İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ölen işçi kardeşimizin mekanı cennet olsun. inşaat hızlı ilerliyor ama bu üzücü durum stat inşaatı ile ilgili şevkimizi de kırdı. inşallah bir daha bu elim kazanın tekrarı olmaz. işçi ölümleri ile değil, taraftarın tam doldurduğu ve modern tribünleriyle donatılmış bir statyum en büyük temennimiz.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar erzurum daki yıkılan pistide bu firma yapmış..inşallah bu sefer sağlam iş yapıyolardır..
Yorum
-
Ya beyler tutturmuşsunuz erzurumda erzurum... Ezurumdaki kayak pisti zemin kayması sonucu yıkldı, inşaat çürük olduğu için değil. Toprak kayması ile ilgili zemin etüdünü bildiğim kadarıyla yüklenici yapmıyor. Lütfen ikide bir erzurum örneğini vererek insanların zihnini bulandırmayın.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa beyler tutturmuşsunuz erzurumda erzurum... Ezurumdaki kayak pisti zemin kayması sonucu yıkldı, inşaat çürük olduğu için değil. Toprak kayması ile ilgili zemin etüdünü bildiğim kadarıyla yüklenici yapmıyor. Lütfen ikide bir erzurum örneğini vererek insanların zihnini bulandırmayın.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoralini bozma, senin dedigin gibi olsun, yalniz bu bildigim kadariyla deyince ucu acik oluyor galiba.
Yalniz yuklenici uygulama esnasinda ki genellikle harfiyat islemi sirasinda zeminin uygun olmadigini tespit ederse tekrar zemin etudu isteyip yeni duruma gore proje revizyonuna gidebilir. Uygulama asamalarini bilmedigimiz icin bu durumda ne desek havada kalir. Kabahatli yuklenici de olabilir isi yaptiran kurum da....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben hala bu merdivenlere kıl oldum,,kendim için değil,yaşlılar nasıl çıkacak okadar merdiveni,,,
artı maça geç kaldın,ve biran önce satda girmek için o merdivenleri koşarak çıkacaksın...sakin olun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum