Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Timsah Arena'da stadyumun etrafı önce cam ile çevriliyor. Daha sonra aynı bizde olduğu gibi Membran kaplama yapılıyor. Umarım Akyazı'da da aynı şekilde bir uygulama yapılır. Yapılmayacak iş değil bunlar. Tabi bunun için girişimde bulunacak şehrimizin önce gelen isimleri olmalı... Projeyi gerçekleştirecek firmaya bunlar yaptırılabilir. Cam kaplama yapıldıktan sonra çok daha hoş bir yapı olacaktır.

Yorum

• Arkadaşlar daha öncede söyledim burdan,stadın şekli konusunda çok geç kalındı.Bildiklerini okuyacakları ortada.Gelin bordo mavi net olarak stadın ismi konusunda bir karara varıp,enazından o konuda taraftarın istediği birşey çıkaralım ortaya.Yoksa stadın şeklinden sonra ismi de istemediğimiz uyduruk bişey olacak.Ben fikrimi belirmiştim.Burda arka sayfalarda bir arkadaş BORDO-MAVİ ARENA demişti bence harika.Enazından Sadri Şener yada Recep Tayyip Erdoğan Stadı olmasından iyidir :-)
      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Stad ismi için isim önerim Trabzonu, trabzonsporu ve trabzonsporlu duruşunu anlatan bir isim olsun,
        "Akyazı ................. spor kompleksi, trabzonspor ŞENOL GÜNEŞ stadyumu "

........ kısmı isim hakkı olarak gelir amaçlı satılabilir.

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar daha öncede söyledim burdan,stadın şekli konusunda çok geç kalındı.Bildiklerini okuyacakları ortada.Gelin bordo mavi net olarak stadın ismi konusunda bir karara varıp,enazından o konuda taraftarın istediği birşey çıkaralım ortaya.Yoksa stadın şeklinden sonra ismi de istemediğimiz uyduruk bişey olacak.Ben fikrimi belirmiştim.Burda arka sayfalarda bir arkadaş BORDO-MAVİ ARENA demişti bence harika.Enazından Sadri Şener yada Recep Tayyip Erdoğan Stadı olmasından iyidir :-)
          Aslında cevap mesajınızda saklı bildiklerini okuyacaklar.Stat konusunda söz hakkı verilmeyen ve bundan hiçte gocunmayan taraftar ismini sallamaz bile.Hatta erdoğan bayraktar spor kompleksi koysalar adını bundan büyük onur duyacak çok insan var.Bize çalıntı stat lütfetti sevgili bakanımız niye olmasın.

Yorum

• Stada bir isim verilecekse bu yabacı kelimeler içermemeli. En azından "stadyum" kelimesi dışında.
            Mesela Şenol Güneş Stadı olabilir

Yorum

• Hüseyin Avni Akerden baskasi yalan.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kim en cok parayi verirse alsin ismi.Artik hersey para olmus.Yönetim zaten hicbirseyde bizi takmiyor bu konuda da takmaz.Ama sülaleri güzel anilir taraftar tarafindan.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu resimleri paylaşan kişi de iç görünüş renderları da olmalı. Takip eden varsa sorabilirse iyi olur.
                  sordum elime ulaştığı zaman paylaşacağım dedi...
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Trabzon Fırtına Arena
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ama taraftar olarak hiçbirşey yaptığımız yokki.Daha doğrusu şu taraftar dernekleri ne işe yarıyor anlamış değilim.Arasıra kadırga tv ye çıkarıyorlar dernek başkanşarını.Bir canlı bağlantı alsalar varya yemin ederim doğduklarına pişman edeceği ama almıyorlar işte.Kardeşim türkiyeyi bırakın dünya üzerinde taraftarı bu kadar pasif olan başka bir kulup var mı ya.Bir de oraya çıkıp halen birilerine yalakalık yapmak peşindeler.Tabiki de bu taraftar profiliyle ne stadın şeklini nede ismini istediğimiz gibi yapamayız.doğru.Kupamızı vermeyenleri kırmızı halılarla boynuna kaskol takarak karsılayan taraftar dernekleriyle ancak bu kadar.
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• taraftar grubu mu avni akerde 14-15 grup var biri lay lay lay diğeri bordo-mavi diğeri sadri istifa zaten stadın üstü açık böyle olunca destek 0 oluyor

yeni statda en fazla 4 grup olmalı yoksa bişe farketmez
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Firtina stadi...
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sordum elime ulaştığı zaman paylaşacağım dedi...
                            eyvallah hanifta. skyscraper' ın dan tanıyorum seni ben horyanli.
                            horyanli

Yorum

• Şu spor salonunun yanındaki parsele de bişey yapacaz deseler ne yapılmasını isterdiniz?

Yorum

• Epey geniş bir yol gözüküyor ama o yolun devamı nereye gidiyor acaba?

Bir de sahil tarafındaki o kahverengi yapılar (ya da her ne iseler, tarla mı nedir ) ne ola ki?
                                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 20:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X