şu stada biraz değişiklikle karaya vuran gemi görüntüsü verilebilirdi.bazı açılardan hale daha onu çağrıştırabiliyor...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
son fotoğraflar akyazının giriş çıkış tünelleri değil sanırım. beşirli akyazı arasında beşirlinin altından giren tünele benzettim. aynı anda yol çalışmasının da hızla sürmesi sevindirici. en azından yolsuz kalmayız..
bir haftalık Trabzon seyehatimden anladığım; şehrin doğu tarafı ( Arsin, Araklı gibi) stadın uzaklığından şikayet ediyor ve kimse maça gitmez deniyor.
İstanbul'da defalarca olimpiyat stadı işkencesini yaşamış birisi olarak bu yorumlar bence haksız olsa da, o insanları stada çekecek bir karo ve hava yakalanması şart.
bir haftalık Trabzon seyehatimden anladığım; şehrin doğu tarafı ( Arsin, Araklı gibi) stadın uzaklığından şikayet ediyor ve kimse maça gitmez deniyor.
İstanbul'da defalarca olimpiyat stadı işkencesini yaşamış birisi olarak bu yorumlar bence haksız olsa da, o insanları stada çekecek bir karo ve hava yakalanması şart.
Yalniz stat eski yerine uzak degilki. Arac ile 5 dk. Fatih'desin. Degisen pekte birsey olmadi yani. Stata yürüme gidenler ayri tabii, bende Erdogdu'dan yürüme iniyordum asaga. Digerleri aracla geliyordular yine aracla gelecekler, degisen birsey yok.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum