapabilirsin diye

yarin türkiyede dünya sampiyonasi yapilsa ist.daki olimpiyat stadinda mac oynanamiyacak bütün kurallara uymadigindan, akyazi tam olarak uefa ve fifa regulatiflerine örnek olarak gösterilebilecek stad olarak insa ediliyor

evet dis mimarisi vs hic hos degil ama kendinize göre asilsiz nedenlerlende üretmeyin,
              Tamam.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ölen abimize Allahtan rahmet diliyorum.

Erzurum'daki olay insanin kafasini kurcaliyor acikcasi. Yönetim bu ise bir el atsa, bazi seyler simdiden denetlense iyi olur.

Yalniz stat denizin üstüne yapiliyor havasindan cok, sahile yapiliyor havasi var. Dolguda denize yer verilseydi yine az cok denizin üstüne yapiliyor havasi olusabilirdi.

Süs havuzu felan olacaksa, armamizin sekli verilsin. Yukaridan bakinca statin yaninda armamizida görelim. Tabi bunlar sonranin isi, ama cevre düzenlemesi en az stat kadar önemli.

..
                Sonunda yıllar önce attığım mesajı birisi resmi bir dille açıklamış

Ben diyorum , Bizim Stad Denizin üstüne değil Sanki kenarına yapılıyor gibi. Az kenarlarını açalım Stadın
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=26845763
                  Arkadaşlar yüklenici firmalardan olan sarıdağların erzurumdaki atlama kuleleriyle ilgili bir haber okumanızı tavsiye ederim..umarım bizim stadyum inşaatında böyle yapmamışlardır
                  ordu-giresun havaalanı ile akyazı
                  dolguları çok farklı yapıldı kalite farkı var
                  akyazı dolgusu zamanla çökmeler yaşayacak
                  stad zemini tarla gibi olacak 5-10 cm çöküntüler

inşaata zarar ne olur? bekleyip göreceğiz.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hee hee..
                    Susalim bilirkisi konustu..
                    En son leavemealone tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 19:54.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erzurum'da ki olayın teknik olarak içeriğini anlatacak tahsilli kişileri başlığa bekliyoruz, bizi aydınlatın.
                      "İlk belirlemelere göre, çöken pistlerin zemin etüdü yapılmadan inşa edildiği, pistleri ayakta tutan beton zeminin içindeki çelik kazıkların 25 ila 50 metre derinlikte olması gerekirken yığma toprak üzerine sadece 1 metre çelik kazıklar kullanıldığı, pist eğiminin de yanlış olduğunu; aktif olmamasına karşın fay hattının göz ardı edildiği ortaya çıktı. 94 milyon liraya mal olan Türkiye’nin ilk ve tek Kayakla Atlama Kuleleri’nde 15 Temmuz günü saat 15.00’te meydana gelen göçük nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. ‘Edimin ifasına fesat karıştırmak, genel güvenliğin taksirle tehlikeye sokulması ve kuleleri teslim alan kamu görevlileri hakkında görevi kötüye kullanmak’ suçlarından başlatılan soruşturma kapmasında, göçüğün büyük ihmal sonucu meydana geldiğine dikkat çekildi. Ayrıca Cumhuriyet Savcılığı, Kayakla Atlama Kuleleri atlama kulelerini yapan firma Sarıdağlar A.Ş.’nin projeye uyup uymadığını, kullanılan malzemenin standartlara uygun olup olmadığını da araştıracak."

Burada olay üstyapı değil altyapı ile ilgili. Bizde baya derine forekazıklar çakıldı.

Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Adamlar resmen hareket etmesi mümkün olan sağlıksız bir zemine kısacık kazıklar dikerek üzerine bir yapı kurmuş. Orada inşaat yapmak için belli şartlar olması lazım, şartnameye uymadan iş yapmaları mümkün değil.

Tek başına inşaat firmasının suçu değildir. İşin detaylarını öğrenmek lazım.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Akyazı'daki proje koordinatörümüz İbrahim NACAR işinde uzman bir isim ve tecrübeli. Kazıkçılara,işçilere ve mühendislere hata konusunda pek göz açtırmıyor. Böyle bir olayla karşı karşıya kalacağımızı sanmam.
                        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte bu yüzden iticisin. bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymiş gibi davranıyorsun..

çökme olur olmaz onu bilemem zaman gösterecek ancak orduda ki inşaatla bu inşaatı, inşaatın hiç bir aşamasında olmadan bu şekilde kıyaslamak çok bilmişliktir..

kaldı ki en çok çökmenin ve ya oturmanın olması gereken zaman dilimi dolgunun yapılmasından itibaren 1 2 yıllık süreçtir. bu süreç boyunca her hangi bir sorun olmamasının yanında tonlarca ağırlığındaki onlarca aracın aynı alanda günlerce hareket etmesine rağmen her hangi bir sorun yaşanmamıştır.

çökme olsa bile bunu şuan bilimsel olarak kimse açıklayamaz. çünkü her şey düzgün ve kontrollü olarak yapılıyor.

erzurumla da kıyaslamak saçmalık olur..

Yorum

• Az biraz gelişmiş ülkelerde bu firma bir daha devletten kolay kolay iş/ihale alamaz. Ama bizde yandaş ekonomisinin dibine vurulduğu için ve verilen ihaleden alınan komisyonların devletin en üst kademesine kadar kütür kütür yendiği için birşekilde bu düzen devam edecek. Yapılar çöksün önemli değil, yeterki birileri verilen ihalelerden alınan komisyonlardan olmasın. Hatta bu Erzurum olayından sonra bu firmaya önümüzdeki aylarda devlet tarafından plaket şovu yapılırsa hiç şaşmamak lazım.

Bir de insanlar bu olaydan sonra bu firmanın yaptığı işlerden tedirginlik duyabilir. Bu normal bir durum. Lakin tedirginlik yorumu yazan arkadaşlara neden çemkirilir o da anormal bir durum. Şirketin elemanı mısınız anlamadım ki!
                            En son erolizmts tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 22:54.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Şikeciler saracoğlu stadının isim hakkını; yıllık 15 milyon euro'dan 10 yıl için satışa çıkarmış alan olmamış.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bi defa asansorleri goz onune yapmazsin. Kapali alanda belli bi girisi olur. Girisine de yasli ve engelli girisi yazar, basina da 2-3 tane guvenlik gorevlisi koyarsin.
                                Insanimiz medeniyetten bi haberse basina vuraa vuraa öğreteceksin
                                Selcuk'un da dedigi gibi bazen işin suyu cikariliyo elestiride
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X