Arkadaşlar Timsah Arena'da stadyumun etrafı önce cam ile çevriliyor. Daha sonra aynı bizde olduğu gibi Membran kaplama yapılıyor. Umarım Akyazı'da da aynı şekilde bir uygulama yapılır. Yapılmayacak iş değil bunlar. Tabi bunun için girişimde bulunacak şehrimizin önce gelen isimleri olmalı... Projeyi gerçekleştirecek firmaya bunlar yaptırılabilir. Cam kaplama yapıldıktan sonra çok daha hoş bir yapı olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar daha öncede söyledim burdan,stadın şekli konusunda çok geç kalındı.Bildiklerini okuyacakları ortada.Gelin bordo mavi net olarak stadın ismi konusunda bir karara varıp,enazından o konuda taraftarın istediği birşey çıkaralım ortaya.Yoksa stadın şeklinden sonra ismi de istemediğimiz uyduruk bişey olacak.Ben fikrimi belirmiştim.Burda arka sayfalarda bir arkadaş BORDO-MAVİ ARENA demişti bence harika.Enazından Sadri Şener yada Recep Tayyip Erdoğan Stadı olmasından iyidir :-)ANADOLU KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar daha öncede söyledim burdan,stadın şekli konusunda çok geç kalındı.Bildiklerini okuyacakları ortada.Gelin bordo mavi net olarak stadın ismi konusunda bir karara varıp,enazından o konuda taraftarın istediği birşey çıkaralım ortaya.Yoksa stadın şeklinden sonra ismi de istemediğimiz uyduruk bişey olacak.Ben fikrimi belirmiştim.Burda arka sayfalarda bir arkadaş BORDO-MAVİ ARENA demişti bence harika.Enazından Sadri Şener yada Recep Tayyip Erdoğan Stadı olmasından iyidir :-)
Yorum
-
Kim en cok parayi verirse alsin ismi.Artik hersey para olmus.Yönetim zaten hicbirseyde bizi takmiyor bu konuda da takmaz.Ama sülaleri güzel anilir taraftar tarafindan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resimleri paylaşan kişi de iç görünüş renderları da olmalı. Takip eden varsa sorabilirse iyi olur.Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Ama taraftar olarak hiçbirşey yaptığımız yokki.Daha doğrusu şu taraftar dernekleri ne işe yarıyor anlamış değilim.Arasıra kadırga tv ye çıkarıyorlar dernek başkanşarını.Bir canlı bağlantı alsalar varya yemin ederim doğduklarına pişman edeceği ama almıyorlar işte.Kardeşim türkiyeyi bırakın dünya üzerinde taraftarı bu kadar pasif olan başka bir kulup var mı ya.Bir de oraya çıkıp halen birilerine yalakalık yapmak peşindeler.Tabiki de bu taraftar profiliyle ne stadın şeklini nede ismini istediğimiz gibi yapamayız.doğru.Kupamızı vermeyenleri kırmızı halılarla boynuna kaskol takarak karsılayan taraftar dernekleriyle ancak bu kadar.ANADOLU KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesordum elime ulaştığı zaman paylaşacağım dedi...ben horyanli.
horyanli
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum