Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stadın açılış Sezonunda Şampiyonlar Liginde oluruz inşallah

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın açılış Sezonunda Şampiyonlar Liginde oluruz inşallah
      İnşallah, bunu düşünecek vizyonda yönetimimiz olsa transferleri patlatırdı ama nerde.

Yorum

• stadımız iyice şekillensede şöyle bi izlesek..

Yorum

• Arkadaş bir müslümanda o kameranın yerini değiştireyim demedi,uzaydan izliyoruz satad inşaatını,yada zahmet edip ıkıncı yada üçüncü kamera olayına girelim diyen yok,Sorsan onlara türkiyenin en büyük inşaat firması
          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaş bir müslümanda o kameranın yerini değiştireyim demedi,uzaydan izliyoruz satad inşaatını,yada zahmet edip ıkıncı yada üçüncü kamera olayına girelim diyen yok,Sorsan onlara türkiyenin en büyük inşaat firması
            kamera vip tribünün tepesine alınacakmış. ancak prekastlar tam olarak bitmediği için oraya koyamıyorlarmış. kablolar ezilmesin ve ya altta kalmasın diye bu ay sonunda büyük ihtimal oranın prekastı bitince koyulacakmış..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resimler her hafta olduğu gibi bu haftada geldi http://akyazistadi.com/galeri.php Bu yüzlerce defa söylendi ama bunu yapmak zorunda değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı be abi. Forumun cevat kol'usun resmen.
              * Onu en başta yapsaydı anlardım ama burda bir sürü fikir elde edip başka yerde uygulamak ne kadar etik bilemem tabi. Neyse bu kadar savunma yaptığına göre sizinde bir ortaklığınız söz konusu galiba. Cevat kol olmak bundan daha ahlaklıdır sanırım
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat abi f1bekir önceden 3-5 fotoğraf koyuyordu sadece. Şimdi ise 150ye yakın fotoğraf paylaşıyor haklı olarak forumda paylaşmak çok zor. her hafta cumartesi günü fotoğrafları yüklüyor 2,5 aydır. Allah razı olsun uğraşıyor.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sedat abi f1bekir önceden 3-5 fotoğraf koyuyordu sadece. Şimdi ise 150ye yakın fotoğraf paylaşıyor haklı olarak forumda paylaşmak çok zor. her hafta cumartesi günü fotoğrafları yüklüyor 2,5 aydır. Allah razı olsun uğraşıyor.
                  * Ordan bakınca saf gibimi gözüküyorum ben ?
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Ordan bakınca saf gibimi gözüküyorum ben ?
                    Anlayamadım ne demek istediğini

Yorum

• Sedat kardeşim bağışla F1 bekirle olan sorun ne,eleştiri mi var övgü mü ciddi ciddi anlamadım,baiını kaçırdım galiba,aydınlatabilirmısin
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Onu en başta yapsaydı anlardım ama burda bir sürü fikir elde edip başka yerde uygulamak ne kadar etik bilemem tabi. Neyse bu kadar savunma yaptığına göre sizinde bir ortaklığınız söz konusu galiba. Cevat kol olmak bundan daha ahlaklıdır sanırım
                        Evet çekim başına para alıyoruz beraber ..
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet çekim başına para alıyoruz beraber ..
                          * Hayırlı işler o zaman

Yorum

• bizim soru ne oldu bu arada
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Fotoğrafsa, proje çizimiyse her türlü bilgi mevcut ama yayımlanması şuan için uygun olmaz. Stad iyi gidiyor. 10 gün içinde taraftarın tribün renkleri hakkındaki isteklerini raporlayacağız. Bence birbirinizi kırmak yerine taraftar olarak güzel fikirler sunmaya çalışın.
                              https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fotoğrafsa, proje çizimiyse her türlü bilgi mevcut ama yayımlanması şuan için uygun olmaz. Stad iyi gidiyor. 10 gün içinde taraftarın tribün renkleri hakkındaki isteklerini raporlayacağız. Bence birbirinizi kırmak yerine taraftar olarak güzel fikirler sunmaya çalışın.
                                Şuan uygun olmazsa ne zaman uygun olacak neredeyse kabası bitti stadın.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X