Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oraların Trabzonspor'a kalacağını düşünen var mı gerçekten ? Daha stad bizim değil, yapmayın Ekinler çoktan ekildi iş işten geçti, alan alacağını aldı.
    zaten öyle de hani başkan çok uğraşıyormuşya başbakanla filan görüşüyormuş orayı almak için! ondan dedim yani.

Yorum

• ölen işçi kardeşimizin mekanı cennet olsun. inşaat hızlı ilerliyor ama bu üzücü durum stat inşaatı ile ilgili şevkimizi de kırdı. inşallah bir daha bu elim kazanın tekrarı olmaz. işçi ölümleri ile değil, taraftarın tam doldurduğu ve modern tribünleriyle donatılmış bir statyum en büyük temennimiz.

Yorum

• Arkadaşlar erzurum daki yıkılan pistide bu firma yapmış..inşallah bu sefer sağlam iş yapıyolardır..
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar erzurum daki yıkılan pistide bu firma yapmış..inşallah bu sefer sağlam iş yapıyolardır..
          He Günaydın

Yorum

• inönüden daha hızlı gittiği kesin

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Sansimiz varsa, Allahda yardim ederse insallah bizim stad erzurum pistine benzemez.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Ya beyler tutturmuşsunuz erzurumda erzurum... Ezurumdaki kayak pisti zemin kayması sonucu yıkldı, inşaat çürük olduğu için değil. Toprak kayması ile ilgili zemin etüdünü bildiğim kadarıyla yüklenici yapmıyor. Lütfen ikide bir erzurum örneğini vererek insanların zihnini bulandırmayın.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya beyler tutturmuşsunuz erzurumda erzurum... Ezurumdaki kayak pisti zemin kayması sonucu yıkldı, inşaat çürük olduğu için değil. Toprak kayması ile ilgili zemin etüdünü bildiğim kadarıyla yüklenici yapmıyor. Lütfen ikide bir erzurum örneğini vererek insanların zihnini bulandırmayın.
                  Moralini bozma, senin dedigin gibi olsun, yalniz bu bildigim kadariyla deyince ucu acik oluyor galiba.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• kardesimize allahtan rahmet diliyorum ....
                    bu stadin bitarafindaki localar apartman sekli gibi mi olacak ?...daha öncede sordum cvp alamadim ...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Moralini bozma, senin dedigin gibi olsun, yalniz bu bildigim kadariyla deyince ucu acik oluyor galiba.
                      Zemin etudunu yuklenici yapmaz. Projelendirme asamasinda ilgili kurum yapar ve bu sekilde projelendirilir. Yukenici ona verilen projeyi uygular.
                      Yalniz yuklenici uygulama esnasinda ki genellikle harfiyat islemi sirasinda zeminin uygun olmadigini tespit ederse tekrar zemin etudu isteyip yeni duruma gore proje revizyonuna gidebilir. Uygulama asamalarini bilmedigimiz icin bu durumda ne desek havada kalir. Kabahatli yuklenici de olabilir isi yaptiran kurum da.
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben hala bu merdivenlere kıl oldum,,kendim için değil,yaşlılar nasıl çıkacak okadar merdiveni,,,
                        artı maça geç kaldın,ve biran önce satda girmek için o merdivenleri koşarak çıkacaksın...
                        mutlaka asansörler olacaktır
                        sakin olun...

Yorum

• Erzurum'da ki olayın teknik olarak içeriğini anlatacak tahsilli kişileri başlığa bekliyoruz, bizi aydınlatın.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fotolar iicin tskler Bekir abi
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu Erzurum olayı biraz kafa karıştırıcı.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Stadyumuz saglam oluyo arkadaslar boru degil denizin ustunde stadyum yapiliyo vede bu ilk adamlar isi saglama aliyolar vede prestijleride dusunuluyo ben sahsen cok rahatim gazamiz mubarek olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X