Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu çizdiğim testere kirişinde anormallik var, farkındaysanız o kirişte filiz demirleri var kıvrım oradan başlayabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Şu kısım, tribün epey bi dönüyor burda.

Yorum

• Bırakın yamuk yapsınlar, belki Pisa Kulesi gibi binlerce turist çeker yıl içinde
        .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu çizdiğim testere kirişinde anormallik var, farkındaysanız o kirişte filiz demirleri var kıvrım oradan başlayabilir diye düşünüyorum.
          Evet Fatih aynen öyle, zaten kırmızı çizgiler ilk orada kırılmaya başlıyor. Tribün köşeyi oluşturmak için dönmeye başlıyor o noktada.

Tribünün alt kısımlarında daha büyük açıyla kıvrılıyor, yukarılara çıktıkça açı genişliyor, kıvrılma daha az farkediliyor.
          En son f1bekir tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 20:47.

Yorum

Kıvrımdan dolayı kaynaklanıyor olmasın sakın !
            Zannetmem agbi öyle olsa o alttaki duvarinda kimrim li olmasi lazim di..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet Fatih aynen öyle, zaten kırmızı çizgiler ilk orada kırılmaya başlıyor. Tribün köşeyi oluşturmak için dönmeye başlıyor o noktada.

Tribünün alt kısımlarında daha büyük açıyla kıvrılıyor, yukarılara çıktıkça açı genişliyor, kıvrılma daha az farkediliyor.
              Demek o yüzden o kısımda 25 sayısı çıkıyor

Yorum

Demek o yüzden o kısımda 25 sayısı çıkıyor
                Evet aynen

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koray orası ambulans çıkışı olacağı için duvar kıvrılmadan çıkışın köşesine kadar geliyor, kıvrılmış olan duvarın bulunması gereken yerde çıkış nedeniyle boşluk oluyor. Tribün söylediğimiz yerde kıvrılmaya başlayacak ve çıkışın köşesinde sıfırlayacak.

Neyse Fatih anlatsın benim dilim dönmüyor

Yorum

Evet aynen
                    O zaman basamak sayımız 22

Yorum

• Şöyle bişey. ambulans çıkışının duvarında da basamakların oturacağı yerler yapılmış ufaktan...

Yorum

Koray orası ambulans çıkışı olacağı için duvar kıvrılmadan çıkışın köşesine kadar geliyor, kıvrılmış olan duvarın bulunması gereken yerde çıkış nedeniyle boşluk oluyor. Tribün söylediğimiz yerde kıvrılmaya başlayacak ve çıkışın köşesinde sıfırlayacak.

Neyse Fatih anlatsın benim dilim dönmüyor
                        yorma fatih agbiyi simdi. Anladim agbi diğer taraftara ayni kivrim var. Simdi anladm agbii

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence o yüzden Koray yoksa bu kadar büyük bir yanlış yapamazlar

Yorum

O zaman basamak sayımız 22
                            Evet bi yanlışlık yok yani, projeyle uyumlu ilerliyoruz, hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla çeşitli rivayetler var. 19 diyen oldu 23 diyen oldu 25 diyen oldu ama 24 hatırlamıyorum.
                              Arkadaşlar...

Protokol tribününün altında 24 sıra var.19 sıra olan yerler yedek kulübelerinin arkasında olan yerler.yedek kulübelerinden dolayı 5 sıra eksik orası.

Bildiğim bu paylaşmak istedim...
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar...

Protokol tribününün altında 24 sıra var.19 sıra olan yerler yedek kulübelerinin arkasında olan yerler.yedek kulübelerinden dolayı 5 sıra eksik orası.

Bildiğim bu paylaşmak istedim...
                                Abi olayı çözdük, 24 değil 22 basamak. Kulübelerin olduğu yerde 3 basamak eksik; yani 19. Eski proje bilgilerimizle örtüşüyor, karıştırmayalım artık abi bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X