Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi baktım hakkaten öyleymiş. Ben havaalanının diğer tarafında, üniversitenin aşağısında sanıyordum. Orada rüzgar olmuyor mu?
    ne güzel iste
    takim trabzonun kapali yerlerinde oldugu gibi nemden bogulmuyor, ya rüzgarli yada yagmurlu hava oluyor
    ikiside olmadimi tesisin arkasindaki yesillik alanda mangal partisi yapip salonda calisiliyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi baktım hakkaten öyleymiş. Ben havaalanının diğer tarafında, üniversitenin aşağısında sanıyordum. Orada rüzgar olmuyor mu?
      Sahaların etrafı reklamlarla çevrili bu da rüzgarı engelliyor.

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar bu bu yavaş ilerleyişten rahatsız değilmisiniz. ?

Yorum

• Herkes gelecek seneye atmış bitiş tarihini bu saatten sonra hızlansa da pek bir şey farketmez ki

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• [QUOTE=Fatih Ç;1920199243]Son resimlere dikkatlice bakmadınız sanırım ! Peyzaj,yol, ve sahaların yapımına başlandığı apaçık ortadaydı.
            Yine amatör takımlar için orada ki sahaların birine 5.000 kişilik bir tribün yapılacak.

Bende inş bitirirler diyorum
            5000 kişi de bir hayli az
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sanırım bütün kışı çatı işleriyle geçirip bahardan itibaren koltuk, çim gibi meseleleri hallederek yeni sezona yetiştirmeyi planlıyorlar.
              Şu an yaptıklarının başka izahı olamaz, bildiğiniz oyalanıyorlar

Yorum

• Stadin ici kutu gibi.resimlerle uzaktan yakindan alakasi yok.trubunlerin alt kat egimine hasta oldum.ust katin dikligi mukemmel bir hava katmis.ciplak gozle hersey cok farkli ve stad icerden devasa bir tribun yapisina sahip.insaattan az cok anlarim ve avrupada dahil bircok stadi gezdim gordum iscilik turkiye standartlarinin cok ustunde.dikkatimi ceken ve beni etkileyen en onemli nokta tribunden sahaya bakinca sanki avucunun icinde.ama tribunlere bakinca sanki dolu oldugu zaman futbolcular seyircilerin icinde oyniyacakmis gibi gozukuyor.cati kolonlari cim seviyesine kadar gelecekmis .yani sadece cimin ustu acikta kalacakmis .platform sert betonla kaplanacak merdivenlerde dahil.kotu haberi en sona sakladim devre arasinda acilisi unutun beyler
                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Saatlece kalsam bikmadan seyredebilirdim.en karamsarimiz bile gonlunu hos tutsun.mukemmel bise oluyor.
                  GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadyum, rengi vs inanın o kadar önemli değil dostlar.
                    Tüm tesisi, tüm dolgu alanını kulübe kazandırmak bizi Avrupanın en zengin kulüplerinden biri yapar.
                    Gerisi hikaye.
                    Oraya Forum gibi iki tane devasa alışveriş merkezi sığar, sadece kira geliriyle çok büyük girdi sağlanır.
                    Otel, hastane her türlü gelir kapısı sonuna kadar açık.
                    Bizse merdiven arkaları neden Bordo değil de Kırmızı'ya yakını konuşuyoruz.
                    Kulüp borç batağının içinde yakında sonumuz Rangers gibi Parma gibi olacak, iş işten çoktan geçmiş olacak.

Bu konu çok çok önemli..Bu alanın kullanımı ile ilgili hiçbir girişim yok bildiğim kadarıyla..Stadyumun etrafındaki alanın Trabzonspor'a kazandırılması stadyumun kendisi kadar önemli bir konu..

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Stadyumdan sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu'na twitterdan kaç defa sorduysam da cevap vermedi bu konuyla ilgili olarak..Stadyum çevresinin kullanım hakkının alınması Trabzonspor'a çok büyük maddi kazanç getirecektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadin ici kutu gibi.resimlerle uzaktan yakindan alakasi yok.trubunlerin alt kat egimine hasta oldum.ust katin dikligi mukemmel bir hava katmis.ciplak gozle hersey cok farkli ve stad icerden devasa bir tribun yapisina sahip.insaattan az cok anlarim ve avrupada dahil bircok stadi gezdim gordum iscilik turkiye standartlarinin cok ustunde.dikkatimi ceken ve beni etkileyen en onemli nokta tribunden sahaya bakinca sanki avucunun icinde.ama tribunlere bakinca sanki dolu oldugu zaman futbolcular seyircilerin icinde oyniyacakmis gibi gozukuyor.cati kolonlari cim seviyesine kadar gelecekmis .yani sadece cimin ustu acikta kalacakmis .platform sert betonla kaplanacak merdivenlerde dahil.kotu haberi en sona sakladim devre arasinda acilisi unutun beyler
                        Erol (Ağaoğlu) sen misin?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bu bu yavaş ilerleyişten rahatsız değilmisiniz. ?
                          Erken secime gidiliyor. Merak etme hizlanir hatta "2. yari acilacak" sözü verilir

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MAY tesisleri de denize sıfır.!
                            bunun kadar sıfır değil ama.ayrıca may tesislerinin sahalarını tesis binaları kapatıyor..
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erken secime gidiliyor. Merak etme hizlanir hatta "2. yari acilacak" sözü verilir
                              İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunun kadar sıfır değil ama.ayrıca may tesislerinin sahalarını tesis binaları kapatıyor..
                              Valla erken seçim için bunu yaptıklarını düşünmüyorum. Farklı bir durum var burada.
                              Antrenman sahalarının etrafı çevrilecektir o şekilde çıplak bırakmazlar.

Yorum

• Stadın ikinci yarıya yetişeceğini gerçekten düşünen var burda. Pes vallahi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X