Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalniz stat eski yerine uzak degilki. Arac ile 5 dk. Fatih'desin. Degisen pekte birsey olmadi yani. Stata yürüme gidenler ayri tabii, bende Erdogdu'dan yürüme iniyordum asaga. Digerleri aracla geliyordular yine aracla gelecekler, degisen birsey yok.

..
    yazıda zaten bu eleştiriye katılmadığımı söylemiştim.

yalnız, Arsin, Araklı, Sürmene, Of arabalarının eskiden son durağı çömlekçi idi. O araçlar maç günleri stada kadar gitmezse bizim millet indi bindi yapmak istemez.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yazıda zaten bu eleştiriye katılmadığımı söylemiştim.

yalnız, Arsin, Araklı, Sürmene, Of arabalarının eskiden son durağı çömlekçi idi. O araçlar maç günleri stada kadar gitmezse bizim millet indi bindi yapmak istemez.
      ben avni akerde her maç çıkışı of sürmene arsin beşikdüzü diye bağıran bir sürü minibüs görüyordum. aynı şey akyazıda da olur. stat şehir için en ideal yerde bence. akçaabatla merkez arasında gelişmeye müsait bir yer..

Yorum

• yol sorunu çekileceğini sanmıyorum sahilden gidilirse 2-3 dakika fark yapıyor eski statla akyazı arasında. Trabzon tarafından bakılırsa tabi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalniz stat eski yerine uzak degilki. Arac ile 5 dk. Fatih'desin. Degisen pekte birsey olmadi yani. Stata yürüme gidenler ayri tabii, bende Erdogdu'dan yürüme iniyordum asaga. Digerleri aracla geliyordular yine aracla gelecekler, degisen birsey yok.

..
          bence en büyük degisiklik benim gibi stad etrafinda kalan insanlar icin olacak
          trabzonda oldummu evden yürüme 3 dakikami aliyordu stad
          artik maclara yürüme gidersegik hertürlü 30 dakika alir, yagmurlu günlerde imkansiz olacak aracsiz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bir haftalık Trabzon seyehatimden anladığım; şehrin doğu tarafı ( Arsin, Araklı gibi) stadın uzaklığından şikayet ediyor ve kimse maça gitmez deniyor.
            İstanbul'da defalarca olimpiyat stadı işkencesini yaşamış birisi olarak bu yorumlar bence haksız olsa da, o insanları stada çekecek bir karo ve hava yakalanması şart.
            Arkadaş yuh artık bunlara,avni akerle akyazının arası arabayla sadece 5 dakika,arsinden araklıdan da yürüyerek gelmeyeceklerine göre,sadece bahane
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ayrıca taaa giresundan ordudan taraftar geldiği maçlar oluyor,tutup trabzonun ilçeleri zahmet etmeyeceklerse varsın gelmesinler
              ANADOLU KAPLANI

Yorum

bir haftalık Trabzon seyehatimden anladığım; şehrin doğu tarafı ( Arsin, Araklı gibi) stadın uzaklığından şikayet ediyor ve kimse maça gitmez deniyor.
                İstanbul'da defalarca olimpiyat stadı işkencesini yaşamış birisi olarak bu yorumlar bence haksız olsa da, o insanları stada çekecek bir karo ve hava yakalanması şart.
                o nasıl bir düşünce allah aşkına..hem stadın orada olması.trafik acısından da daha rahatlatıcı..

Yorum

• bu hızla çalışma devam ederse, belirtilen tarihten önce stad teslim edilebilir...
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Akyazi acilirsa ve akilci bilimsel yonetimle iyi bir kadro kurulursa, ben butadan istanbuldan kombine alip, gunubirlik ucakla gelmeyi dusunuyordum. Simdi bu yorumlari okuyunca, yok ofdan surmeneden nasil gidilir, yok sehirden yurunmez gibi. Gulmekten kirildim

Yorum

• İlk olarak bayram3258 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akyazi acilirsa ve akilci bilimsel yonetimle iyi bir kadro kurulursa, ben butadan istanbuldan kombine alip, gunubirlik ucakla gelmeyi dusunuyordum. Simdi bu yorumlari okuyunca, yok ofdan surmeneden nasil gidilir, yok sehirden yurunmez gibi. Gulmekten kirildim
                      o kadar paran varsa banada bir konbine alda fiyatların düşmesini beklemiyem
                      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buralar ne olacak ?

resimdeki arazinin yüzde 90a yakını dutluk olacak
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

Araklı'dan Arsin'den Avni Aker'e gidebilen kişi Akyazı'ya daha rahat gider kanımca.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• avni aker ile akyazı arası 4-5 km var yok bildiğim kadarıyla ve maç günlerinde akyazıya ulaşmak daha kolay olur vasıtayla.
                            avni aker in en güzel yanı meydandan yürüme ulaşımı olması.
                            araklıdan yanbolundan maç günleri minübüsler direkt olarak stada çalışır zaten , sıkıntı olacağını sanmıyorum

Yorum

• rusyada yapılması planlanan statlardan biri. bizim statla dış tasarım olarak %90 aynı. farkı alt kısımları yani bizim de dediğimiz kısımları kapalı..
                              En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 19.10.2014, 10:09.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rusyada yapılması planlanan statlardan biri. bizim statla dış tasarım olarak %90 aynı. farkı alt kısımları yani bizim de dediğimiz kısımları kapalı..
                                Sırf bu yüzden bunda (hatta Konyanınkinde) bir Maracana havası, bizimkinde ise çadır havası var. En büyük fark bu. Öyle üstünü örttüm gittiyle geçiştirmemeleri lazım.

Gesendet.
                                En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 01:18.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X